BIST 9.736
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.422,92

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye sert cevap...

Muharrem İnce dün akşamki yemekte Kemal Kılıçdaroğlu'na 'koltuğu bana bırak' önerisi yaptığını açıkladı... Kılıçdaroğlu anında cevap vererek "Özel yemeğin bağlamından koparılması siyasi nezaketsizlik" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
Misafir

haha aile mi ???? Sizin aileden anladığınız bu ise biz aile ortamında yaşamıyoruz demektir aferin size aferin ....

Misafir

aileye bak birbirinin kuyusunu kazan kazana, kk bile kasetle gelmiş

Misafir

Bide bunlar ulke yönetecek Koltukla gömun beni

Misafir

sayın kılıçdaroğlu ,chp genel başkanlığını kendi taktiri olarak bırakmak istiyorsa; kendisi bilir.bırakmak istemiyorsa gerginlik çıkarmayın.unutmayın chp bir partiden ziyade bir ailedir.

Acı son....

Kasetle gelip hasetle gitmek!..

KK KAL

Kk koltuktan kalkacak fakat onu oraya kasetle getirenler kal diyor kendi iradesi ile gelmeyen kendi iradesiyle gidemez KK gitmemeli eğer giderse pkk partisi baraj atlayamaz

sa

muhalefet muhalefeti medya çalışıyor...

Misafir

Ooooo :) DİKTATORYEL yönetime evet diyer kılıçdaroğlu koltuğa sarıldı bırakmak istemiyorrr şok şok şokKKK.... Dikta yönetimin temsilcisi olan genel başkanın karşısına 81 milyonu kucaklamasıyla ünlenen bir başkanın gelmesi an meselesi mi ???? Ayrıntılar Ayaklı gazetede... Takipte kalın.

Frankfurt

Ne oldu yahu nerde bizim demokratik geziciler bak diktatör gitmek istemiyor hadi görelim sizleri devirin bakalım diktatörü yemiyor semiii

ahmed

chp ne karışık değilki karışık olmadığı zaman haber olması lazım, bunlardan anca pijama partisi olur

Misafir

ne koltukmuş arkadaş oturan kalkamıyor. bu durum bürokrasinin ve siyasetin her kademesinde neden böyle. en sonunda 2 metrelik çukura girecek herkes bu neyin mücadelesi arkadaş. neyin peşindesiniz.

MOLLA

AFİYET OLSUN BEYLER..O HDP TERÖRİSTLERİNİ VE İP E 15 KİŞİ VERMENİN FATURASINI İÇİNİZDE KESİN VE PARÇALANIN.

Mustafa

Akşam yemeginden sonra cuma kılsaymış. Bunlarla oy alabileceğini zannedecek kadar ülkeden uzak bunlar. Chp lileri mutlu etmek için bu sefer hergun anıtkabir ziyareti yaptığını duyarsak şaşırmayalım.

Yalova

Buraya yazdık muharrem. Bu kadar hırs fazla.Bay kemal kovmadan gitmez.sen git başka iş yap.belki tarihe kırillamaycak bir rekor var yenilme rekoru.hergün cuma Quantum bisiklet traktör tastiden ayran kasket olmuyor olmuyor.

Hakkari

Chp de koltuk kavgası var. Kılıçdaroğlu haklı. Muharrem söz verdi karşısında aday olmamak için.sözünü tutsun .çok ayıp.git kitap oku tavuk besle.o 30 uda büyütme pkkhdp oyu .chp yüzde 22 .zavallılar.

MİSAFİR

ŞERİAT İLE YÖNETİLEN ÜLKEDE BU KIZ ÇOCUKLAINI BÖYLE ÖLDÜRECEKLER VATANA İHANET EDECEKLER TERÖRE DESTEK VERECEKLER ANINDA ASARLAR BÖYLE ALÇAKLARI ÖRÜMCEK GAFA

eren

Ülke tecavüzcüler koğuşuna dönmüş siz hala CHP bilmem ne car car vıtvıt.

Misafir

Seriat ile yonetilen ulkelere git bak istersen,insanlar akin akin Avrupa ya kaciyor,ahlaksizliga gelince en cok yasakci zihniyetten cikiyor bu tip seyler.Sen daha Laikligin ne oldugunu bilmiyorsun.Bu kafa ile birde siyasi yorum yapiyorsun!!!!

MİSAFİR

LAİK DÜZENDE DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK TE İNSANLARIN AZMASI KAÇINILMAZDIR.DİNSİZ EĞİTİMİN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN KARMA EĞİTİMİN KURBANLARIDIR BU KATLEDİLEN ÇOCUKLAR ,DERSLERDE DİN YOK İMAN YOK NAMUS YOK AHLAK YOK, KİRLENMEK GÜZELDİR DİYE DİYE MİLLETİ BOZDULAR TERÖRÜ ALÇAKLIĞI HIRSIZLIĞI GASPI NAMUSSUZLUĞU FUHUŞU ÜLKEYE YAYDILAR TELEVİZYON ARACILIĞIYLA BÜTÜN PİSLİKLERİ ADİLİKLERİ EVLERİMİZE SANAT DİYE DİZİ DİYE SOKTULAR ,NASIL ÇAĞDAŞ OLDUNUZMU BARİ

Misafir

Terbiyeli ve adil olduğu sürece öyledir ama masnetsiz atarsa değildir,

MİSAFİR

BUNLAR KENDİ DİKTATÖRLÜKLERİNİ GÖZLERDEN KAÇIRMAK İÇİN İMANLI NAMUSLU ADALETLİ MERHAMETLİ ERDOĞANA DİKTATÖR DİYORLAR ,BATI UŞAĞI BUNLAR, BATIDA BİR ÜLKEYİ YIKACAĞI ZAMAN OORAYA DEMOKRASİ DİYE TERÖRÜ GETİRİYOR SONRA KENDİSİ GELİYOR KATLİAM YAPIYOR DEMOKRASİ BOMBALARI ATIYOR İŞGAL EDİYOR BUNLAR AYNI MAL

Misafir

Sizin nur topu gibi bir Bahçeliniz oldu ona odaklanın ilk icaraat AF olacak,Alaaddin liste yapmış bekliyor.

Misafir

Kılıçdaroğlu adam gibi adamdır,değişim demokratik partilerde olur.tek adam da değil.

Su mecrasında akar.

Kılıçdaroğlunun partiyi yıpratmadan çekilmesi doğru olur.çünkü 9 yenilgi az değildir.ve de CHP HEPİMİZİN,tek kişiye bu kadar hak olmaz.İnce başaramazsa o da gider,hızlı değişim şarttır

Abbas yolcu

Kemal gidicisin gidici. Artık kimse yüzüne bakmayacak senin. ve tarihe kötü bir iftiracı ve çamur adam izi bıraktın. Reise ettiğin terbiyesizlikler burnundan fitil fitil gelecek. Maho seni bitirdi bitirecek. Pılını pırtını topla git artık ekranlarda suratını görünce nefret duygularım kabarıyor.