BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.439,91

Kız çocuğuna taciz iddiası ilçeyi karıştırdı!

Denizli'nin Kale ilçesinde polis, 14 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla 5 Suriyeli gözaltına aldı. Taciz iddiasının duyulmasıyla birlikte Suriyeli aileler ilçeden tahliye edilirken, kalabalık bir grup kaymakamlık önünde toplanarak zanlıların kendilerine verilmesini istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
Misafir

Suriyeliler istemiyoruz arkadaş gitsinler ülkemizden dün devlet hastanesine gittim inanın saatlerce bekledim suriyeli dolmuş taşmış hastane benim hakkıma tecavüz ediliyor ben saatlerce beklemek zorunda değilim suriyeliler yüzünden defolup gitsinler ülkelerine istemiyoruzzzz

SURİYELİ İSTEMİYORUM

SAHİLLERDE NARGİLE İÇİP EGLENMEKTEN , EVLERDE GECE 04 :00 KADAR BALKONDA OTUR NARGİLE ÇEKMEKTEN ,MİLLETİ DİKİZLEMEKTEN , GÜRÜLTÜ YAPMAKTAN BAŞKA YAPTIKLARI YOK. SAĞLIKTAN BEDAVA YARARLANİYORLAR. VATANDAS GSS ODEMEK ZORUNDA AMA ONLAR DEĞİL. BAYRAMDA SURİYE'YE GİDENLERİ AVRUPA GERİ ALMIYOR. BİZ NİYE ALIYORSAK .

reis

bunları memlekete sokup serbest bırakan zihniyet asıl suçlu.

Misafir

Son moda kesim saçlarıyla,bileklikleriyle,kot pantolonlarıyla caddelerimizde volta atarak kadınlarımıza,kızlarımıza sarkan 15-25 yaş arasındaki kahraman Müslüman muhacirler,her köşe başında ve kavşakta araç camına yaklaşıp dilenerek günde her biri 100 liradan az parayı cebine doldurmayan bebekli kadınlar ve küçük çocuklar bütün şehirlerimizde! Ensarlığa soyunarak bu Müslüman ve çok kahraman Suriyelileri başımıza bela edenlere destek verenler! Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Misafir

kardeş kardeşe heleki 10 kişi bi cocuga tecavüz etmez kanı bozuk herif

tahir dağlarca

Hep suriyelilerin mi suçumu var, yapmayın Allah aşkına, birazda kendimize bakalım, suriyeliler bizim kardeşimizdir.Devletimizden Allah razı olsun,kardeşlerimize sahip çıktı. müslümanlıkta bunun gereğidir.

Sahin

Allah bunlara bu savaş belasini musibet etmesine bir sebep vardır bunlar a müstahak mı diye düşünüyorum bu suriyeliler savasmaduru değilde turist olarak gelselerdi ne yaparlardı acaba.

Misafir

Sen Almanya'daki hukuk sistemini,adaleti ve düzeni burayla bir mi tutuyorsun ? Aklından şüphe ederim senin !

k.k.k

Hep söyledim yine söyleyeceğim. Bu Suriyeliler'i yavaş yavaş devlet bu ülkeden göndermezse, halk olarak bizler göndereceğiz. Türkiye'yi Araplaştırma çabaları bunlar. Kimse kalkıp misafirperverlikten bahsetmesin ! Bize kalmadı onları misafir etmek ! Bugün 15-20 milyar dolar ile ekonomide rahatlamak sağlarken, Suriyelilere yedirecek, bakacak paramız yok bizim. Üstüne bir de bu sapıklıklarını çekemeyiz ! Bütün Taksim Arapça yazılarla dolu, mekana giriyorsun 150 kişi varsa, 100 kişi Suriyeli. Böyle iş olmaz. Bunları yavaş yavaş hadi naş naş ülkelerine ! Bizim abazalarımıza bir zahmet engel olun bunlarla evlendirmeyin !!!

furkan

hükümet o kadar şımarttıki bu suriyelileri artık rahatlık batmaya başladı..millet gönderin diyor reis hala ensar muhacir diyor kaçak sigara uyuşturucu tacizci muhacirmi olur.artık biz yazmaktan usandık hükümet kendi ayağına sıkıyor haberi yok

MİSAFİR

10 YIL, FAZLA DEĞİL DOĞU VE GÜNEY DOĞUDA YAŞANAN VE SÜREKLİ KAŞINAN ETNİSİTE VE TERÖR OLAYLARI HATAY ANTEP URFA VE ADANADA DA BAŞ GÖSTERECEK HAZIR OLUN...

Misafir

hangi yüzde 13,12? Hendek siyasetiyle baskı alınanların ve sol dayanışmasıyla baraj aşsın diyenlerin 7 Haziran 2015'te verdikleri oylarla aldığınız oy mu? Ondan bu yana 3 seçim geçti. En sonuncu da CHPlilerin büyük desteğiyle yüzde 10 barajını zor aştınız. Neden bahsediyorsun?

