BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33

Koltuk sevdasına tepki! CHP Genel Merkezi önünde eylem

CHP Keçiören İlçe Teşkilatı üyesi Abbas Canyurt, CHP yönetimindeki son gelişmeler üzerine olan tepkisine dikkat çekmek için farklı bir eylem gerçekleşti. Canyurt, yönetimin değişmesi için CHP Genel Merkezi önünde, evinden getirdiği koltuğa oturarak eylem yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Hasan

BU YEREL SEÇİMLERDE CHP BİTECEK ARTIK CHP BIZDEN OY YOK 9 SEÇİM KAYBETMİŞ BİR ÇOK SEÇİM STRATEJİ HATASI YAPMIŞ BİR GEN.BAŞ İSTEMIYORUZ İNCEYE GÖREVİ BIRAKMAZ ISE CHP NİN SONU OLACAK GÖRECEKSİNIZ ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BUNU

Elif Erim

Çok yaratıcı bir eylem.. Arkadaş konuya çok anlamlı bir şekilde dikkat çekmiş.. Keşke böyle eylemler çoğalsa da hem eğlendirse hem de düşündürse... Böylece, birileri için daha anlaşılır olur konu, belki?!.....

Zir Konyum

chp hiç bir zaman Türkiye için birşey yapmadı. Bildiği tek şey kendi eşrafına rant, hortum. Sizin genel müdürün değişse ne olur değişmese ne olur. Aklınız varsa kafanızı değiştirin !

Fikirci Fikri

Koltuk güzel, rahat. RTE için de, KK için de, DB için de koltuk Türkiye'nin batmasından daha önemli olmuş. İsterse Türkiye batsın ama kendileri o koltuklara oturmaya devam etsinler.

DENEMEYE DEĞER.

BRAVO,ORİJİNAL BİR BULUŞ,PROTESTO ETMİŞ HAKLI OLARAK,ACABAĞA BİZ DE KOLTUKLARI ALIP GİTSEK Mİ,ENGEL OLUNUR MU?

  • 1