BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65

Kılıçdaroğlu'ndan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki!

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklar hakkında sarf ettiği skandal sözlerine sert tepki gösterirken ünlü yorumcuya Atatürk’ün bir sözüyle cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Turgut Şentürk

bu aşağılık herife verdiğin tepki çok güzel. Bir kerede pkk fetö terör örgütleri ile şu Avrupa ve ABD yede aynı tepkiyi versene. Ama veremezsin, çünkü sende vatan millet bayrak devlet sevgisi yok.

Misafir

Fethedilen Balkan topraklarına iskân Anadolu’dan getirilen Müslüman- Türk nüfusu ile sağlanıyordu. Osmanlı Devleti, sürgün edeceği haneleri daha çok Yörüklerden seçiyordu. Çünkü Yörükler aşiret beylerine bağlı ve merkezi otoriteyi saymıyorlardı. Merkezi otoriteyi saymadıkları için Yörükleri kontrol etmek ve olabilecek bir isyan hadisesini önlemek için Rumeli taraflarına sürgün edilmekteydiler.

Misafir

Birileri Suriyelilerle bizi bir tutmuş. Tüm ailem göçmen ve tüm büyüklerim müslüman ve en önemlisi Türkçe konuşurlar... biz arap değiliz... Fatihin balkanları fethinden sonra Anadolu'dan gönderilen insanların torunlarıyız.

GERCEK TARİH

balkanlardan imanım kadar eminim(isyan çıkmaz rahat olun) diyip düşmanın(yunan sırp bulgar vs) silahlanmasına göz yuman ittihat terakki kafasının dışişleri bakanı ve partisi (şimdiki chp zihniyeti) yüzünden balkanlarda milyonlarca müslüman öldü sürüldü ! bu abdülhamit düşmanları , illede meşrutiyet diyen kafa, 120 tabur asker eğitimli donanımlı askeri terhis ettirdi, silahsız savunmasız milyonlarca müslüman ahaliyi sırplara bulgarlara hırvatlara makedonlara kurban ettirdi.

misafir

Ergenekon savcısı Zekeriya Özün heykeli dikilmeli diyordu,şimdi fetö savcısını kendisine vekil tayin etsin.

mniksek

SAVAŞ MAĞDURU SURİYEDEN ÜLKEMİZE GÖÇ EDENLERDE MUHACİR, KILIÇDAROĞLU SİZ HEP DİYORSUNUZ YA, İKTİDAR OLURSA NE KADAR SURİYELİ VARSA ÜLKELERİNE YOLLAYACAZ DİYE, SİZ, ATATÜRK'ÜN BU SÖZÜYLE ÇELİŞMİYORMUSUNUZ, AYRICA RASİM O.K DA KINIYORUM...

misafir

Eyyy CeHaPe eyyy kılıçtaroğlu bizim yandaşımızın cezasını biz keseriz.İşine bak.

Misafir

Gencler coluk cocuk seyrediyor bunlari.Hadi bunlarda ahlak yok devletimiz bu kanallara bu programlara nasil izin veriyor?

Misafir

Gencler coluk cocuk seyrediyor bunlari.Hadi bunlarda ahlak yok devletimiz bu kanallara bu programlara nasil izin veriyor?

  • 1