BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.488,83

Korkutan uyarı! O ülkeler Türkiye'ye karşı birleşecekler

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Ortadoğu'da Türkiye'nin ürkütücü bir senaryoyla karşı karşıya kalabileceğini savundu. Özdağ bazı ülkelerin Türkiye'ye karşı birleşebileceği iddiasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 45 Adet Yorum
Misafir

Bu söylediğin ülkeler zaten yıllardır bizimle uğraşıyor.şimdiye kadar ülkemizi yıkamadılar.rahat ol ıyı parti bundan sonrada bişey yapamazlar

Kayra

Bu adam Nasıl prf.olmuş hayret

bir basit vatandaş

Yanlış politikalar, yönetimler sebebiyle Ülkemiz pek çok Ülke ile düşman durumuna getirildi. iyi ilişkilerimizin olduğu Ülkeler çok azaldı, hatta yok gibi. Kötü politikalar, yönetimlerin başında; Türkiye ile Çokbilmiş Reyiz RT Erdoğan özdeşleşmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Çokbilmiş Reyiz RT Erdoğan farklı - Türkiye farklıdır. Türkiye demek Çokbilmiş Reyiz RT Erdoğan demek değildir.

Kemal akalp

Hadi oradan paranoyak,altı ülke birlesecekte Türkiye yi ham yapacakmış mış mış.Ülkesini hala 50 ve 60 ların Türkiyesi zanneden bu tipler, birde ülkenin idaresine talip hiç bir öngörüsü tutmamış prof. ünvanlı paranoyaklar geçiniz

Misafir

Türkiye' de halk şiddete her gün daha fazla meyilli hale geliyor. Müslümanız diyoruz, fakat kaba kuvvete ve şiddete başvuruyoruz. Ne ekersen, onu biçersin sonunda.

A. eren

Sn.Özdağ bu sorunla ilgili sizin teziniz ne görmek isteriz.

VATANDAŞ

ÜMİT BEY GEÇEN GÜN SİZİN PARTİLİ BİR TELEVİZYONDA HDP VE CHP İLE BİR CEPHEDE OLDUĞUNU BEYAN EDİYOR. SİZ NASIL BİR VATAN SEVER YADA MİLLİYETÇİSİNİZ?

Misafir

Sayın Ümit özdağ bize karşı ne zaman iyi olmuşlarki Çanakkalede 7 düvel bir araya geldi yıldıramadılar şimdi bu artık lardanmı korkacağız azdan az gider çoktan çok gider.

alara

adam bir şey buldum diyor ya, birde siyasetçi ülen hiçmi haber dinlemedin, hadi okumak zor geliyor, zaten bu birrliktelik uzun zamandır var ha sadece o ülkelerde değil ayrıca arap ülkelerinden katar hariç hepsini koy kefeye, bunlar abd nin gönüllü veya tehditle bir torbaya doldurduğu ülkeler, ha türkiye ne yapsın cerablustan çekilir pkknın sınırımızdaki koridoruna ses çıkarmaz, hatta destek verir, güney doğuya özerklik verip bu bölgeye katarsa bak o zaman bizide atarlar o torbaya

Misafir

Hasan barsn İSİMLİ YORUMCU ÜMİT HOCANIN KONUŞMALARINA GERİYE DÖNÜK BİR DİNLE HİÇ BİR ZAMAN ERMENİ YUNAN RUM İSRAİL SUDİ BİZİM DOSTUMUZ DEMEDİ ÇAMUR ATMA YAZIK

Misafir

YILMAZ MUYANĞGLU İSİMLİ YORUMCU ÜMİT ÖZDAĞ YILLARDAN BERİ AYNI SÖZÜ SÖLÜYOR AMA BİRİLERİ KULAKLARINA PAMUK TIKAMIŞ DURUMDA

ahmet43

bu basiretsiz ümit ve ekibimi yönetime talip. vay sana ve partine oy verenlere.

YILMAZ MUYANOĞLU

Sayın Özdağ bu gerçeği yeni öğreniyorsanız birde iktidara talipsiniz vay bu milletin haline

Hasan barsn

Dogru daha once yunan ermeni rum suud israil dostumuzdu sanki Allah bizi sizlerden korusin

ali aslan

sen hangi tarftasın onu söyle

İleriyi düşünmeden hareket ediyoruz.

Evet günü kurtaran politikalarla gitmenin neticesi herşey olabilir,Fetöye de aldırış edilmedi,tüm ikazlar gözardı edildi,gerçek güm diye başımızda patladı,şimdi de başka tehlikeler karşısındayız.ve halaa yanlış yapıyoruz.Bilelim ki hiçbir devlet güvenilir değildir,hele de şartlar bozulursa,öyle meydan okumalar da sökmez.!!

Hasan

Biz Dünyaya meydan okuyoruz adam mısır suud diyor.

Misafir

Yani diyor ki bizi seçin eski güzel!!! günlerimize geri dönelim. Hadi canım yan kapıdan, biz ne 80 lerin ne de 23 lülerin yaptığı ihaneti yapmayacağız bu millete.

VATAN SEVER

iyi işine baksın dış güçlerin ağzı ile iş yapmasın haddini bilsin

Farabi

AKP nin hangi politikasi yan lismis? Ben yanlis goremiyorum,amma dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmis.AKP dogru yapiyor,hakli.Haktan ayrilamayalimda ne olursa olsun.Bizim icimizdeki dusmanlardan ( CHP) den kurtulmamiz lazim.

Misafir

Amanin ne korktuk ne korktuk. 25 , 30 gun dusunup bir kesmin hassasiyetine yonelik akillica bir sav. Ama sunu gozden kaciriyorlar. Bunun gibi konularla ve zaten genel olarak akp oylarini devsiremezsiniz. Sizin gercek yuzunuzu ileride millet gorecek zaten.

ADI YAMAN

ASLINDA BU ADAM TEMENNİSİNİ DİLE GETİRİYOR

FG

Vah Vah Vah bu güne kadar kimse anlamamıştı bunu bi siz anladınız

Misafir

Çok büyük düşünür dahi adam ya o ülkeler ne zaman dostumuz olmşki

Misafir

Çok büyük düşünür dahi adam ya o ülkeler ne zaman dostumuz olmşki