BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,48

Kobani son dakika gösteriler can aldı!

Kobani'de IŞİD saldırıları sürerken Türkiye'de ayağa kalktı. Kobani gösterilerinde bir genç gaz kapsülüyle yaşamını yitirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 223 Adet Yorum
dahya haydar

eger kobqniye desdek vereceksen bu yıkmalar yakmalar neden sen ışıd a destek ve yataklık yapıyorsun bu bir iki yüzlülük mecliste hayır diyecen ısıd operasyonu ondan sonrada diyecen ben kürtleri savunuyorun yok canım bunları kim se yutmuyor artık kürtler dahi bunu yutmuyor bu vatanın evladı kürtler bu teröristlere gösterecek gününü dürüst olun kendinizi başkalarına kiralamayın

beyler beyi

inşallah rivayet doğrudur.

yağmur tan

o milyonlar hala var sizin gibi iki uüzlü değiller

PİRSUS

KLAVYE BAŞINDA YORUM YAPMAK KOLAY LEVENT SEN YAPMISSIN BU ÜLKE İCİN BÜGÜNE KADAR.

PKK BAŞIMIZA BELA

KÜRTLER DÜNYANIN BAŞINA BELA MI? Bitlis kürt beyi şeref hân’ın “ŞEREF-NÂME” adlı eserinin mukaddimesinde yer alan bir rivâyete göre; âhir zaman peygamberi gönderilip de, cihân hükümdarları biat etmek üzere ona elçilerini gönderince, asrın türk hükümdârı bayındır hân oğuz kaviminin elçileriyle birlikte “kürt büyüklerinden ‘bügdüz'” adında birini de göndermişti.Resulullah aleyhisselâm biatları kabul ettiği sırada kürt elçisini dikkatle inceleyip, onu “saçları kırkılmamış, bıyıkları alınmamış, tırnakları kesilmemiş” bir hâlde görünce, şeref hân’ın ifâdesiyle; “bu korkunç yapıdaki elçinin hâline şaşarak, hangi kabîleden olduğunu suâl buyurdu. elçi; “kürt tâifesinden” olduğunu söyleyince, peygamber -‘aleyhi’s-selâm-: ‘BU KAVME HİÇBİR ZAMAN DEVLET KURMAK NASİP OLMASIN, ÇÜNKÜ DÜNYANIN BAŞINA BELÂ OLURLAR!’ dedi.” diye rivayet edilir. Rivayet gerçek midir bilinmiyor ama dilden dile anlatılıyor.

PKK PYD ve CHP ESATIN TARAFINDA YER ALMADI MI?

El altından ABD, İngiltere, Almanya Destekli PKK – PYD ve yandaşları Diyor ki: Türkiye bizi savunsun. Bunu derken de TÜRKİYEYİ YAKIP YIKIYORLAR. TÜRKİYE KAFASINA GÖRE SURİYEYE GİRECEK TE, Yıllarca ESATIN TARAFINDA OLAN PKK ve PYD yi (Suudi Arabistan, ABD, İsrail alt yapı destekli) IŞIDLA SAVAŞARAK KURTARACAK MIŞ? ABD ve İngiltere PKK-PYD yi GÖZDEN ÇIKARMIŞ. PKK ve PYD yi TÜRKİYE Mİ KURTARACAK?. PEKİ Türkiye BUNU YAPARSA iran DESTEKLİ ESAT TÜRKİYEYE SALDIRMAZ MI? BM HEMEN TOPLANIP Türkiyeyi kınamaz mı? Türkiyeye yaptırım yapmazlar mı? RUSYA ve ÇİN Türkiyeyi gözden çıkarmaz mı? E tabi IŞID TÜRKİYEYİ YAKMAZ MI? BİZ KİM KURTARACAK TÜRKİYEYİ: PKK mı? Yoksa PYD mi?

Kürtler ABD ye Niye Laf edemiyor

DEVLETLER ANLAŞMASINA GÖRE TÜRKİYE SINIRLARI DIŞINA KARIŞAMAZ: BAŞKA BİR ÜLKE TOPRAKLARI ÜZERİNDE KORiDOR KURAMAZ. BU KARAR BM ORTAK KARARI İLE YAPILABİLİR. AKSİ HALDE TÜRKİYE SUÇ İŞLEMİŞ OLUR. PKK lı KÜRTLER TURKIYENIN BUNA HAKKI OLMADIGINI BİLİYOR. AMA PKK-PYD TÜRKİYE DUSMANI. BILE BILE TURKIYEYI YAKIP YIKIYORLAR. Suriyeli KÜRTLERİ ve KOBANİYİ GÖZDEN ÇIKARAN ABD . ABD lilerin KENDİLERİ AÇIKLADI. BUNA RAĞMEN BİR TANE KÜRT KAHROLSUN ABD DEDİ Mİ? HAYIIRR!!!

Caner

Sağa sola molotof atmak kolay. Cesaretiniz varsa IŞİD'in karşısına çıksanıza? Milyonları toplamakla övünüyordunuz hani? Şimdi nerede o milyonlar?

canan

HDP İnsanları galyana getirerek kürtlere en büyük zararı veriyor. HDP'lilerin çocuklarının bir eli yağda bir eli balda zavalıların çocukları ölüyür.

BU BİR İSYANDIR

ASKERE, POLİSE VUR EMRİNİ VER, HERŞEY SÜT LİMAN OLUR, YOKSA SONUÇUNA KATLANIRSIN..

