BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.429,35

Kılıçdaroğlu'nun zihin hapishanesindeki yalanlar

Kemal Kılıçdaroğlu, 2010 yılından beri her gece gördüğü iktidar rüyasının Tayyip Erdoğan tarafından çalındığını düşünüyor ve yenilmişlik duygusuyla hareket ediyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
misafir

bir kılıçdaroğlu hepsine yetiyor baksanıza top yekün bir kişiye saldırıyorlar bunun adı çarasizlik

ERZURUM...

Bu yazıya tek kelime; PESS.! Bir yazı ancak bu kadar taraflı olabilir.

Misafir

Hadi bey. Pess vallahi. Bu kadar yandaş ve taraflı bir yazı olabilir. Kılıçdaroğlunun yalanları nelerdir yazamıyorsun. Ama. Yalan söylediğini söyleyebiliyorsun... Vallahi PESSS..!

2010'da evet diyenler aldananlardan olmuştu

AKP'lilerde ki yalanları yazmayıp da CHP'dekileri yazmak gazetecilik değildir. Yoksa AKP'deki yalanları yazmaya sayfalarınız mı yetmiyor, yüreğiniz mi?

Misafir

Bu nasıl onursuzluktur be kardeşim, ‘harçlığını alıyor’ sonra ‘evet’ diye sırıtıyorsun, vicdanın nerede, onurun, şerefin, haysiyetin nerede?

UĞURLU

aldanarak aldatmak iktidar partisinin işi geçmişte azıcık aldatanların yerine Kılıçtaroğlunun sözü dinlenseydi şimdi ülke bu halde olmazdı.

ALMANYADAN

ŞOK........ ŞOK........ ŞOK........ Almanya Suriyeli Sığınmacıları ülkeye kabul ederiz ........... Ama Tayyip'i ve Bakanlarını Asla..

galip

Devlet beyede bir sözünüz varmı o kılıçdaroğlu yokken parti başkanıydı hiç kazanamadı ben şahsen evet yazan mührü hayıra basacağım

Misafir

bir ülkücü olarak ,CHP Yİ KUTLARIM .ÜLKEDE SADECE MİLLİ MÜCADELE RUHUYLA HAİNLERE KARŞI MÜCADELE EDEN VATANSEVER TEK PARTİYMİŞ. GERÇEK MİLLİYETÇİ TÜRK PARTİSİDİR CHP

NEDEN HAYR

EVET TEK BİR KİŞİ İÇİN, HAYIR HEPİMİZ İÇİN!... MİLLETİN MECLİSİ İÇİN............

Misafir

şaka gibisin hadiii, yazdıklarına kendin inandın mı?

Misafir

Hem muhalif hemde gazeteci olmak mümkün. Bunu Nedim Şener gibi yapabilirmisiniz sayın Özışık kardeşler. Ama nerde bir CHP ve K.K. düşmanlığı içinize öyle işlemişki hiçbir yazınız onlara hakaret etmek ve aşağılamaksızın geçmiyor...

Atakan TÜRK

BİZİM YAŞAMIMIZ, TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR;sizin rüyanız,Arap hilafeti ve sultanlığıdır!

Latife

Müdürde o kapasite yok, boşuna çağrı atmayın dönmez size...

Misafir

Milletini aldatmayan? Yorumsuz....

Misafir

EVET derken............."CİZRE, SUR VE NUSAYBİN UNUTULMAMALI

akıl fikir

Yellenmeden tayyare sela söyle o yare tadında yazısı yazacağına Kürdistan televizyonunda Türk toprakları Kürdistana dahil edilmiş olan harita kullanılıyor.Bununla ilgili bir şeyler yazsanıza.Akpli bakanlar gibi sizler de abi kardeş Kemal Kılçdaroğluyla kafayı sıyırınız.

ne anlatıyon

Bir yerinden konu uydurup köşe yazısı yazacağına Kürdistan televizyonunda Türk toprakları Kürdistana dahil edilmiş olan harita kullanılıyor.Bununla ilgili bir şeyler yazsanıza.Akpli bakanlar gibi sizler de abi kardeş Kemal Kılçdaroğluyla kafayı sıyırınız.

düzenbaz

Bırak CHP yide,Kuveyt el emiri SABAH,yarın Türkiyeye geliyor,onu karşıla.Vatan toprağından gözde yerler almak için ,başkanlık sistemini bekliyor.

Misafir

Efsaneleşmiş Rock 'n Roll gitaristi Chuch Berry'nin, 90 yaşında yaşamını yitirdiği bildirildi. St. Charles Emniyet Müdürlüğü sosyal medyada yaptığı açıklamada Berry'nin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

ayran

Sormak lazım, başkanın kaç yardımcısı olacak, yardımcılar neye göre belirlenecek, şu soruya cevap verebilecek bir tane delikanlı evetçi yok sanırım.

Misafir

18 Mart değil 'Evet' şovu: İşte Çanakkale'de yaşananlar....Atatürk’süz 18 Mart .. Köprünün maliyeti ise 10 milyar 500 milyon Türk lirası olarak açıklandı.

Misafir

Bursa'da AKP'li belediye Türk bayrağı yerine Osmanlı bayrağı astı.

  • 1