BIST 9.101
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,05

Korkunç manzara! Aydos ormanı çöplüğe döndü

9 günlük bayram tatili sırasında piknikçilerin Kartal'da bulunan Aydos Ormanı'na bıraktığı çöpler ve kaçak olarak dökülen moloz yığınları bölgede çevre kirliliğine neden oldu. Adeta çöplüğü dönen Aydos Ormanı'nın içler acısı hali ise havadan böyle kaydedildi.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

ÜLKENİN HER YERİ ÇÖPLÜK İÇİNDE DAHA KURBANIN PİSLİKLERİ SOKAKLARDA

Misafir

BABANANE CİYİZ SANKİ GAVUR MALI

gercek

aydos orman ın acizlikleri bununlada bitmiyor defineciler her tarafını delik eşik ettiler 30 metrelik kuyuların üstleri acık ormanın hertarafından araclar girip molozlarını döküyorlar giren cıkan araclar ormanda dansöz oynatıyorlar ankaraya kadar şikayette bulundum beni elli yere aktardılaren son yine aydos müdürlüne bağlayıp eh ne yapalım dedileeerrr

ahmet salık

dünyanın gelmiş geçmiş en gerizekalı milletiyiz.. net!

pii

Ormanlarımız bizim canımız ciğerimiz.. evet bizim canımız ciğerimiz bazılarının ise hoyratça katlettiği mekanlar. eyy devletim, yetki sende, kanun sende, kolluk kuvvetleri sende, daha ne beklersin. öyle bir kanun ve yaptırım cezası çıkartki elini uzatan milyon kere pişman olsun. her nereye gidersen hangi yörenin ormanına bakarsan bak rezalet kol geziyor. belli alanların haricinde girmek çıkmak kesinlikle yasak olsun. heryerde millet cirit atmakta..

Misafir

Ormana gidip piknik yapıp, çöplerini toplayıp çöp kutusuna atmadan dönenler; boşuna debelenmeyin, pisliksiniz!!!

  • 1