BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.487,60

Komşusunun ricasını kıramadı! Sonunda hapse girdi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde oto yıkama dükkanı bulunan Yunus Emre Ayata, komşusunun ricasını kıramayıp satımında aracılık yaptığı otomobilin çalıntı çıkması üzerine tutuklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Zazan

Komsusunu kiramamis vay be komision alarak arabasini satmis Bana kalirsa hakime git elini öp sana daha fazla ceza vermedigine.

Zazan

Satan araci hem devleti dolandiriyor hem aliciyi Sen bilmedigin sürmedigin arabayi hangi bilginle satiyorsun alan insanin nekadar zarara uruyacagini biliyormusun. Dolandiricilar hep ayni (araci olarak satiyorum) Sorun oldugunda araba benim degil ama komision cebe.

Zazan

Ben sade onun hakkinda yazdim sucsuzum demek istiyor dükkan calistiran biri bilmesi lazim yoksa isci olarak calissin. komisionla sattim demek arac benden cikti sana gecti sorumlusu o oldu. Almanyada su kanun var bilmiyordum görmedim yok cezayi kesiyor simdi örendin diyor bukadar basit. Burada gercek satanlarada tabi ceza verilecek.

Frankurt

Ne yani satam suçlu değil aracı mı suçlu oluyor anlayan varmı ne biçim kanun bu adamı bitirir yahu 3 ay hapis hakim cezalansın böyle adalet sağlamaz yahu

Zazan

Zazan gibi atlarsan cezasinida cekersin Durum söyle olsa sana hak veririm Yaptigin iste komision almasaydin hatir ve insanliktan yapsaydin haklisin ama sen para kazaniyorsan kefilide o anda sensin kusura bakma

  • 1