BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77

Kimdir Fahrettin Altun!..

İşi ehline vermek vermek geleceğe umutla bakabilmektir.Yeni dönemin olmazsa olması budur.İşte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun. Kimmiş? Okuyun ..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Kaan

Osman Diyadin tenekeyi ne kadar parlatsan parlat tenekedir. Nokta. Adının başına Prof yazsanda teneke yine tenekedir. Bir daha NOKTA

Adem Çakmak

Osman bey,sizin yazıyı okumamdan dolayı geçen zamanımı helal etmiyorum bir dahada okumayacağım bilin istedim.

Adem Çakmak

Merhaba Osman bey,ülkeyi liyak ve ehil insanların 17 yıldır yönetmesinden dolayı güneyimizde Amerikalılar zaten vardı şimdi ruslarda geldi İranlılarda Ruslarla işbirliği halinde haydi gözün aydın.

Misafir

Erdoğan’ın başkan seçilmesiyle Merkez Bankası’nın bağımsızlığı daha da azaldı. Kontrol ve denge mekanizmaları büyük oranda ortadan kalktı. Başkan medya, yargı ve bürokrasiyi kontrol ediyor.

Misafir

Enflasyon yüzde 18, cari açığın milli gelire oranı yüzde 6.5’i buldu. Ekonominin aşırı ısınmasıyla tam bir fırtına başladı.

emre can

bir insani methetmenin de adabi olmali, hayatimda boyle vicik vicik bir goklere cikartma gormedim. ayiptir ya. simdi bu adamin liyakatini sorgular oldum. resmen siparis kokuyor bu yazi.

Misafir

SN DİYADİN ÜLKEMİZDE NE KADAR İŞSİZ BOŞTA BASIN MENSUBU GAZETECİ VAR BİLİYORMUSUNUZ HATTA GENÇ YAŞTA ZARURİYETTEN EMEKLİ OLANLAR BİLE VAR EVİNE EKMEK GÖTÜREMEYEN GAZETECİLER VAR BUNLARI YAZSAYDINIZ DİLE GETİRSEYDİNİZ KEŞKE BELKİ FAHRETTİN BEY ÇÖZÜM BULURDU ÇARE BULURDU

Misafir

VATANDAŞ İCRAATA EYLEME BAKIYOR SÖYLEME DEĞİL ALTI BOŞ İÇİ BOŞ LAFLARA DEĞİL YÜKSEK MAKAMLARDAKİ İNSANLAR KENDİ ŞAHSİYETLERİYLE DEĞİL YAPTIKLARIYLA ANLATILIR ÜLKE İÇİN HALK İÇİN VATANDAŞ İÇİN NELER YAPMIŞ ONA BAKILIR SEVGİLİ OSMAN DİYADİN

kundemacı

Kimdir Fahrettin Altun!.. Bu milleti faydası olmayan ve olmayacak olan olduktan sonra kim olursa olsun.

kundemacı

"Liyakat sorununu çözebilirsek rahmetli Özal'ın kehaneti doğrulanır. 21. yüzyıl gerçekten de Türklerin yüzyılı olur." İşte Türkiye'nin istikbali bu sözde saklı..… Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bakanlar dahil tüm kadrolarını inşa ederken buna çok dikkat ettiğini gördük." Bu cümlelerin sahibi olan o.... çocuğu yazar ve benzerleri olduğu müddetçe Türkiyenin sırtı yerden kalkmaz. Liyakata dikkat eden birisi Damat Berat Paşayı Maliye Bakanı yapar mı? Türkiye'de damattan başka ekonomi bilen yok mu? Adam damatlık görevi başka maliye başka. Yukarıdaki cümleleri yazan yazar olduğu sürece Türkiye'de o.... çocuğuna ihtiyaç duyulmaz.

Erol Baron

Yazarın aksine, yurdum insanının oy çoğunluğu 16 yıldır imam hatiplerin en liyakatli ve en entel yuvası olduğuna işaret ediyor ve Fahrettin Altun da olsa, cuma namazı kılmayanı bakan olarak görmek istemem diyor.

  • 1