BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,17

Kılıçdaroğlu'ndan muhaliflere flaş çağrı

CHP'de olağanüstü kurultay için yeterli imzayı topladıklarını söyleyen muhaliflere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çağrı yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

2)chp ile uğraşamayı bırakın ,akp ye geçin ey erdoğan yeniçerileri!erdoğan a yeniçerilik yapanlar neden akp ye geçmiyor?erdoğan ın rüzgarı ile sizinkini birleştirin fırtına olun.sizi tutan yok.;rdoğan ın yeniçerileri! sizden chp ye fayda gelmez!

Misafir

1)erdoğan ın chp içindeki yeniçerileri, imzaları tamamlamışsa ve imzalar sahte değilse,niçin genel merkeze teslim etmiyor?teslim etmekten kaçtıklarına göre ,bir alicengiz oyunu oynarken yaklanmış oldular.sayın kılıçdaroğlu na, nisan ayında kurultaya gidilmesi konusunda yönelendirme yapanlar;ona sinsi bir tuzak hazırlamıştır.marttaki yerel seçimlerde bir başarısızlık kılıfı uydurarak, bakın yine başarısızsınız, diyerek; chp yönetiminini değişmesini isteyecek ve sayın kılıçdaroğlu nu zorda bırakacak oyunların peşindeler.

Misafir

DEMOKRASİLERDE DEĞİŞİM DİYORUZ,İPİ ÇEKİLENLER BAŞKA PARTİDELER.

Misafir

E YAPILSIN OZAMAN DEMOKRATİK SÜREÇ İŞLİYOR.

AKILLI OLUN..???

DİYELİM Kİ OLMADI NOLACAK SEÇMEN OY VERMEYECEK,HEZİMET BÜYÜK OLUR.

SEÇMENİ KÜÇÜMSEMEYİN..

GELİR GELİR SAKİN OLALIM,AKŞENERİ İZLEYİN BOŞ ZAMANLARDA.OYUM ONA DEĞİŞİM OLMAZSA.

SÜTLÜ BÖREK..!!!

AY SONUNDA SÜRE DOLACAK,GETİR DEYİNCE GETİRİLMEZ,KURALLAR İŞLİYOR,ÇOK ŞÜKÜR Kİ HALAA BİRAZ DEMOKRASİ VAR,ÇAĞRIYA NE GEREK.

seçmen

15 gün dolsun getirecekler. Bu acele niye?

Misafir

Zaman durulacak zaman degil,Ataturk icin,Vatan icin,cocuklarimizin gelecegi icin,Arap karanligina tamamen dalmadan bu ulkeyi kurtarmak lazim,kisiler onemli degil...

MİSAFİR

TEK YOL CHPKK YI KAPATIP MECLİSTEN ATMAK YOKSA SİTTİNSENE TÜRKİYE İLERLEYEMEZ HUZUR BULAMAZ ,ABD VE FETÖNÜN OYUNLARINI BOZMANIN EN KESTİRME YOLU CHPKK

FİKRET BODUROĞLU

OLAĞAN KURULTAYI BEKLEYEREK YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILMASI YERİNE ,OLAĞANÜSTÜ KURULTAY ÇAĞRISI İLE YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ İSTEYEN VE PARTİYİ KAMUOYUNDA ,MEDYADA TARTIŞTIRANLAR İLE İLGİLİ OLARAK GEREĞİ YAPILMALI.YOLA YÜKLE ÇIKILMAZ.

Misafir

ipini çekecekler bay kemal

  • 1