BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.431,30

Koeman sert çıktı: 'Görüntüler yalan söylemez'

Fenerbahçe'de Cocu'dan sonra göreve gelen Erwin Koeman, Anderlecht ile oynanacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında sert çıktı. Hollandalı teknik adam derbiyle ilgili şaşırtıcı sözler söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

mızrak mısın nesin o öğretmenin hafta sonları bedavaya öğrencilerine kurs verdiğini biliyor musun?Onun sapık olduğunu nereden çıkardın asıl sapık senin gibi yargısız infaz yapanlardır.O hemşirenin ruh halini biliyor musun????

Misafir

40 yıl önce bizim köy öğretmeni çocuklar üşümemek için getirdiği soba odunu ilen öğrencilerin ellerine vur ardı. köy haklıda hiç bir şey demezdi. Dayakçı öğretmenlerde var.

Misafir

Cincon delikanlılığı 1 kisiye misafirin dediği gibi kişi saldırmak olsa gerek..bu konuda yazarken insan utanır.FB düşmanlığı aklınızı yitirmenize sebep olmuş..şimdide agliyorsunuz.

yavaş gel

Jailsın yaptıfı yanlışta sizin yaptıgınızmı doğrı bi kişi 30kisi kovalamakmı adam ? Belhandada ona vursaydı he zaten kaşındıda

Misafir

tam bi fenerli olmuş. bir kez delikanlı olun beeeee. tüm pisliği başlatan jeilson denen mahlukattı agzına alan fener ve yalakalarından bir tane yok

  • 1