BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.434,60

Kılıçdaroğlu'nun doktoru konuştu: Genel Başkan'ın ciddi...

'Adalet Yürüyüşü'nde dün 16. gününü tamamlayan Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumuna ilişkin doktorundan açıklama geldi. Yürüyüşe başladığından bugüne kadar 283.5 kilometre yol kat eden Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
MİSAFİR

ACI PATLICANA KIRAĞI ÇALMAZ DER ATALARIMIZ.

Misafir

Yürüyüşün biteceği yer Maltepe mitin alanına varıncaya kadar sn.Kılıçtaroğlu veya Enis Berberoğlu hasataneye kaldırıldı haberleri çıkmaması biraz tuhaf olur.Doktor açıklama yaptığına göre 2-3 gün içinde birinin mutlaka sağlığı bozuldu haberleri çıkacaktır kesin

Sivasli

Türkiyeme Hainlik yapanlar Geberdikce Milletimin sevindiginden kimsenin Süphesi olmasin.

Misafir

az yürüyüp gazetecilere poz verip karavanla gidene ne olur :) üçkağıtçı :)

skaya

Devlet memuru olmak için sınava girmek gerekiyor değil mi? EVET. Peki sınavsız bir şekilde kararnamelerle devlet memuru olarak atananlar hiç mi kimsenin hakkını yemiyor? kim bu arkadaşlar ADALET bu işin neresinde?

Misafir

I DON.T LİKE AKP YEAHHHHHHHHHHHHHHH

yürümek iyidir.

YÜRÜMEK ZİHİN AÇAR da bazı ümitsiz vakalar için zor tabii!!Salhor senin akrabalar içerdeler mi,yoksa burdaki yakarışlar netice verdi mi??

haydin yürüyüşe

beter ol diyenlerin aksine prformansı çok yüksek,Bahçeli gelde yürü bakalım,yarım günde dilin dışarı çıkar,diğerleri de öyle,herkezin harcı değil,o Anadolu çocuğu olduğunu ıspatladı.bünye sağlam.

kaygısız

hiçbir sorunu dert etmeyen müdürün tabiki sağlığı iyi olur,ayrıca iyi besleniyor,lüks karavanlarda kalıyor zaten kötülere birşey olmaz.

harun

ben akp ve mhp ye oy verdim. ama bu yürüyüşe bu kadar tepki gösterilmesine karşıyım. istenildiğinde terörist eylemlere fırsat verilmeyeceğini gördük. masum insanlara dokunmak kolay ama bu zamana kadar hiç pkk lı görevden alınmadı ve mal varlıklarına el konulmadı. akp dedikleri gibi arap kürt partisi oldu.

Misafir

238 Km yol.Yaz ortasında 69 yaşında yürüyebilecek kaç Ak Partili var acaba.Mesela iç işleri bakanı ya da başbakan yürüyebilir mi?Yada burada laga luga yapan köşe yazarları ve okurları?

anlatın anlatın

Aşağıda bazı ürüyenlere inat Kılıçdaroğlu yürüyor birileri kuduruyor birileri açıklama üzerine açıklama yapıyor.Yandaş siteler ve bu sitede köşe yazarlarının hemen hepsi dezenformasyon ve saptırma yapmaya çalışıyor yok Fetöyle Pkk ile yürüyormuşda mış mış.Referandum öncesinde de aynısı yapıldı.Pkk Fetö Hayır diyor naraları atıldı.Ama milletin yarısı Hayır dedi.Bütün büyük şehirler hayır dedi.Sahte propagandacılar apıştı kaldı.

Misafir

salhor___çok içme bu sıcaklarda saçmalıyorsun.Para trafiği görmek istiyorsan 56 islam ülkesi ile Erdoğan ve Bilal ve vakfı arasındaki para trafiğini araştır.Dikkat et ama dudakların uçuklamasın.

akıl fikir

ihsan ___5 yıldızlı karavan dediğin benden yaşlı S302 otobüs.Altından koltukları,altın yaldızlı yemek takımları yok.Helikopterle cuma namazına da gitmiyor.Sizinkiler gibi 500 tane koruma da yok.30 araçlık konvoyla gezmiyor.Aklın sıra dezenformasyon yapacan ama sizin kafayla bu kadar oluyor.En büyük ve gerçek fetöcüler mecliste.

afferim sana

Kübra___Haburu açan,teröristi imza karşılığı serbest bırakan,Osloda,Dolmabahçede,İmralıda (kendi tabiri ile) Sn.Öcalanla görüşmeler yaptıran,Kürtler sevinsin diye T.C ibaresini kaldırmaya çalışan,Törenlerde Türk bayrağı asmayı yasaklayan,pkklı sahte gizli tanıklar ve fetönün sahte delilleri ile Asker gazeteci ne kadar muhalif varsa Ergenekon safsatasıyla hapise attıran ve davanın avukatıyım diyen,sonra da kandırıldık deyip umursamayan,Şivan perverle megri megri ağlayıp halay çeken,15 temmuz araştırılsın önergesini reddeden çünkü ''15 temmuz başkanlığın kapısını açtı'' diyen birinin peşinden koşun siz.

Misafir

yürümek zihni açar MIŞŞŞŞ! Pehhh! Çık sende yürü de zihnin açılsın.Vatan hainleri birbirinizi pofpoflayın durun.

MİSAFİR

BAŞTA SAYIN KILIÇDAROĞLU OLMAK ÜZERE TÜM YÜRÜYENLERE SAĞLIK VE GÜÇ DİLER HEPSİNİ ALLAHA EMANET EDİYORUM..

YÜRÜMEK ZİHİN AÇAR

BAŞKAN EN DAYANIKLISI ÇIKTI,BU MERCEDESLE DOLAŞMAYA BENZEMEZ,KLİMALI SARAYDA YATMIYOR GECELERİ,SAHİ AMMA ELEKTRİK TÜKETİR SARAY KLİMALARI ŞİMDİ!!ADALET İÇİN DEĞER DİYORUZ.45 DERECEDE YÜRÜYENLERE SAYGI GÖSTERELİM EN AZINDAN,

hadi yürü ya kulum

Turp gibi maşallah hiç bir sorunu yok,ne tansiyon ne şeker,ne vs.gayet düzeyli bir yürüyüştür,yeterki kışkırtılıp,nifak sokulmasın,tezek harekatı yaptırılmasın,başka ihsan istemez,

Misafir

Memlekette ne kadar boş, asalak insan varmış...Vatan haini demek daha doğru olur...

zaza

Kızlıbaşlar yeni bir alçaklık peşinde.

Millet Farkında

Tuncelili Atanmış adamın Son Durumu ; Mossad ve CIA arkasında , tüm terör örgütleri yanında , sağlık durumu iyi ama niyeti belli ki çok kötü.

Rahsan

Felaket tellalığı yapmayın işinize bakın akepe yalakaları.

salhor

Kılıçtaroğlu, bütün CHP'lilerden biri işte. Cumhuriyet kuruldu kurulalı, bütün muarızlarının karılarına, kızlarına, paralarına iftira, tek silâhıdır CHP'nin. Yaşlılar hatırlar, işitmemiş olan gençler de zaten beş para etmezler. İknaya hacet yok. Ama ortada muazzam bir PARA TRAFİĞİ SEYRİ var. Bu pilav çok su götürür. Namuslu millet ferdleri aç; bir yığın it ise paraya boğulmuş. Allâh bunu aslâ atlayacak değil, eğer gerçekten Müslüman isek bunu biliriz.

serdar ilhan

böyle yürümeyle ben fizana giderim be.. oh ne ala memleket.