BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69

Kılıçdaroğlu'nun sözleri muhalefeti tuzağa çekti

CHP yönetiminin olağanüstü kurultay için ilk başlarda imza yeterliliğinin aranmayacağını açıklaması muhalifleri tuzağa düşürdü. Gazeteci Sevilay Yılman, muhalefetin Kılıçdaroğlu'nun imzalara takılacağını hesap edemediğini ileri sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
ŞABAN koca

C.H.P ÖLMÜŞ AGLIYANI YOK BU NE YAAAA BÖYLE bunlar mı ülkeyi yönetecek koskoca c.h p bir oyları sayamıyor bu ülkede mualefet bitmiş malesef

Köyün delisi

İki defa aday oldum karşısında,fakat Kemal abi beni Cumhurbaşkanı adayı yaptı,bir daha kurultayda rakip olmam,sayın Kılıçdaroğlu çok saygı duyduğum bir insan. Kim dedi! Sayın ince yerel seçimler bitene kadar sabredemediniz mi?

Misafir

erdoğan,kuklası ince ve ekibini iyi kotrol edememiş olmalı.kendini ustadan sayan erdoğan ın ,kendine hayrı yok ki ;ince ve ekibine hayrı olsun.

muammer

Şu kadını yeniden parlatmayı bırakın artık. Bu medya dünyasında ne kadar da iğrenç ilişkiler var.

Misafir

Sanki ülkeyi muhalefet yönetiyor.

Misafir

Baskın kurultay çek Kemal başkanım...

ozumturk

belediye seçimlerinde, chp çok buyuk ders alacağa benziyor. kılıçdaroğlu o seçiler sonrası koltugundan kalkacak. ciddi maglubiyet yaşayacak.kurultay kaçmakla en buyuk ihaneti bu ulkeye yapıyorlar. chp de ciddi temizlik şart. muharrem ince ve kuracagı ekiple yol alır. chp zihniyetine kılıçdarolgu damgası vurdugu surece , vatandaşdan oy daha alamaz.tek partilik tek yonetim modulunu yaratan chp kılıçdaroglu ve önce ben diyen arkadaşları.milletede saygıları kalmamış bunların

  • 1