BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.425,83

Kışanak'tan yeni petrol açıklaması

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, ikinci kez petrollerden pay istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
seyhan yılmaz

manukyan payından kısmetlenirmisin padışah sensin kral sensin diyarı bakırın temsilcisi sensin ne istiyorsun kirli suratından daha kirlimidir diyarı bakır kimsin+başkalarının yazdığı gibi boru moru yok benim cüzümde allah sana selamet versin dört sene

bunagulunur

sen turkıyedekı sıyasetı bılseydın boyle konusmazdın.dıyarbakırda bunu dunya alem bılıyor bdp nın oyu yuzde seksen yuzde doksanlarda ama akp ye destek verdıler sadece dıyarbakırda degıl kurdıstanın butun ıllerınde.cunku akp ıle yaptıkları bır cozum surecı var.bunları ogrenınde gelın sonra konusun.bu karı dedıgın kısı de ınsanlar tarafından secılmıs bırı saygı goster terbıyesız.

bunagulunur

sen turkıyedekı sıyasetı bılseydın boyle konusmazdın.dıyarbakırda bunu dunya alem bılıyor bdp nın oyu yuzde seksen yuzde doksanlarda ama akp ye destek verdıler sadece dıyarbakırda degıl kurdıstanın butun ıllerınde.cunku akp ıle yaptıkları bır cozum surecı var.bunları ogrenınde gelın sonra konusun.bu karı dedıgın kısı de ınsanlar tarafından secılmıs bırı saygı goster terbıyesız.

afacan

sen kimsinki sana devlet pay versin.Devlete itaat et .***** tip

MUSTİ

BU KADIN MİLLET VEKİLLİ İKEN , NAMUSU ŞEREFİ İLE YEMİN ETTİ, BU NASIL NAMUS ŞEREFTİRKİ , HEMEN VATAN HAİNLİĞİNE SOYUNDU

XMARANGOZX

HEPSİNİ ALIN BAŞINIZA ÇALIN

amedli

Diyarbakırda bdp nin aldığı oy % 54 ne tikime konuşuyor bu kari de get işıne bağ meymenetsız kari yeter diyarbakıri karıştırdığınız zamanında cezaevinde yedirile pisliklerden beyni uyuşmuş bu karinın ayrıca bütün diyarbakır adına konuşma bdp li kerlerın adına konış

amedli

ben bir Diyarbakırlı olarak soruyorum ey kadın biz diyarbakırlıların adına konuşma yada pkk lıların adına konuş bu arada attığından bizede söyle bizde atalım çok güzel kafa yapıyor belliki ****

Şiwan

hiç bi halt yiyemezsiniz okdr net söylüyorum...

halep oradayasa arsin burada

güneydoguda yapilan milyarca dolarlik baraj ve sulama projelerine, o bölgelerde yasayanlarin katkisi nedir? ben söyliyeyim, neredeyse sifir! mesela 2011 yilinda hakkari de toplanan verginin 75 kati, bitlis de 8,5 kati, siirt de 8 kati devlet harcamasi yapilmis. buna karsilik istanbul da toplanan verginin sadece onda biri, kocaelinde onücde biri kadar harcama yapilmis. basit bir ifadeyle istanbula devlet topladigi her bir liranin 10 kurusunu harcarken, hakkariye oradan aldigi 1 lira karsiliginda 75 lira kharcama yapiyor. diger yatirmlari ve bir de 50-60 yildir kacak elektik kullanimindan dogan kayiplari eklersek, faturanin ne kadar yükselecegi anlasilir. madem öyle önce borclarinizi ödeyin gülten kisanak hanim!!!

assivas

o köprüden türkler geçmiyor herkese açık senin anlayabildiğin bu işte. öyle halk öyle millet bu kafayla geri kalmaya mahkum, allah sizler gibi cahil etmesin. sizler 1.köprü yapılınca zap suyunda köprü yok neden buraya yapılıyor diyecek kadar bağnaz ve yobazsınız.

abcd

o topraklarda cikarilan Petrol,üretilen Elektrik,yeralti ve yer üstu zenginliklerin tümü o bölgede yasayan insanlarin hakkidir.bütün zenginlikleri cikarip batiya yatirim yapmaya artik dur deme Zamani gelmistir.istanbula yapilan Yavuz selim köprüsünun masrafi 90 yil boyunca tunceli iline yapilacak Devlet yardimindan bile daha düsük iken kimse esitlikten söz edemez.

Vatandaşş

Deposu boş ise hemen dolduralım.

ayrım yapmayan ülke sevdalısı

Hadi bölgede çalınan elektrik ücretlerini bir ortaya çıkarında ne kadar alacak verecek var bir hesaplaşalım,çatıdaki enerji suyunuzu,ahırdaki ineğinizi,evlerinizin tavanına astığınız demir karyola ile ısıtığınız odalarınızın haberlerini gazeteler boy boy yazıyor,bi zahmet hesabı çıkarın borcumuz varsa öderiz.Bi arkadaşın yazdığı gibi önce hizmet et,hizmet.Biz orada 15 yıl hizmet ettik,yaptılrımız ve bıraktıklarımız orada,unutma bende seninle aynı kökendenim.Bu kadar.

Oynamasını Bilmeyen

Cevap vermege bile degmez....

assivas

kürdistan olursa olmaz ya, batıda diğer şehirlerde nasıl yaşayacaksın.o zaman size ne yaparlar düşünebiliyormusun?

ali çiçek

Oyları düştü mecburen gündem saptıracaklar içlerinde kavga ve moral bozuklugu var.Köylerden olmasaydı şehir merkezinde başabaş gidecekti secim belkide kaybedeceklerdi.Çünkü köylü saf inançlı bilmiyor ki bunlarda AKP gibi ayakkabı kutularına çalışıyor

bgas

O zaman g.doğuda üretip dünyaya satılan uyuşturucudan da pay verilsin diyen birileri de çıkabilir batıda yaşayanlardan,bölücü isteklerin haddi hesabı yok,esas önlenecek konu;siyaset eli ile yapılan hırsızlıklar ve ülke kaynaklarının namusluca kullanılması olmalı.

ERCAN

SEN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİN DİYARBAKIR A BİR HİZMET ET BAKALIM SENİN DÖNEMİNDE DİYARBAKIR HALKI NE HİZMET GÖRECEKMİŞ BİR GÖRELİM.ONU BUNU BAHANE ETMEYİ BIRAK.YAPABİLECEKSEN YAP İŞİNİ.YAPAMAM DİYORSAN BAŞKA BİRİ GELİR HİZMET EDER.

akpli

sayın kışanak ülkeyği bölmüştür.milletten özür dilemelidir.burası türkiyedir,ülkeyi kimse bölemeyecektir.

aliveli

o zaman vergiden aldığınız fazla payları almayın. sanki ne kadar petrol uretiyor turkiye...

zaza

hanimefendi takti zifte artik ne edecekse

AKPLİ

BU ÜLKE VATANDAŞI DEĞİLMİSİN SAYIN KIŞANAK,UTANMADAN PAY İSTİYORSUN.BU ÜLKE HEPİMİZİNDİR.ÜLKEYİ BÖLEMEZSİNİZ.

Şiwan

adım adım kürdistan...

azo

önce türkiye cumhuriyetine sayğılı olup bölücülüğü bırakın ondan sonra konuşun senden değil belediye başkanı ne köy olur ne kasaba

  • 1