BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,71

Kılıçdaroğlu'nun Jet Fadıl'dan ne farkı var?

Jet Fadıl gibi, o da milleti oylarıyla dolandırdı, dolandırıyor. 5 yıl boyunca dolandırdığı oyların üzerine yatıyor, keyif çatıyor... Sonra yeniden yine yine yeniden karşımıza çıkıyor...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
selim

MARAL hanım sülüman demirel i iyi takip etmiş demogoji ustalığı yaptığını sanıyor ama havayı alacak

Misafir

jet fadıl dincidir, kılıçdaroğlu dini siyasete alet etmez....

Misafir

jet fadıl akepecidir, kılıçdaroğlu değildir...

ramazan

jet fadılı ne zaman gündeme getirmeyi düşünüyorsunuz? utanmadan bir eli balda bir eli yağda yaşıyor.

orhan

Dayı nedir bu laıp veremediğin Kılıçdarla?Çay ocağından gazeteciliğe yatay geçiş yaparak seni oraya getirenler şimdiki yöneticiler diye mi?

Erol Baron

En iyi insan gecenin zifiri karanlığında da gün ışığında olduğu kadar dürüst ve dindar olabilendir ve bugünün Türkiye'sinde bu insan çok nadirdir ama vardır ve iyi ki varlar.

Misafir

3600 ne oldu.Hani söz verilmişti

Misafir

Güzel bir ironi olmuş

vatandaş

AKP bizi hiç dolandırmadı. 16 senede hangi sözü verdiyse tuttu. Bakınız zenginlik içinde yerli arabama binip yerli uçakla seyahat ediyorum. 2013'de dolar 2018 yılında 1.97 olacak demişler, gördüğünüz gibi şu an 1.5 civarlarında. Her yer üretim her yer fabrika, her şeyimiz yerli, dışa bağımlılığımız da kalmadı. Milyarlık projeler aktı, zevkine çalışıyorum artık.

Misafir

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE NE OLACAK Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde Atatürkçülerin % 79.54’ü CHP’ye oy vereceğini, %7.17’si ise adaya bağlı olarak karar vereceğini söylüyor. Liberallerin ise % 16.05’i CHP’ye, %28.4’ü AKP’ye, %39.51’i İYİ Parti’ye oy vereceğini söylüyor.

Misafir

24 Haziran’da CHP’ye oy verenler kendilerini şöyle tanımlıyor: Milliyetçi % 5.80 Muhafazakar % 1.37 İslamcı % 0.76 Liberal % 2.60 Demokrat % 6.41 Sosyal Demokrat % 11.76 Atatürkçü % 62.44 Sosyalist % 4.58.....

HDP, AKP'nin elindeki belediyeleri almak için tüm güç birliklerine hazırız dedi!

06 TC 1923

Başkaldırış ............29 Ekim resepsiyonu Cumhuriyet tarihinde ilk kez Ankara’dan İstanbul’a alındı. Vatandaşlar ise aynı gün ulu önder Atatürk’e koştu!.... .Bir günde tam 1 milyon 96 bin kişi ziyaret etti.

Misafir

EGER OYLAR CHP'YE GİTMEZSE HDP'YE GIDER!... ASLA DİNCİ PARTILERE GITMEZ!...

Misafir

Reagan ve eşi Nancy Reagan, Beyaz Saray’da akşam yemeğini yedikten sonra hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Görevli garson yemeğin hesap faturasını getirmiştir. Beyaz Saray idari sorumlusunun gönderdiği hesap faturasında sadece o akşamın değil son bir ayın bütün yemeklerinin hesabı da yer almaktadır. Sadece yemekler de değil... Ağırladıkları kişisel misafirlerin, bir aydır kullandıkları kuru temizleme hizmetinden diş fırçası, diş macunu, temizlik ve parfümeri malzemelerine kadar bütün kişisel malzemelerin ücreti de miktarlarıyla beraber kaydedilmiştir. ..Nancy Reagan’ın şaşkınlığı çok daha büyüktür. Anılarında yazar!

ah hadi ah

Ne oldu ?yorumlar işinize gelirse mi yayınlanıyor?

asım

Sayıştay raporlarına göre İski'ye ait Cliolar 100 km'de 63 litre yakıt yakmış İSKİyi yemişler Hadicim.Bunu yazsana..-renault clio: 100 km’de 63,19 litre 2- fiat doblo: 100 km’de 34 litre, 3- fiat doblo: 100 km’de 33 litre 4- fiat doblo: 100 km’de 27 litre 5- fiat doblo: 100 km’de 24 litre 6- ford tourneo: 100 km’de 42 litre 7- ford tourneo: 100 km’de 37, 45 litre 8- renault fluence: 100 km’de 22,32 litre yakmış yıllarca.

Misafir

Hadi bey sizin 15 sene önceki yazdıklarını okudum siz jet fadılı da geçmişsiniz Evet Meral Hanım doğru söylüyor Sayın Erdoğan'ın Tek Türk Devleti Tek Türk Bayrağı Tek Milleti Türk Milleti Tek Vatan Türk Vatanı dediğini ne duydum bunları söylese ne olur

MİSAFİR

JET FADIL BUNLARDAN İKİ GÖMLEK DAHA TEMİZ

JETGİLLER?????

BENİM AKLIMA DİREKT AKP GELİR İSTİFA ETTİRİLEN SİİRT M.VEKİLİYDİ,BİRİSİNE!YER AÇILDI,SONRA YÜRÜ YA KULUM OLDU,

Misafir

üstad,jet fadıla hakaret olmuş bu. kk,olsa olsa jet fadıl ın karesi olur. demedi deme..

at

bizi ilgilendiren memur maaşı zammı altına yorum ekleyin yazalım... başka yazdığınız boş gibi...

Kır Göçebesi

Birincisi Jet Fadıl sizin zihniyettendir. İkincisi BOP eş başkanının Arap 4'lüsü işaretindeki tek bayrak Türk Bayrağı değildir. Tek devlet Türk Devleti değildir. Millet Türk Milleti, vatan da Türk Vatanı değildir. BOP projesi tıkır tıkır işliyor.

  • 1