BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.478,91

Kılıçdaroğlu'nun bomba MİT raporunun kaynağı şoke etti

Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki gün kürsüden salladığı MİT'e ait olduğu iddia edilen raporla ilgili çarpıcı ayrıntılar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Sn kılıçdarçocuğunun bilgi kaynağı CHP lilerden başka kimseyi şok etmedi. Adamın ana kaynağı koltuğunun sahibi fetö olduğunu artık körlerde biliyor sağırlarda biliyor.

Misafir

Ana muhalefet liderini ceza alırsa, seçmenleri suçlu olup olmadığına bakmadan tahrik olur. Cezalandırmaktansa kendisini yalan belgelerle bitirişi daha iyidir.

Misafir

kemal kılışdar fetocudur, akepeciler tertemizdir...

vay mılletım

Mit nıye ıtıraz etmıyor KK mahkemeye vermıyor sahte evrak sucuyula şeytan buranın neresınde

Misafir

valla gardaş bende bakıyorum şöyle pkk aldattı, Apo aldattı, Fetö aldattı, ABD aldattı, Zarrab Ajan çıktı ben 46 yaşındayım bu kadar aldatılan yönetici görmedim.

MİSAFİR

VALA GARDAŞ ERDOĞANI YILLARDIR TAKİP EDİYORUM İMANLI NAMUSLU ŞEREFLİ ONURLU DÜRÜST ADALETLİ MERHAMETLİ BİR İNSAN VATANI MİLLETİ İÇİN CANINI VEREBİLECEK DÜNYADA BENZERİ OLMAYAN ŞEREFLİ BİR İNSAN.ONA SALDIRANLARA BAKIYORUM DİNSİZ AYYAŞ SAHTEKAR AZILI HIRSIZ VATAN MİLLET DÜŞMANI İNSANLIK DÜŞMANI EEEEE BEN OYUMU KİME VERİM KİME HAAAA

mniksek

ASIL BOMBA, KILIÇDAROĞLUNUN FETÖCÜLERİN ELİNE TUTUŞTURDUĞU HER BELGEYİ, GERÇEKMİŞ GİBİ HEYECANLA SALLAMASI, BEN HERZAMAN DİYORUM, KILIÇDAROĞLU, FETÖ, PKK, HDP VE ABD NİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMAKLA NE KAZANIYOR, %25 LİK OY KİTLESİNİ %20 LERİN ALTINA DÜŞÜRDÜĞÜ KESİN, TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL, BU HERZAMAN DİLE GETİRİLİYOR, BUNU HERKES ANLADI SADECE CHP VE KILIÇDAROĞLU ANLAMADI, 219 A AZ KALDI, OZAMAN ANLAR, AMA AY PECEYİ GEÇMİŞOLUR...

Erol yilmaz

Ne yazikki ulke oyle bir hale getirildiki suc islemek normal ama sucu ortaya cikarmak suc.

Misafir

kılıçdaroğlu, belge ve raporu kimden aldı bilmem.ancak, bu toplumun açık bir şekilde bir bildiği var.bugün fetöcü denilen grup, bir zamanlar akp hükümetinin gözbebeği ve başta erdoğan ın olmak üzere ortak ve işbirlikçisi idiler.devletin her kademesini,en mahrem ve gizli yerlerini,kozmik odalarını ;şimdi ,fetöcü dediklerine teslim etmişlerdi.onların elde ettikleri gizli belgeler,şimdi akp iktidarının karşısına çıktı.yok belgeler ve rapor fetöcülerden çıkmış.yok birileri fetöcülerden belgeleri almış. bunlar ,toplumu hiç ilgilendirmez.ortada belgeler ve raporlar var.kimlerden ve hangi yollardan gelmiş olması önemli değil.işlenen cürümler ve işbirlikçilik var.belgeler ve raporlar var.işte ,burası önemlidir.akp iktidarı kıvırmaları bıraksın hesap versin.biz hesap vermeyiz diyorlarsa,eriyip yok olmak üzere oldukalrını düşünsünler.bu iktidarları kendilerine baki değil.2019 seçimleri sonunuz olacaktır,inşallah.tıpış tıpış mahkemelere boylayacağınız günlere az kaldı.

