BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kimler Köşe Kapma Telaşında?

Şimdi siyaset arenasında koşuşturan gençlerimizin sosyal medya, STK ve sair alanlarda ecdadımızın efsanelerinin zaferlerini dillendirdiği bu günlerde başlarını ellerinin arasına alarak yeniden gaye ve hedeflerini tahlil etmeleri gerekmekte!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Sanki gizli bir el ‘Evet’e karşı kampanya yapıyor. e 4 binden fazla insan devletten atılıyor... Manzara tıpkı tek parti dönemindeki Dil Tarih Coğrafya tasfiyesi, 1951’deki büyük komünist tevkifatı gibi...ı

Misafir

Rus savaş uçağının Türk askerlerini vurmasına ilişkin hükümetten ilk açıklama_____________ Yanlışlıkla bombalama sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dendi.

Erol Baron

Ne tuhaf değil mi, parayı, 4x4 siyah renkli arabayı ve bilgiyi bulan veya köşeyi kapan bir AKP'li dinden hemen uzaklaşıyor nedense.

delikanlı

rahmetli nin dediği belli bir yaş grubundaki gençlerin içinden belli bir kısımdır zaten kendisini anlatmış 18 li yaşlarında dediği gibi biri idi onun hala seviliyor olmasının nedeni din değil devletçi olmasıdır bunu da iyi bil.

Misafir

Rol model gördüğün Muhsin Yazıcıoğlunun onlarca cinayete emir vermiş hatta onlarca insanı kurşun sıkmış bir katil olduğunu da biliyorsunuz değil mi?. kendisinin, ve arkadaşlarının onun hakkında verdiği ifadeleri okuyabilirsiniz.

  • 1