BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kritik duruşma öncesi Brunson'a sürpriz ziyaret!

İzmir'de 25 Temmuz'dan bu yana ev hapsinde tutulan ABD'li rahip Brunson, 4'üncü kez hakim karşısına çıkacak. Yarınki duruşma öncesi ABD Büyükelçiliği'nden bir yetkili Brunson'ı ziyaret etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Saray kullarından Ülkücü olmaz

Hukuk neyse o tecelli etmeli. Yargı adam gibi karar vermeli.

Semih Yalcin

Ya bu haine vurun bir bulaci hastalik innesi birakin gitsin memleketine. Bir tasla iki kus vururuz.

Misafir

Yarın hain denilen bu adamın yurt dışı yasağına kaldırma gibi bir sonuç çıkarsa bu milletin çektikleri ne olacak? Yeni bir "Deniz" vakası istemiyoruz. Biz her türlü fedakarlığa hazırız. Yeter ki ülkemizin itibarı sıfırlanmasın.

Misafir

DİK DUR BAŞKAN EĞİLME TÜRK MİLLETİ SENİNLE

Güneş

Vukuatları çok olan bu papazın serbest bırakılma ihtimali hemen hemen yok gibidir.

Misafir

Zavallı günah keçisi ❤ Pastör !...Eğer bir ülkede beceriksiz, Yeteneksiz bir iktidar varsa suçlusu hazır!_______ Pastör Branson!..

Misafir

AKP af için CHP'nin kapısını mı çalacak.... Uzmanlar, af gibi önemli düzenlemelerde geniş kamuoyu desteği gerektiği için sadece MHP ile değil, CHP'nin de desteğini isteyecek!

Misafir

cambaza bak oyunu yarın bitiyor buradaki görevi bitti ve cambaz evine gidecek biz cambaza bakarken krizin bu cambaz yüzünden çıktığını düşünüp kendimizi avutacağız cambaz gidince de iyi düşünün kriz çıktığı için mi cambaza baktık cambaza baktığımız için mi kriz çıktı.....

Misafir

Dünyaya hukuk dersi vermeye çalışan iki yüzlü terörist emperyalist işgalci katliamcı Amerika'nın yaptığına bakın

Misafir

Tutuklu iken ev hapsine çevrildi ev hapsinde olan kişi şuan itibari ilede serbest kalabilir bundan doğal ne var ki Adalet alttabaka için var nede olsa

  • 1