FİKRET BODUROĞLU

raporu,kimin verdiğinin nereden aldığının ne önemi var.erdoğan'a ,MİT tarafından böyle bir rapor verilmişmi,verilmemişmi. işin kolayını buldunuz.aleyhte ne varsa ,FETÖcülerden kaynaklandığı söyleniyor.BU şekilde YOLSUZLIKLARIN,hırsızlıkların ÜSTÜ KAPATILMAK,SİYASİ İKTİDAR HEDEF TAHTASI OLMAKTAN KURTARILMAK İSTENİYOR.İSTİYORUZ Kİ,ÜLKEYİ ADAM GİBİ YÖNETSİNLER,YAPTIKLARI YANLIŞLARIN HESABINI VERSİNLER,HEP ALDATILDIK DİYEREK ,YALAN SÖYLEYERK KURTULMASINLAR ,ONLARIN YANLIŞLARININ FATURASINI BEN ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİLİM.ÇAKALLAR.

Misafir

Selvi aciz bir gazetecidir. Her gün ak parti tarafından kendisine hazır metin verilir. Kendisi de altına Abdül yazar. Olay bundan ibaret.

ALFA

ÖNCE ŞUNA BAKMAK LAZIM.MİT ZARRABLA İLGİLİ BAŞBAKANLIGA NOT VERMİŞM Mİ VERMEMİŞMİ ? VERDİGİ NOT DOGRU 8 AY SONRA DOGRU ÇIKTIMI ÇIKMADI MI ? BUNU VERENİN FETO KETO OLMASI ÖNEMLİ DEGİL. ÖNEMLİ OLAN DOGRULUGU. HABER YAPILMASI YAPILAN HEABERİNDE DOGRULUGU .

retro

MIT yalanlamış.La herhalde MIT yalanlayacak sıkıyorsa kabul etsin de görsün.Hayret bişey habere bak.

BILAL ÇEVİK

DUN TBMM DE BAKAN BU YAZIYI KABUL ETTI .HABERINIZ YOK MU.

Balaban Beyi

İyi de kardeşim, HABERİN KENDİSİNİN DOĞRU OLMASI ÖNEMLİ, yoksa onu bir FETÖ cünün yazmış olması değil...TIPKI 17 - 25 ARALIKta PARA KASALARI VE AYAKKABİ KUTULARI İÇİNDEKİ DÖVİZLER VE KOLA TAKILAN MİLYONLUK SAAT v.s. GİBİ. Şimdi bu olaylar bak taa Amerikada başımızı ağrıtıyor.. Ne olurdu o sırada Başbakan bu işle ilgilenseydi..? İyi olmazmıydı ? Amma tabii işin içinde kendisi DE VAR İDİYSE ...? O BAŞKA TABİİ....

Misafir

Başkanımız selo içini feto cü hakim ve savcılar idanemeyi hazırlamıştir

kul hakkı

kirli işlere karışanlar akp li olunca neden savcılar oturur anlamadım.birilerini yargısımı,yoksa türk milletinin yargısımı.yeni deliller çıkmadımı sayın savcılar.kul hakkı yiyenin ve onlara göz yumanın iki cihanda bela başından eksik olmasın.

Misafir

AYNEN BU KK ZATEN ARKASINI ONLARA DAYAMIŞ ONUDA CHP GETİRENDE ONLARDI SN BAYKALA KUMPAS KURUP KK CHP BAŞINA GETİRMEKTİ BÜTÜN PLAN YAPTILARDA BU BİR FETÖ OPERASYONUYDU ONLARDAN BELGE BİLGİ ALMALARI TEMAS HALİNDE OLMASI KAÇINILMAZ ZATEN İPİ ONLARIN ELİNDE BUNU BİLMEYEN CHP DOSTLAR VARMI HALEN

Cevat

Fetö bir terör örgütüdür, ülkemizi mahvetmek için HER türlü hainliği yapmıştır ve ABD destekli hainliklerine DEVAM ETMEKTEDİR. Bu tartışılmaz bir gerçektir. BU HAİN ÖRGÜTÜN, EKMEĞİNE YAĞ BAL SÜREN ALENEN RÜŞVET VE YOLSUZLUĞA KARIŞANLAR TÜRKİYE'Yİ ZOR DURUMDA BIRAKANLAR BU FETÖ terör örgütü kadar SUÇLUDUR VE EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALIDIR, KAMUOYU VİCDANI BUNU İSTİYOR.

