BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.439,53

Kılıçdaroğlu'ndan Sözcü'ye operasyona ilk tepki!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Sözcü'ye yapılan FETÖ operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu ''bu operasyon Türkiye'ye yapılmıştır. İstanbul'da Sözcü'yü ziyaret edeceğim'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

SÖZCÜ ve KK susarsa Türkiye uçar. Susturun şu ihanet organlarını.

Turgut Şentürk

Bir söz vardır detayını yazmayayım, bilenler anlayacaktır. "BE ADAM AYIDAN YANAMISIN BENDEN YANAMI?"

Hakkı ARAR

Türkiye Cumhuriyeti devletimiz kırılma noktasında. Demokrasi yanlıları ne olursa olsun Sözcü'ye sahip çıkmalı ya da çıkmamalı. Sahip çıkarsa rüzgâr demokrasi lehine döner; çıkmazsa dikta rejimi yönünde büyük bir ivme kazanacağı kanaatindeyim.

Turgut Şentürk

HelEl olSun meRt biR adaM diyecektiM aMa maleSef naMeRt biR adaM oldUğu çoK açıK. BirgüN deVleTin yaNıNda yEr alsa şaşIRıRdıK vaLLahi. illA ki vATan hainLEriNin yaNıNda yEr aLaCaK.

Misafir

Gerekçesi bütün delilleriyle resmi ve özel bütün televizyonlarda,çok açık şekilde ortaya konmalıdır..... Yapılan işin doğru ve hukuki olduğuna bu ülkenin vatandaşlarını ikna etmenin başka bir yolu olamaz. "Ben yaptım da oldu" davranışı yerleşmeye başlarsa; o gün ülkede demokrasinin bitip totalitarizmin başladığı gündür.

BUGÜN BAYRAM

HERKEZE TERÖRİST DERSENİZ ASIL TERÖRİSTLERİ GÖZDEN KAÇIRIRSINIZ.ONLARDA MEMLEKETTE CİRT ATARLAR TIPKI FETÖCÜLEER GİBİ,DAMAT GERİ DÖNSÜN.19 MAYIS BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Kamil

Kılıçdaroğlunun beğenmedi her olay,Ülke meselesi oluyor.Kaybettiğin seçimler acaba ne oluyor?FETÖ'nün imalatı olduğun için,FETÖ ile ilgili bir şeyler duydun mu, elbette ilk tepkiyi koyma hakkına sahipsin.

biraz vicdan

Milletin genleri ile oynandi. Adalet kavraminin hicbir anlami ve degeri yok. Toplumda insanlar, ucu kendilerine dokundugunda hopluyorlar.

bedo

bu adam fetonun sözcüsümü

Hakkı ARAR

Muhalefetsiz demokrasi olmaz. Muhalif medya şart.

Yorumcu

Böylesine akil tutulmasi olamaz. FETÖ'nün en büyük düsmanlari FETÖ sözcüsü olmuslarmis. Daha gülünc olan iddia ise bu sahislarin Cumhurbaskani'na suikast ve fiili saldirida bulunmalari imis. Ne zaman yapmislar bütün bunlari. 23 Nisan günleri devlet büyükleri makamlarini temsili olarak cocuklara birakirlar. Bu savcilar da makamlarini daimi olarak cocuklara biraksinlar. Cocuklar bu kadar gülünc olmazlar.

AMASYASIZ

AMASYALI.....Teröristleri kimin sevdiğini Haburda Osloda Dolmabahcede gördü bu millet.Menfaati için fetö ile de pkk ile de kolkola girebilecek tek parti AKP ..Hiiç maval okuma..

Misafir

Erdoğan: Ben diktatör değilim !..

Gazetecilik cezaevinde

_________________ 2017 yılı ilk dört ayında 46 soruşturma 20 dava: 159 tutuklu gazeteci!.. Yurtdışında “ AKP'ye göre kaçak” durumunda 123 gazeteci

Misafir

5 gün önce burada olan adam firari midir değil midir belli değil.Nasıl firari olmadığını bilebiliyor anlamadım. Sözcünün sahibini korumak saçma değil mi?Ya geri dönmezse ne diyecek çok merak ediyorum.

AMASYALI

HEP TERÖRİSTLERİ ZİYARET EDİP KORUYUP KOLLADIĞIN İÇİN YAKIŞANI YAPARSIN

sng

Sözcü fetöcü olmuş ama yıllarca fetö ile beraber yatıp kalkanlar ise dışarda, hükümette duruyor. bu iş muhalif kim varsa susturulmaya döndü. Sözcü gazetesi yıllardır fetö ile kavga eden bir gazetedir. kimi kandırıyorlar?

  • 1