BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36

Koca Reis!..

17 yıldır milletinde ümmetinde bütün yükünü vermişiz sırtına !..O da uzun ince bir yolda gidiyor gündüz gece.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
HATIRLADIKLARIM.

FETÖYÜ NEREYE SIĞDIRACAKSINIZ,??ODA 17 YILDA BÜYÜDÜ GELİŞTİ,İÇİMİZE YERLEŞTİ,Dİ Mİ,DOĞRUYADA DOĞRU DİYELİM,NUR TPU GİBİ REZAMIZ OLDU,SÜRECİMİZ VARDI,

nadim hatipoğlu

KİM KİMİ YALANDAN SEVER RİYAKARLIK EDERSE ALLAHCC. BELASINI VERİR BİZ SENİ ALLAH İÇİN SEVİYORUZ REİS YEDİ DÜVELE KARŞI ALLAH İÇİN MÜCADELE VERMEK HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

koza

vefasızlık ve nankörlük en büyük eksizlerimizden.

TEVHİD

ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞAALLAH BU DAVAYI TEK BAŞINA ÜSTLENMİŞ KOCA BİR REİS.YANINDAYIZ REİS DUALARIMIZ HER DAİM SENİNLE.

Misafir

Allah yardımcısı olsun. En çok eleştiren ben bile O'nu yalnız bırakmamamız gerektiğini biliyorum. Yokuşlarda destek olmalıyız, yorulduğunda moral vermeliyiz. Çünkü ümmetin yükünü tek başına sırtlanmış bir adamı yalnız bırakmak olmaz. Eleştiririm ama hainlere de yedirmem, tıpkı 15 temmuzda olduğu gibi. Hele ki şimdi, arslanlar gibi yedi düvele karşı savaşan kahraman ordumuzu Afrine gönderen ve Çözüm sürecine son veren bu adama çok minnettarım. Yanındayız! Birde bu"maddah" kelimesini sanırım yanlış kullanmışsınız, doğrusu "bedhah" olacak diye biliyorum. Yani kötü insanlar, hainler anlamında. Yanılıyorsam affedin.

Misafir

Yazınız çok güzel, teşekkürler. "Meddah"ı bilerek mi kullandınız?

Misafir

Allah C.C yar ve yardımcısı olsun inşallah..

Misafir

Allah C.C yar ve yardımcısı olsun inşallah..

Misafir

Rabbim reisimize sağlık ve uzun ömürler versin.

rabia

ALLAH onu ve vatanımızı iç ve dış düşmanlardan korusun...cumhurreisimize sabırlar yağdırsın, sıhhat ve afiyet versin inşaallah...amiinnn.

Misafir

Gece gunduz Ataturk e kufur eden kadir misirpuskulu denen adamin ziyaretine gidiyor cumhurbaskani bu normal mi sizce???

Misafir

Son 17 yilin ozeti Ataturk ve Cumhuriyete dair ne varsa hepsinin dibine dinamit konuldu,Turkiye resmen ortacaga dondu.9 yasindaki kizlarla evlenilebilinir diyen sakallilar,Ataturk bustunu yikan teroristler,Andimizi okutmayan fakat cok milli!!! olan kisiler turedi.

Misafir

Sokakta kavga çıkarıp, sonra da farklı insanları ayırmak için gönderirsin ve onların yaralanmasına hatta ölmesine sebep olursun. Fakat çevreden seni izleyenler olayları incelemeden helal olsun, kavgayı ne güzel ayırıyor diye sana alkış tutar. Eğer foyan ortaya çıkarsa Allah ve millet beni affetsin kandırıldım dersin, yırtarsın, hatta yine alkışlanırsın. Son 17 yılın özeti.

Misafir

Allahım seni Başımızdan eksik etmesin sayın Cumhur Başkanım

metiye yazmak kolay efendi !!

Diyorda yanı başımızda iç savaşı Türkiye körükledi.Çık içinde çıkabilirsen 15-20 yıl süre bu işler.Devlet adamının büyüklüğü icraatından belli olur.Şimdi afrinde pkk haydutlarına göz yumulan imkan ile 5-6 yılda yaptıklarını hendek savaşlarında gördük,şimdi de temizlemeye çalışıyoruz.Birde fıratın doğusu var.2003 de de böylemiydi? Varmıydı bunblar afrinde ve hendeklerin içinde???

  • 1