Allah korkusu kalmamış

Zaten fetoya bağlamasaydınız şaşardık peki bu yandaş medyayı fetomu kiraladı veya zarrabı fetomu yolladı veya 5 yil boyunca pkk ile fetomu görüştürdü manda adasından size milyon dolarları fetomu yolladı gidin be yeter artık yeter

ali

Selvinin inanılacak bir yanı yok malesef. Dün mecliste MEB nının CHP li tanalın sorusuna verdiği cevabı ya dinlememiş yada dinlemesine rağmen açıkça yalan söylüyor. Bakan bey evet böyle bir uyarı yazısı var ve devlet tedbir almalıydı dedi.Biz de Selvi beye bir tüyo verelim artık millet senin yalanlarına inanmıyor.

Misafir

kim yazarsa yazsın sonuçta reza denen şebelek başa bela olmuyormu...

MİSAFİR

VALA GARDAŞ ERDOĞANI YILLARDIR TAKİP EDİYORUM İMANLI NAMUSLU ŞEREFLİ ONURLU DÜRÜST ADALETLİ MERHAMETLİ BİR İNSAN VATANI MİLLETİ İÇİN CANINI VEREBİLECEK DÜNYADA BENZERİ OLMAYAN ŞEREFLİ BİR İNSAN.ONA SALDIRANLARA BAKIYORUM DİNSİZ AYYAŞ SAHTEKAR AZILI HIRSIZ VATAN MİLLET DÜŞMANI İNSANLIK DÜŞMANI EEEEE BEN OYUMU KİME VERİM KİME HAAAA

Misafir

selviye hiç bir zaman inanmadım ve aslada inanmıyorum

MİSAFİR

KK KARDEŞİM NİYETİNİZİ AÇIKÇA ORTAYA KOYUN BOŞUNA KIVIRMAYIN BU ERDOĞAN İMANLI MÜSLÜMAN BİR ADAM BİZ ONUN İÇİN DÜŞMANIZ DEYİN MİLLET SİZİ TANISIN .BİZ MAL NASIL GÖTÜRÜLÜR İYİ BİLİRİZ BU ADAM HARAM YEMİYOR MALI GÖTÜRMÜYOR BİZEDE GÖTÜTTÜRMÜYOR DEYİN MİLLET SİZİ ANLASIN .BİZ GERİDEN AYDINIZ AMA BATININ UŞAĞIYIZ BU ADAMDA BİZİM BAĞLI OLDUĞUMUZ ADALETSİZ TERÖRİST DEVLETLERE KAFA TUTUYOR ADALET ARIYOR DEYİN BU AZİZ MİLLET SİZİ TANISIN .BİZ 15 TEMMUZ GECESİ SAKLANMIŞ DARBENİN BAŞARILI OLMASINI BEKLİYORDUK MİLLET BİZE OSMANLI TOKADINI ÇAKTI BİZ KIVIRDIK KİMSE ANLAMADI DEYİN BU AZİZ MİLLET SİZİ TANISIN ERDOĞAN CANINI VATANI MİLLETİ İÇİN ORTAYA KOYMUŞ .AMA BİZ BATIYA UŞAĞIZ TEK DÜŞMANIMIZ NAMUSLU İMANLI DEVLETİMİZ VE HÜKÜMETİMİZ DEYİN MİLLET SİZİ ANLASIN .HIRSIZ VAR DİYORSAN HIRSIZ HER YERDE VAR SENDEDE ÇOK.AMA ŞU ERDOĞANA TRİLYON HARAM VERSEN BİR KURUŞ HARAM YEMEZ KENDİNLE KARIŞTIRMAKİ MİLLET SİZİ TANISIN