BIST 9.142
DOLAR 32,39
EURO 35,03
ALTIN 2.326,59

Kontrollü darbe saçmalığı ve Gezici Murat'ın anketi

ETÖ ile mücadelede gönülden takdir etmesini bilmiyor CHP lideri. Takdir etme becerisinden yoksun olduğu için, FETÖ ile mücadelede kazananların, başarısız olmasını istiyor. İçeride ve dışarıda Tayyip Erdoğan'ın eteğine yapışıp çekiştiriyorlar.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
ZAVALLI TEYYUP

Suriye’de “Fırat Kalkanı operasyonu bitmiştir” noktasına gelmişlerdi. Ne Rakka kalmıştı, ne Menbiç. Avrupa ülkeleriyle çıkarılan “proje kriz” de tutmamıştı..................Hedefine Kılıçdaroğlu’nu koymuştu Erdoğan.

gazetecilik nedir

gazeteci arıyorum, ama gerçek tarafsız, oma şimdi hiç bulunmuyor Türkiyede

Hain Tayyipdir

Darbe Senarypsunun Ve Gelen OHAL'in hedefi, Devlet Terörü ve demokrasinin altını oymaktır

Misafir

Enişte ne diyor bu işe?...... Ne yapacağız.

Misafir

Sayın Yazar siz busunuz işte, sizin gibi düşünmeyenlerin yeri yok... Beylikdüzü’nde CHP çadırına engel! İstanbul Beylikdüzü'nde AKP ve MHP çadırlarının bulunduğu alana CHP'nin çadır kurmasına izin verilmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri alana gelerek çadırı söktü. Durumu protesto eden CHP'liler ise belediye önünde toplandı.

Misafir

Allah aşkına, cumhuriyet karşı olmayan ve nemalanmayan AKP seçmeni, bu laflara kanacak kadar saf mı?

Misafir

sn. site Patronu Özisik..Isinize gelmeyen yorumlari neden yayinlamiyorsunuz?. küfür yok, hakaret yok gayet efendice yazilmis yorumlar ama HAYIR yönünde.. Bu kadar rahatsiz olmaniza gerek yok neticede hepimiz kardesiz.. HAYIRLAR COK CIKARSA HAYAT ESKISI GIBI DEVAM EDECEK AMA EVETLER COK CIKARSA.. ben bilemem!

Erol Baron

FETÖ ile AKP arasında çıkar çatışması baş göstermeseydi referandumdan kesin EVET çıkar, B. Arınç, A. Gül ve A. Davutoğlu vb. ile beraber çevreleri de EVET diyecekti. Oysa şu an durum çok kritik.

tarık bektaş

Peygamber efendimiz müslüman hata yapar günah işleyebilir ama asla yalan söylemez diyor bir hadisi şerifinde. Fesih varsa istifa ederim dedi varmış tık yok yalanlar itham ettiği kişinin peşini bırakmıyor hala pkk cemaat abd hepsi bizi kandırdı diye tek tek söyledi geçen muhtaralara ne aldandım ne aldattım diyor askerlikle ilgili kanun boş eş başkanlığı zonguldaktaki işçilere 3500 kişi aldım diyor halbuki 15000 kişiden 7500 e düşmüş Cenabı hak herşeyi görüyor ama bizim anadolu insanı göremiyor hayret etmemek mümkün değil akıl baştan ağızla mide arasına yerleşmiş başka bir şey düşünemiyorum.

Misafir

KKE ne demektir? bilene 10.-tl mükafat var. vallahi çok ciddiyim. cevaplarınızı bekliyorum..

Misafir

Gezicinin anketi inandırıcı fakat, yazarın yorumuna katılmamak da elde değil.

MİSAFİR

İŞİNİZE ÖYLE GELİYOR DEĞİLMİ?ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ..DEMİŞ ATALARIMIZ..AMA SİZLERİN GÖRDÜĞÜ NE ATEŞ NE ÜLKE SADECE MENFEAT YANİ CEP..

Misafir

Yemezsen gargara Yap pembe kalem

KOY ÜZERİNE

KOY KOY, SEN ONUN ÜZERİNE BİR 10-15 PUAN DAHA KOY YAVRUM

renk

adamlar krallık kuracaklar 250 kişi ölmüş umurlarındamı 40 bin insan öldü ne değişti fetöyle ortaktır bunlar

oyunumutlakakullan

Anayasa kandırmaca toplantıları belediyeler,memurlar mecbur tutularak zoraki götürülenlerle evet çıkmasını bekleyen yandaşlar; 16 Nisanda sadece MHP,CHP değil Ülkesinin geleceğini tehlikeli gören AKP vatandaşlarımızın çoğunun da HAYIR dediğini göreceklerdir. Milleti teslim alma ANAYASASINA %90 HAYIR gelmeli ki böyle oyunlar oynanmasın.

mmt

AYRAN, tüm dünya da siz gibi Türkiye düşmanı da ondan inanmıyor. çünkü avrupa ve sizin gibiler doğruluk nedir tarih boyunca bilemediğiniz bir değerdir.

ayran

Darbeyi karanlıkta bırakırsan kimseyi inandıramazsın, kendi taraftarını en fazla inandırırsın, Chp söylemini tüm dünya kullanıyor kimse ikna olmuyor darbe olduğuna.Hükümetin görevi herşeyi tüm açıklığı ile ortaya çıkarmak ama soru soranı hain ilan edip işin içinden çıkmayı seçiyorlar.İnanmak zorunda değiliz hükümetin her söylediğine belgelerle açıklasın herşeyi...

Misafir

Aynı şey az önce aklımdan geçirti.FETÖcüler sunuyor.Kılıçdaroğlu konuşuyor(bilerek veya bilmeyerek yardımcı oluyor).Muhalefet liderine bakar mısınız.Dedi kodu yapıyor.

Misafir

Sayın yazar, senin işin de zor be kardeşim. Herkes yapamaz bunu...

reel

evet oyu verecek olanlarda bileylenmiş durumdalar. iki elimiz kanda da olsa, hastanede komada da olsak gidip oyumuzu kullanacağız.

  • 1