BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.423,14

KPSS'siz memur alacak kurumlar tam liste-2018

2018 memur alımı için büyük bir adım atıldı ve binlerce kişiye KPSS'siz memur olma kapısı açıldı. 2018 yılında 10.500 yeni memur alınacak. Peki kimler KPSS'siz memur olacak, hangi kurumlar sınavsız memur alımı yapacak, KPSS'siz memur atamaları ne zaman ve hangi kurumlara yapılacak? İşte 2018 yılı sınavsız memur alacak kurumlar tam listesi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 67 Adet Yorum
murat

torpille ise girmek 've torpille ise Adam almak cook gunah haramdir = kul hakki yemektir .kimse kimseyi kandirmasin Boyle kisilere bir vatandas olarak hakkimi helal etmiyorum.cocuklariniza Haram lokma yedirmeyin yaziktir gunahtir.

Aziz

9750 kişi savunma bakanlığına uzman alımı kimlerin gireceği belli. Kaldı 750 kişi buralara da girecekler şimdiden belli.

Misafir

kimin çoçukları girecek belli

Misafir

KPSS YE GİRENLER HAYMATLOS MU? BEYLER,NEREDE ADALET?

Misafir

yeterince yalakalık yapmamışsın, başkalarına biraz daha küfret, iftira et. daha fazla ispiyonculuk yap, o zaman belki

adalet nedir

İnsanlar neden KPSS ye çalıştılar. Yalakalık yap, AKP li olmayanlara küfret, hırsızlık yap. Veee memur ol

Misafir

bu memlekette ;torpilsiz ,arkasız memur olunduğu nerede görülmüş?

Misafir

sınava başvuruları ilan edilmiş geçmiş gitmiş ilanları neden yeniymiş gibi sayfanızda yer veriyorsunuz ?

Misafir

AKP Lİ OLMAK YETMEZ. İMAM HATİPLİ OLACAKSIN. ŞKTİDARA BİAT EDEN CEMAATLARDAN BİRİNDEN OLACAKSIN. DAHA ÖNCE FETOCU OLMAUANA EKMEK VERMİYORLARDI ŞİMDİ DİĞER TARİKAT VE CEAMMATLAR REVAŞTA.

Misafir

YETERLİ OLDUĞUNU SANMAM. BİRKERE İMAM HATİPLİ OLACAKSIN. İKTİDARA BİATR EDEN CEMAATLARDAN BİRİNDE OLACAKSIN. VARSA BİR VEKİL YAKININ OLACAK. YOKSA BOŞUN AUMUTLANMA KARDEŞ

Misafir

İNSAN DONKOF OLUNCA BÖYLE SAÇMALIYOR.KPSS Yİ ECEVİT GETİRDİ AKP SULANDIRDI. ANLAŞILAN SENİŞN TUZUN KURU. SENDE NEMALANMIŞSIN

ASDFF

BU YANDAŞALARIN TORPİLLİLERİN İŞE ALINACAĞI DEMEKTİR. İŞ BEKLEYEN MİLYONLAR ARTIK UYANIN

Osmanlı

Ah ah..olan garibana olacak.

Misafir

adil olun yeterki allahtan korkun artık

Cevat

Keyfi yönetim TAM BUDUR.. Takıl bana HAYATINI YAŞA TAM BUDUR. Sınav nedir, BOŞ ver ADAMLARIMI, HISIM, AKRABAMI partimin ADAMLARINI ödüllendirmenin TAM YOLU BUDUR. Bunlardan sonra İKTİDARA GELECEK SİYASETÇİLERİN İLK İŞİ Bu sınavsız alınanları İŞTEN ATMAK OLMALIDIR.

Mustafa

Bu günah çıkartma 1999 yılından beri kpssye girdim bir kez hariç her defasında 70i geçtim atanamadım, taşerona kadro verildi bizim gibilerin günahı ne? neden yıllar önce taşerona sınavla almadınız bu şans kpssye 5den fazla girmiş kazanmış insanlara verilmeliydi yazıklar olsun.

Ah ah

Ösym bile kpss siz alım yapıyor

Ahmet Keskin

Űç beş oy kazanayım derken neler kaybedeceksin neler.

Misafir

Sınav var mıydı ki kalksın

Doğrusu bu olmalı

Hükümetimiz kendi ayağına sıkıyor. Belki 5 bin kişiyi kazanırsın ama 50 bin kişiyi kaybedersin. Sınavsız liyakatsız torpilli alıma dur denilmeli. Bu ülkede zenginlerin memurluğa zaten ihtiyacı yok. Nüfusu, iş kuracak maddi imkanı, fırsatları, parası olmayan zeki gençlerimizin tek çıkış yolu sınavla memurluk. Bu fırsat kimsesizlerden alınmamalı. Devlet büyüklerimiz bunu gözardı etmemeli. Sınavla hakkıyla gelen insan yanlış yapmaz yanlış yapmaktan korkar. Kurumlar keyfi keder iş yapmaz. Vatandaşa nitelikli memurlar hizmet verir. Sonuçta o sınavda sorulan soruları çözemeden memur olan insan matematiği türkçeyi tarihi hukuku bilmez. Bir tutanak tutarken bile zorlanır. Düzgün cümle kuramaz doğru hesap yapamaz. İnşallah büyüklerimiz bunları gözardı etmez.

Eski bir Alp li

Anlaşılan alınacaklar şimdiden belli ve gariban (!) adaylarımızdan bazıları KPSS ye girmeyi unutmuş. Ama olsun dayınız sizin için KPSS şartını bile kaldırır.

bdv

Kpsssiz,eğitimsiz,yaşsız bedava kadro varken biz niye okuduk bu kadar hala yerleşemedik ondaan

Misafir

16 senede Türkiye nin geldiği duruma bakın üçbuçuk mlyon suriyeliyi hazır bakıyorsun çağ atlama bu olsa gerek

ali

yazık bu insanların hakkıyla ne yapacaksınız? kpss bu Ülkenin en güvenilir sınav sistemi idi Bütün Kurumları olduğu gibi bu kurumu da bitirdiniz. 92 puan alanın yerine 52 puan alanı aldınız adam kayırma olduğu ,adalet sğlanmadığı sürece hakkımı helal etmiyorum

A.t.c.

saçma sapan yorumlar yapmayın kardeşim. En kral adaleti (!) chp yapıyordu şimdiye kadar değil mi??? Beyinlerinizi akp'ye leke atma formatına kurmayın. Etrafınıza bakın ve kokuşmuş eski chp Türkiyesinden eser kalmadığını görün ve akp ile çağ atlayan ülkenizle gurur duyun sadece..