BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,51

Korkunç iddia: 'Ailelerinize söylemeyin' diyormuş!

MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde sınıf öğretmeni tarafından darp edildiği iddia edilen ilkokul öğrencisi için aile suç duyurusunda bulundu. Öğrencinin ailesi kızları için hastaneden darp raporu aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

“gel derse gir seni de görelim bakalım sen nasıl dayanacaksın” diyen zat sanırım sende sözde eğitimci sınıfındansın, yazdıklarından öyle anlaşılıyor. Dayanamıyorsan bu mesleği yapma, seni zorla mı tutuyorlar?

Misafir

gel derse gir seni de görelim bakalım sen nasıl daynacaksın

misafir değil

çocuğun ipiyle kuyuya iner, araştırmazsan ;kuyuda kalırsın

Misafir

mızrak mısın nesin o öğretmenin hafta sonları bedavaya öğrencilerine kurs verdiğini biliyor musun?Onun sapık olduğunu nereden çıkardın asıl sapık senin gibi yargısız infaz yapanlardır.O hemşirenin ruh halini biliyor musun????

Misafir

bizde cetvel ile sıra dayağı yedik ama hiç birimizin pisikolojisi bozulmadı... o zamanlar normaldi ve suçlu olduğumuzu biliyor üzülüyoduk..

Misafir

40 yıl önce bizim köy öğretmeni çocuklar üşümemek için getirdiği soba odunu ilen öğrencilerin ellerine vur ardı. köy haklıda hiç bir şey demezdi. Dayakçı öğretmenlerde var.

Misafir

Pedagoji dersi alanların öğretmen olarak atanmadan önce psikolojik testten geçirilmelerinde fayda var.

salhor

Bu tip haberlere çok şaşırıyorum. Çünkü döven bir öğretmen. Çocuk milletini iyi tanımak zorunda. Çocuğa, "Sakın bunu kimseye söyleme!" dersen, yanından ayrılır ayrılmaz o sırrı ifşâ eder. Bebe milleti, neyi söylemesi istenmiyorsa, onu hemen söyler. "Sakın ailene söyleme!" Bu, "Hemen söyle!" demektir. Bunu, ben bile biliyorum.

mızrak

piskopat sapık ve ezik insanları öğretmen yaparsan olacağı bu

Ata

Herkez öğretmenlik yapamaz hele ilkokullu ve okul öncesi öğretmenler sürekli denetimi yapılmalı ve kesinlikle psikolojik , ruhsal olarak denetlenmeli....

Misafir

haberi okuyunca, rahmetli babam aklıma geldi. Sene 1986, beni ilkokula yazdırırken; eti senin kemiği benim deyip öğretmenime teslim etmişti. Biz öğretmenimize saygıda kusur etmedik, öğretmende elimize cetvelle vurmak veya kulak çekmekten öteye geçmedi. Anlayacağınız; artık hem veliler hem de öğretmenlerde iş yok.

OFLU BABA

SOYLE DUNYA GUZELI BIR KIZ COCUGUNA INSAN NASIL KIYAR NASIL VURUR ANLAYAMIYORUM YAHU BUNLAR HENUZ BIRER MELEK HANGI HAKLA VURABILIYORSUN BE SAPIK YAZACAGIMDA YAYINLANMAYACAK

Misafir

Hani derler ya açın üzerine dokuz yorgan örtmüşler yine de uyuyamamış.Dogmatizm kafa eğitimiyle öğretmen yetişmez,yetiştiremezsiniz.İkincisi 25-30 yaşına kadar Fakir-Fukara sınıfında olanlardan da öğretmen yetiştiremezsiniz.Bazı şeyleri maddi ve manevi anlamda zenginleştirmek gerekiyor.

Hassasiyet

Ellerini kırın o öğretmen müsvettesinin.

Asude bahar

Sayın milliegitim bakanımız yeni bir çığır açtığınız milli eğitimde. ..bir öneri ileteyim ..öğretmen olacak adaylardan aranacak şartlar çoğaltilmalidir. ..Çünkü çocuklarımızı emanet edeceğimiz ..onları egitecek ve ahlaki. Ve ideal olarak yetistirecek kişilerin ahlaken. .kişilik olarak donanım olarak ideal yada ona yakın kişiler olmalıdır. .sizler bu nitelikleri çoğaltma yapabilirsiniz. .Sigara. .alkol. .Uyuşturucu ..kumar. .gece hayatı. ..olanlar. ..istikrarsiz aile hayatı olanlar. ..milletin değerlerine saygısız olanlar. .Sosyo psikolojik problemi olanlar vb..öğretmen olmamalı dır. .hatta stretejik diğer memurluklardada bu şartlar aranmalıdır. .. Saygılarımla.

Misafir

İyi halden tutuksuz Yargılama Yuh sizlere

  • 1