Misafir

18-30 yaş arası bir sürü Suriye li var ülkemizde.İnsanın kanının en deli aktığı zamanlar evlenme imkanlarıda yok ee gidip ona buna sarkacaklar bunları getirirken hiç bunlar düşünülmedi tabi.Bizim 18-30 yaş arası delikanlılarımız Afrin de Cerablus da bunların namusunu korumak için can verdi bu şerefsizler savaştan kaçıp geldi burada bizim namusumuza göz dikiyor.Bunun vebalini kim nasıl ödeyecek merak ediyorum.

Hatayli

Peygamberimiz döneminde muhacirlerle ensar Bedir Uhud Hendek gibi pek çok savaşa katılmışlardır Suriyeli sözde muhacirler neyapiyor keyfi üstüne keyfi ya

DENİZLİ HOROZU

ULAN BU ŞEREFSİZLERİ DAHA NE KADAR BARINDIRACAĞIZ ???? BAŞKA İLÇELERE GÖNDERDİĞİNİZ PUŞTLAR ORDA DA AYNI ŞEYLERİ YAPMAYACAK MI ??? GENE BÖYLE BİR ŞEY OLURSA ORADAN DA BAŞKA YERE Mİ ALACAKSINIZ ? ? ? SINIR DIŞI EDİLSİN KÖPEKLER !

ahmet

almanyada yaşayan türkler seçilerek, sağlık ve adli kontrolden geçtikten sonra almanyada işçi açığını kapatmak için alınmıştır. suriyeliler suçlusu hırsızı vatanına ihanet edeni kaçıp türkiyeye gelmişler..

Misafir

HER ÜLKEDE BİNLERCE MİLYONLARCA MÜLTECİ GÖÇMEN VAR BU TARZ YAKLAŞIMLAR DOĞRU DEĞİL HUKUKUN KANUNLARIN DIŞINA ÇIKANLAR ZATEN GEREĞİ YAPILIR BU HANGİ ÜLKE VATANDAŞI OLURSA OLSUN

Misafir

BU KONULARA IRKÇI YAKLAŞMAK DOĞRU DEĞİL HER ÜLKEDE CANİLER KANSIZLAR OLABİLİR BUNU BÜTÜN ÜLKEYE MAL ETMEK YANLIŞ BİR BAKIŞTIR ÖNCE KENDİ İNSANLIĞIMIZI SORGULAMAMIZ GEREK BİZ NE KADAR MASUMUZ İNSANCILIZ ÖNCE İNSAN OLMAK GEREK

Hasan

Irkçılık ve faşist’likle suçladığınız Almanyada 3,2mil. Türk ve 8 milyondan fazla yabancı yaşıyor. Suç işleyenleri ırka göre ayırmanın ne gibi bir mantığı var? Bu ülkede Suriyeli hamile bir kadına tecavüz edip 10 aylık bebeğiyle katledenler hangi Millettendi?

Misafir

suriyeleri artık yollayın gitsin artık huzur kalmadı

Misafir

İstiklal savaşını unutan ve geçmişinin bilmeyen din kisvesine bürünmüş. sözüm ona dindar ama her hileyi hurdayı yapan bukalemun tiplne ait bir yapın var. benim atam 15 yaşında cephede savaşırken hiç bir ülkeye sığınmamış. nehatunları- kara Fatmaları bilmeyen siz örümcek kafalılara anlatsan anlamayacağınız ortada bunun için diyorum alın onlarıda bu ülkeden beraber suriyeye defolun. bakalım onlar size kaç gün bakacak.

melih

eskiden savaşıp aldığı topraklara anadoludan insanlar alıp yerleştirirmiş. helal olsun esad bize bir kurşun atmadan ülkemize 5 milyon suriyeli yerleştirdi..

Ensariz ya olur

Ensariz ya biz , mekkeden medineye 90 kişi gitmiş, 9 milyon değil reis. Her ülkenin alacağı bir kapasite var, Ensar-muhacir Suudilere çok yakışır onlar niye hiç almıyor. 14 yaşındaki kıza 7 kişi tacizde bulunmuş, Reis aç kapıları artık, bu ınat seni bitirecek.

Misafir

onlar muhacir degiller, biz de ensar degiliz o da dogru. plaj keyfi yapanlar da var o da dogru ama yaklsik 4 milyon siginmaci nin arasindan her turlu insan cikar. birkac serefsiz yuzunden butun siginmacilari ayni kefeye koyup suclamak adil degil.

Hatayli

Peygamberimiz döneminde muhacirlerle ensar Bedir Uhud Hendek gibi pek çok savaşa birlikte katılmışlar buradaki sözde muhacirler keyfi üstüne keyfi yapiyor