BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş sorusuna ilginç yanıt

CHP'nin Ankara adayı kim olacak? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ankara için Mansur Yavaş ile devam mı edeceksiniz?" sorusuna böyle yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Mustafa Menfaatlı

Geçmişi büyük başarılarla dolu herkesin sevdiği bir kişi hangi partiden hangi şehre aday olsa kesin kazanacak Türkiye'yi çağ atlatacak bir aday.CHP nin böyle bir adayı kaçırmaması lazım.Lakin çok meziyetli herşeyi bilen bazıları işsiz kalıyor o da ayrı mesele.

Misafir

2019 SEÇİMLERİNİ KAYBETMENİZİ O KADAR İSTİYORUM Kİ . İNŞAALLAH NASİP OLUR TÜRKİYE YE. NASIL GELDİĞİNİZİ NERDEN GELDİĞİNİZİ VE NELER YAPTIĞINIZI GÖRDÜK. GİTTİĞİNİZDE NASIL MASUM OLABİLECEK MİSİNİZ. İNŞAALLAH 7 HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİNDE OLDUĞU GİBİ %40 LAR DA KALIRSINIZ İNŞAALLAH MHP BARAJ ALTINDA KALIR. İNŞAALLAH CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE % 50 NİN ALTINDA KALIR VE KAYBEDERSİNİZ. İŞTE O ZAMAN TÜRKİYE DE YENİDEN GÜNEŞLİ GÜNLER GELECEK İNŞAALLAH. AMİN

ankaralı

ankaraya yakışır mahsur bey başkan mahsur

Hakkı ARAR

Bence pat diye ortaya bir isim atmaktansa anketlerle Halkın eğilimi iyi analiz edilmeli.

qwrtyu

MİSAFİR/ e: Feto terör örgütü olarak ilan edildi malum. Fetocu ne kadar vekil varsa, Fetoyla daha önceleri irtibatı olan ilişkisi olan, Fetocuları kamuya yerleştiren kaç vekil kaç bürokrat varsa atılsın ve yargılansın. Hem bir örgütü terör örgütü ilan edeceksin hemde onunla ilişlilenmiş kişileri yargılamayacaksın bu Feto yu kurtarma kollama planıdır.

SOSYAL DEMOKRATLIK NEDİR?

SOSYAL;HALKINI DÜŞÜNEN,DEMOKRAT İSE;ADİL VE ADALETLİ DAVRANAN KİŞİ DEMEK DEĞİL Mİ?O HALDE BU VASIFLARI TAŞIYAN HERKES SOSYAL DEMOKRATTIR.KÖKENİNE BAKIP BU BİZDEN DEĞİL DİYENLERİN VE DIŞLAYANLARIN VERDİĞİ ZARAR EMPERYALİSTLERİN İŞİNE GELİR.MANSUR YAVAŞ'IN TAM SAHİPLENİLMEDİĞİ İÇİN ANKARA BELEDİYESİNİN KAYBEDİLMESİ BÖYLE DÜŞÜNENLER BAŞARISIDIR.O NEDENLE DOĞRU TERCİHTİR.

MİSAFİR

CUMHUR BAŞKANIM BUNLARIN VEKİLLİKLERİNİ DÜŞÜRÜN MECLİSTEN ATIN DIŞARI .VALLAHİ TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ TIKAYAN BUNLAR .HANGİ MECLİS KENDİ TERÖRİSTİNİ BESLER YOK BÖYLE BİRŞEY ATIN BUNLARI MECLİSTEN ATIIIN

ASDE

MAHSUR YAVAŞ BENCE ÇOK YAVAŞ VE ASABİ BİRİ. CHP YENİ ATİK, ENERJİK, SEMPATİK BİR ADAY BULMALIKİ HER KESİMDEN OY ALABİLSİN. BÜYÜKARŞEN VEYA ONUN GİBİ BİRİ NİYE OLMASIN MESALA. EĞER C. BAŞKANI ADAYI YAPIILMAYACAKSA. KALDIKİ BELEDİYE BAŞKANI OLMASI C. BAŞKANI ADAYI OLMASINA ENGEL OLMASA GEREK. ÖNCE ANKARAYI ALIR SONRA C. BAŞKANI ADAYI OLUR SEÇİLİRSE BİR CHP LİYE BIRAKIR.

  • 1