BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.427,59

Koza Holding'e MASAK operasyonu!

Koza Holding'e sabah erken saatlerde çok sayıda polis eşliğinde operasyon başlatıldı. Kendisine ulaşılamayan Holding Başkanı Akın İpek'in yurtdışına kaçtığı iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 108 Adet Yorum
Kerim Kerimoğlu

Trafik cezası sormuyorlar. Bu paranın, servetin trafiğini soruyorlar. Himmet parasını, mirası kaldı, ananas parasını? Fetö'nün himmet havuzu mu? Belgelerin olur biter. Üç günlük dünyada bu kadar fırıldak olmaya gerek yoktur.

fettullah söven

hiç bişi bulamazlar adamlar işlerini düzgün yapıyor açıkda vermemek için aşırı caba sarfediyorlar. bi çaçık olmaz gidip hdp yi basın arkadaş.

İrtica Tehlikesi Gerçekmiş

Atatürk e kızardım. Ama bakıyorum da irtica tehlikesi konusunda haklıymış.

sadık acar

sizi gidi yamyam lar sizi timsah gözyaşları ve saraya saldırmayı bırakında müslüman olarak can verin yoksa ebu lehep gibi iki eliniz ve sülaleniz kuruyacak

Değirmenin suyu

Kanaltürkü Tuncay Özkan'dan aldığını duyunca iki kere şaşırdım. Bu satın alış burnuna kadar borca batmış Tuncay'ı kurtarma operasyonuydu ve Akın İpek o paraları verecek güce sahip değildi...

r y

diyorsunnn.

cann

Kaçan kaçana Said NURSİ Hazretleri bütün çilesini vatanında çekti ve Ruslara karşı savaştı esir düştü. Bunlar sahte nurcular yani miras yediler. Suçunuz yoksa kaçmazsınız ALLAHA sığınırsınız.

DOĞAN

SARAY MİLLETİN MALI ORADA DURACAK YÜZYIL SONRA DA ORADA OLACAK PEKİ BU DIŞ GÜÇLERLE BİRLİKTE MÜSLÜMANLARI KANDIRIP TA PARALARINI HİÇ EDENLERİ , GEÇMİŞ DÖNEMDE BANKA BATIRMA YOLUYLA MİLLETİN PARALARINI HİÇ EDENLERİ, VERDİYSEM BEN VERDİM DİYENLERİ , YALANDAN 3-5 AĞAÇ DEYİP GEZİ OLAYLARI ÇIKARIP ÜLKE EKONOMİSİNİN YÜZ MİLYARI AŞKIN ZARARLARI VS VS GÖRMEZLİKTEN GELİYORSUNUZ DİĞER TARAFTAN 70-80 SENEDE YAPILMAYAN HİZMETLERİ YAPANLARI DA GÖRMEZDEN GELİYORSUNUZ AKLINIZI KİRAYA VERMEYİNİZ.

hkn

özgür medya dediğin HDP ye tam destek olan gülen terörüdür. derhal haddini bildirmeli...

hayri

BU HARAKET HÜKÜMETİN ARTIK ÇARESİ KALMAMIŞLIĞIN ÖRNEĞİ ALLAH adaletini er geç gösterecek secim yine aynı olacak bakalım o zaman ne bahane bulunacak

adil

eeeeeeeeeee akepe yolcu, bunu gayet iyi anlaşılıyor. Parti mezarlığında yerini almak için son günlerini yaşıyor. Yeni proje partisini dört gözle bekliyoruz.:))))))

Cemaatin mutemedi

Akın İpek’i ABD den tanıyorum. Long Island (New York) da mütevazi bir ofisi vardı ve davetiye ticareti ile iştigal ederdi. Farklı evlilik ve gelinlik dergilerine reklam verir ve nikah davetiye basım işini Türkiye’de yaptıkları için ABD firmalarından daha düşük fiyat verip müşteri çekerlerdi. Akın Ipek Pensilvanya’nın en güvendiği adamlardan biriydi ve günlerinin çoğunu orda geçirirdi. Demek istediğim o televizyon kanalları, gazete ve dergiler, altın madenleri vs. davetiye basım işinden kazanılmış parayla alınamayacak yatırımlar. Bütün o şirketler cemaatin parasıyla alınan ama kağıt üstünde sahibi bu zat olarak görünen varlıklardır. Savcının ilk sorması gereken "bu kadar malı hangi paralarla yaptın" olmalıdır.........

item

futa avni söylemişti zaten :))))

rıza zarrab

sen kendi yorumunu yap. sana ne milletin durumundan. zaten millet biraz okumuş olsa birazcık milli duygusu olsa akepe iktidarda durabilirmi. milletin cebinde para yok ama sarayı savunuyor.

Selvi Naz

Allah bir topluluğa kininiz sizi asla adaletsizliğe itmesin. Adaletli olun emri vardır. Ahiretini düşünenlere duyurayım.

yorumcular

iki satır birşey okumamış, hiçbir şey bilmeyen yorum yapan bazıları var. acınacak haldeler. yorumlarıyla sadece ne kadar seviyesiz ve basit insan olduklarını gösteriyorlar

akp nin planı ters tepecek

akp seçimi özgür medyayı bu şekilde susturarak almayı planlıyor. ama ters tepecek.

güle güle

akp ne yaparsa yapsın yolun sonu göründü.akp gidici

Giresunlu

Kacmadi oglum hicret yapti! Ya Amerikaya ya da Dogan Holdingin ortagi, PKK hamisi Almanyaya hicret etmistir. Ilimli müslüman destekcileri ile beraber Türkiyeye savas actilar. Yahu adamlara bak bu Fetocularin fakiri yokmu? Yegenleri Amerikada Ferari ile hava atar, yandaslarin ya havayolu sirketi var ya Banka sahibi ya Altin maden sahibi geri kalani Gazete sahibi ve yazar. Destekcileri KOC Holding, TüSIAT`cilar ve Amerikada localar, vallahi bir Sudd`lar bir bunlar karun gibiler.

dene

o zaman, gün olur devran döner biri de internethaberi basar!!! oluyor mu böyle?

hüseyin

yazık ülkeyi ya, pkk parelel devlet kurmuş, ankara birilerinin piyonu hale gelmiş, israilin güvenliği içinmi çalışılıyor ne.

ali

ne yaparsanız yapın ama 1 kasımda recep gidici.

avni

basını susturarak iktidara geleceklerini düşünenler, bu olay ters teper.

Kulparslan

kafan güzel galiba oylar neden Millete Hayır Partisine gelsin ki ne içiyosan bizede söyle bu operasyonlar partinizi ele geçiren paravercilerin temizlenmesi için memnun olmanız gerekli bence.

sedat

özgürlüğü savunan siz haşhaşiler olduğunu görmek duymak nekadar da ironik geliyor insana yüzlerce subayı yıllarca suçsuz yere hapiste yatıran sizlerden duymak hele ki..