BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78

Kılıçdaroğlu'ndan Suruç ve Erdoğan açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gündem Özel'de yaklaşan seçimler öncesinde Ece Üner'in sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu Suruç'ta Ak Partililere yönelik yaşanan saldırı içinde açıklama yaparak buna benzer durumların yaşanmaması gerektiğine vurgu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Önce Suriyelileri bi gönderelim sonra zaten herşey kolaylaşacak.

Misafir

Seninki ne diyor?Ispartaya Zonguldağa üniversiteleri ben açtım İzmire Adnan Menderes hava Limanını ben açtım,Adıyaman Havaalanını ben açtım diyor.daha ne yalanlar atıyot da burası almaz.

eski chpli

Bu teneke oy verdigim icin kendimden utaniyorum, adam gözümüzün icine bakaa baka yalan konusuyo, bir günde 1 milyon ögretmen atiycakmis .... Abi atarken biraz düsün ya!!!!

Kemal bol kepce

CHpye oy verin her ögrenciye iki hatta üc ögretmen atiycaz:-))

kobra

PKK ya destek vermeye devam edin Kılçtaroğlu. Bunlar sizlerden cesaret aldıkları için bu haltları işliyorlar. Yarın hesap günü nasıl hesap vereceksiniz. Fetöye destek katil esede destek PKKya destek Türkiye düşmanlarına destek. Allah sizi af etmesin. Seçimlerde hak ettiğinizi bulasınız.

Mehmet

Tek bu programda 1,5 milyon kisiye devlette kadrolu is verdi. Herkez devlette calisirsa maaslar nasil odenecek. Boyle sacmalikmi olur. Sonra diyor uretim yapacaz hadi oradan be

Yazik

Ülke yonetilemiyor.yazik

Misafir

Ince Ince Muharremce...

H.T.

Darbeyi organize eden CIA, Yok dosya geç gitti erken gitti. Amerikanın çok umurundaydı. Onlar her türlü çirkefliği yapmaya hazır.

  • 1