BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.416,17

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine CHP'den bir olay açıklama daha!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazoğlu’na yönelik sözlerine ilişkin, "Söyleniş amacının dışında bir yorumla ele alınıyor" yorumunu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 78 Adet Yorum
Misafir

Son 5 senede 4 secim yenilgisinin nedeni Kilictaroglu. Siz bu kafayla devam edin, daha 20 sene hava alirsiniz.

sadia

bi kurumu kapattin bu cirkinlikler her yerde hayatin icinde yasaniyor toplumdaki cirkinlikleri nasil kapatilacak? bu kisilere ne gibi yaptirimlar yapilacak kimse bi sey söylemiyor habire hükümet muhalefet, birbiriyle kavga ediyor sucun üstü kapatiliyor ak partililer, chpliler habire birbirlerini sucluyor netice yok care yok halkda bunlarin yoluna su tasiyor ne olacak bu cirkinlikler heyyyy milletttt nasil bi care bulunacak kimse yokmuuuuuuu bu acili insanlara yardim edecek?

sadia

cirkin bi olay var ortata, cikmis hükümet ,muhalefet söz düellosu yapiyor ikiside birbirinden beceriksiz saniki cirkin olayi örtmeye calisan kendileri eyiden belli olduki muhalefet hic bi isden anlamiyor bu cirkin olaylar nasil engellenir diye kimse bi sey anlatmiyor hükümete kanun getirmiyor habire bos bos konusuyorlar yazik bu cirkinliklerden cocuklar nasil korunacak? neler yapilirsa bu olaylar ortadan kalkar avrupada yillar önce yasamis bunlari nasil care bulmus, dünyada bu tür olaylar yasanayor ülkeler neler yapmis arastirin bakin biz neler yaparz diyen yok neymis hükümet e cüsü at muhlefet lik yap yok yaaaa.

Misafir

ÖYLE BİR KOMPLEKSİMİZ YOK ÇATLAMAK PATLAMAK SİZLE İGİLİ BİR DURUM HİÇ BİR SEÇİM KAZANAMAMIŞ BİR GENEL BAŞKAN MUHTEMELEN SİZİ ÇATLATIYORDUR:)

Misafir

Reza Zarrab’ın ABD’de tutuklanma gerekçesi (ABD menfaatlerine aykırı (ambargoyu delme gibi) işlem ve eylem yapmak) sizi hiç rahatsız etmiyor mu ? Beni rahatsız ediyor, çünkü ben anti amerikancıyım.

Abdurrahman AYAR

"9-10 yaşındaki çocuklarımız Karaman’da cinsel istismara uğradı.Cinsel istismarı yapan kişi şu an hapiste, peki bunun dışında ne yapılabilirdi ?1- Bu sapığı sallandırma ki; bu hukuken mümkün değil.2-İstismarın yapıldığı yer,kurum ne ise, komple kapatılmalı; Peki; o zaman bu gibi sapıklıkların benzer ahlaksızlıkların yapıldığı her yer kapanacaksa; iddia sahiplerinin de bulundukları parti kapatılmalı denilebilinir mi.

Mehmet

AKP'li Muammer Güler'in Reza Zarrap İçin söylediği; "... önüne yatarım!" sözü ne anlama geliyorsa, sayın Kılıçdaroğlu'nun söylediği söz de o anlama geliyor.. Yeter yahu!.. Ahlaksızlığın dibine vurdunuz!..

lazoğlu

bu adamların bir tek Allah bir dir dediklerine inanırım, oda doğruluğunu bildiğimdendir...

esas

BUNLAR BÜTÜN PİSLİKLERİNİ BUNUNLA KAPATMAYA ÇALIŞIYORLAR ASİL BİR KADININ 49ERKEK ÇOCUĞA TECAVÜZ EDEN BİRİNE SAHİP ÇIKMASI BİR SEFERDEN BİRŞEY OLMAZ DEMESİ KADAR İĞRENÇ KADINA EDEPLİ KADINA YAKIŞIR BİR ŞEY DEĞİL KILIÇDAROĞLU NUN FÖYLRDİĞİ BU SÖZ KARŞISINDA DEVEDE KULAK KALIR EDEP VE HAYA SAHİBİ İSTİFA EDER NERDE O MEZİYET

Burdayız

Bu AKP liler hep saf mı olurki, kimi kandıracağını zannediyor ki.

ÜLKÜSEVER

Kılıçdaroğlu dediniz yattınız Kılıçdaroğlu dediniz kalktınız çatlasanızda patlasanızda yırtılsanızda Kılçdaroğlu Kılçdaroğlu Kılçdaroğlu Kılçdaroğlu Kılçdaroğlu GEBERSENİZDE KILIÇDAROĞLU

Misafir

bence senın doktora görünmen lazım söyledığı seyı ne anlamageldığını çöxememişsın

Abbas

Bu herifin bi akıl doktoruna görünmesi lazım. Kafası yerindemi kendisi genel Başkan KeMal on önünde paspas olmuş haberi yok.

Misafir

Yanlış konuşun sonra söyleniş amacı dışında deyin. Her ikisinin konuşması saçmalıktı

Misafir

siz çok partili dönemden beri iktidara gelememiş eziklersiniz

Misafir

siz ananı diyen birilerinin altına yatan diyen yürüyen merdivene ters binen otoparkın üstündeyken bunun altını otopark yapacağım diyen Allahtan korkmayan biz varız diyen 7+4=11 eder diyen ........ KK nin altına yatmaya devam edin sizin tabirinize göre

onunla eş değerdir

Bunların geneli böyle al birini vur ötekine bunların hep aklında ve fikrinde zikrinde birilerinin altına yatmaktan başka bir şey yok demekki halen KK yi kurtarmak için KK nin altına yatıyorlar hey Haluk bey hey Hayasızlığı yapanlara destek çıkmak

Misafir

chpnin.hangi.ferdi.adamki.halukkoc.yalakasi.adamolsun.bu.sapikligi.memlekete.chpzihniyeti.getirdi.ickime.dokunma.netime.minime.dekolteme.zinama.vs.istikamet.aym.gezi.zekalilar.bukafayla.secim.kazanirsiniz.belki.

adil

allah allah bu kadar utanmazlık olamaz yahu abd den tokat yemişte falan filan bunlar tam faşist diktatör ula siz erdoğanın tırnağı olamazsınız .pabuç bırakmazlarmış .terörist devletlerden emir aldı uşaklar her halde..türkiyeyi karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar .akılları sııra hükümeti devirip bedava hükümet olacak bu faşistler .sonra avrupanın kucağına oturacak devleti milleti soyduracaklar

Misafir

yapma be tüh,nolcak şimdi?? :)

Misafir

Ula kapat o SİVASLI mı karıştırıyorsun o tuncrlili

vatandaş

söylerken bile tırsıyor. Tırt bunlar aga. hakiki cesaret imanla olur gerisi hava civa. Kadınların haklarını bu kadar savunan sizler ise bir kadına attığınız aşşağılık iftira ile kadınların haklarını korumadaki iki yüzlülüğünüzü bi kez daha ortaya koydunuz. Rezilsiniz! bu güne kadar bu ülkeye ne yaptığınız ortada boşuna debelenmeyin chp kapatılmalı

Misafir

KASETCİ KILICTAR KİMİN ÖNÜNE YATARAK CHP GENEL BAŞ OLDU ACABA KONUŞURKEN AYNAYA BAKIYOR GALİBA

beyler beyi

yalancının şahidi şıracı, al birini vur öbürüne çapsız insanlar

birkerecik

AKP lilerin kafa hep belden aşağı çalışıyor....