BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Konutta cazip kampanyalar fiyatlar indi faizler sıfırlandı

Müteahhitler başlattıkları kampanyalarla bayram tatilini fırsata çevirmek isteyenler için dikkat çekici kampanyalar hazırladı. Firmalar, projelerde olduğu kadar düzenledikleri kampanyalarla da birbirleriyle yarışıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Kardeşim 300 TL den başlıyor bu ne biçim kampanya birde üstelik 3.4 şehirde var diğer illerde yokmu bizi bankayla haramla uğraştırmayın. Her ilde yapın ve cazip fiyatlar koyunki insanlar size dua etsin.

Melis

Yüzde yüz faiz almıyorum hepsibaşınıza yıkılsın emi

Misafir

5 TL maaş alana bile ev almak hayal 200 bin liranın 10 yıllık kiredi taksit tutarı 3250 TL vatandaşa yönelik işler yapın zengine çerez parası 500 bin liralık daire banka kölesi etmeyin bu ülkenin vatandaşıni

Misafir

Sonları geldi. Faiş fiyatla satış devri bitti. Su veren itfaiyenin hortumunu diyor yorumumu sonlandırıyorum.

Misafir

İnşat firmalari neden taksitlerle ev vermiyor bankalar devreden cikmali.

Misafir

godamanlar için yapılan kampanya çünkü bu adamların en düşük evi 500 bin civarı oda 1+1 ler. Firmaları aradım sitelerinde 300 binden başlayan fiyatlarla diyor 300 bine evleri yok . Birde 500 bin artı KDV diyorlar. Bir soyguncu bankalar bir diğeri de sözde indirim yapan inşaat firmaları.

Aaşsdd

Zamanında çok kazandılar şimdi daha çok indirim yapmak zorundalar 1e mal edip 10 sattılar

Misafir

gelecek yil su anki dolarinla iki ev alabilirsin...

Misafir

Yahu hani kredi faizleri 0.98 e çekilmişti ne oldu şimdi ? Girdim baktım %2 %2.20 %1.84 bunlar ne Allah aşkına ??? Yazık vallahi yazık ne hale geldi ülke ya... Zengin daha çok zengin Fakir zaten yok adı bile geçmiyor ... Orta kesim ev hayali kurarken 150 bin kredi çekse 434 ile 385 bin arası geri ödemesi gerekiyor el insaf yaa... yazık cidden yazık. Böyle olunca her şeyden soğuyor insan.

Misafir

Sanki Türkiye geneli... Siz Kredi Faizlerini düşürün önemli olan o her kesimden gariban vatandaş kredide olsa ev alsın evsizlik kötü bir şey...

  • 1