ÖNCE ÖZÜR DİLE

ASKERE KUMPAS KURAN, ASKER ÜZERİNDEN SİYASET YAPAN, ASKERİ KÖTÜLEYEN AKP VE AK LAUKLAR ŞİMDİ ASKERİN ARKASINA SIĞINIYOR..

MERT GENC

ŞİMDİ AKP VE HÜKÜMET KARŞITLARINA GÜN DOĞDU BÜTÜN KARŞI CEPHE BU OLAYLARA BAKARAK HÜKÜMETE ZARAR VERME KONUSUNDA SEVİNEBİLİR AMA YAPILANLARI GÖRMEK LAZIM İYİKİ BÖYLE BİTR HÜKÜMET VAR BAŞTA AKILLI OLMAK GEREKİR DÜŞMANLIĞI KİNİ BIRAKIP ÜLKE İÇİN BİRLİK OLMA ZAMANI HALA BU OLAYLARDAN SİYASİ RANT ELDE ETMEK İSTEYEN VARSA MUHALEFET CEMAAT HER KİMSE YAZAIK EDER BU MİLLET ONLARI HİÇ BİR ZAMAN AFFETMEZ UYANIK OLMALI VATANA MİŞLLETE SAHİP ÇIKMALI ÇAPULCULARIN OYUNUNA GELMEMELİ AKSİ TAKDİRDE VATAN ELDEN GİDER IRAK GİBİ SURİYE GİBİ OLURUZ ALLAH GÖSTERMESİN AMİN

leventk

tabii işid sıkıyor değil mi , savunmasız ortamlarda atıp tutrsınız, yiğitseniz gidin kobaniye, görelim cesaretinizi

Gizzmo Gizz

kobaniden kadın kılığında, makyaj yapıp etek giyip kaçacaksın, bizim ülkemizde kabadayılık yapacaksın. Yok öyle..

ZZ ZZZZZ

BUNLARI BU KADAR OKŞARSAN.. MAHKEMELERDE PARALELCİLER BU TERÖRİSTLERİ SERBEST BIRAKIRSA OLACAĞI BU.İSRAİL GİBİ DAVRAN.. ÇALDIKLARI ELEKTRİĞİ SUYU KES..BELEDİYELERİN ÖDENEĞİNİ KES.DEVLET KADROLARINDAN BUNLARI DEFEDİN.

numan

ula ÇAKIR mısın yoksa çakalmısın nesin emperyalist güçlerin elindeki en büyük maşa zaten senin pkk terör örgütün. pkk yı kim besliyor pkk kimleri öldürüyor. burnunuzun dibini bile göremeyecek kadar körsünüz. dünya yı kurtardığınızı zannediyorsunuz. cahil cühela ve çapulcu takımı siz yakıp yıkmaktan, tuzak kurup masum insanları öldürmekten başka ne işe yararsınız. bak çapulcu takımı ışid karşınında bile çil yavrusu gibi döküldünüz. ışıd orada savaşırken siz türkiye yi karıştırmanın peşindesiniz. azıcık erkekliğiniz olsaydı gider kobani de ışid le savaşırdınız.

B@ndirmali

senin gibi canilere doguranlara kahpe derler. AKP sayesinde gösteri yapabiliyorsunuz. YAtin kalkin AKP'ye dua edin.

aydın

içimizdeki sokakları ateşe veren pislik dinsiz imansız piyonları görünce ışid e sempati duymaya başladım. boşuna dememişler dinsizin hakkından imansız gelir diye. böyle giderse ışid milletimiz tarafından taktirle karşılanan bir örgüt olacak. pkk ya karşı ışid e destek yağacak.

haram zıkkım olsun

tayyip ve basiretsiz akp hükümeti alın açılımı başınızda çalın akpyi destekleyen ak koyunlar ve yandaş akiller nerdeler tayyip ne ekersen onu biçersin sayelerinde vatan yangın yeri oldu şimdi temizleyin boklarınızı

k.k.k

Şu kendinizi dev aynasında görme kibirinden vazgeçin artık. Bir kendinize gelin yoksa yazık olacak sen ve senin gibilere.

k.k.k

Şehirlerde artistlik yapacağınıza gidin IŞİD ile savaşın,görelim maçanızı ! Siz ancak bir araya gelince vandallık yaparsınız. IŞİD gibi bir bela ile savaşın da görelim. Kaçacak delik arıyorsunuz. Bir de kalkmışlar 30 yıldır savaştıkları devletten yardım istiyorlar yüzsüzler ordusu

kimsekim

kobani düşerse türkiye düşer diye bir slogan bulmuşlar. çok seviyorsanız ülkemiz dışında bir toprak ama alır sizi otuttururuz oraya. kurtulmuş oluruz sizin gibi vatan hainlerinden.

Sameter

Eyleme katılıyorsa gebersin çocuk genç yaşlı demeden bu benim çocuğum içinde geçerli huzurlu ortamı bozanlar ölsünler daha iyi....

Garip

Yemin ederim ki ISID denen örgüt Türkiyemizi karistirmak icin kurulmus bir tuzak,Irak da Suriye de nasil birbirine kirdiriyorlarsa korkarim Türkiyemizi de öyle yapmak istiyorlar.Lütfen biraz akli selim düsünelim dost ve düsmanimizi iyi taniyalim.Türkü, Kürdü,veya diger irklarla karsi karsiya getirip Türkiyeyi bölmek parcalamak istiyorlar.Disardan güdümlü devletcikler olusturup,Orta dogunun bütün zenginliklerine sahip olmak ve en önemlisi kendilerinin de kölesi oldugu O terör devletinin cikarlarini korumak.

vermezsen verme

yaw çözüm var çözüm