BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,98

Kılıçdaroğlu'ndan istifa yorumu: Günü gelecek hesap vereceksin

Partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Kadir Topbaş'ın ve diğer başkanların istifasıyla ilgili olarak '' İstifa edenler suçludur. Sanıyorlar ki kurtulacağız? Günü gelecek hesabını vereceksin'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
Raşit

Kılıçdaroğlu sen nasıl geldin? Seni kim getirdi? Önce bu soruları halkın önünde açıkla ondan sonra başkalarını yargılamaya kalk.

rabia

ahh...birgün sende hesap versen negüzel olacak kılıçdaroğlu, ogünü dört gözle bekliyoruz millet olarak...

beyler beyi

bu çarkcı başının neden istifa etmediği ortaya çıkmış oldu.

HÖDÜK

SANA KİM HESAP SORACAK ACABA KOCA PARTİYİ NE HALE GETİRDİN FETÖŞT MÜSVEDDESİ

bir basit vatandaş

İşe önce yalaka basından başlanmalı, sonra Bakanların, Millet Vekillerinin oğullarının verdikleri vergiler ve kazançlarının artışı incelenmeli, bilahare devlet ihaleleri ve özelleştirmeleri ve Bakanlıkların harcamaları ele alınmalı. Yapılacak çok iş var.

kartal

Aslanlar aslanı. Türkiye bunu imal etmek için yüz yıldır mücadele verdi. Buyrun sahnede Kışıdaroğlu!..

Haşmet

İstifa eden suçludur etmeyen suçludur denize giren suçludur girmeyen de sucludur erkek ler suçludur erkek olmayan lar da ....benim tesbitim bu:)) KK

hasan

Kılıçtaroğlunu kutluyorum. Bugün hep doğrulara parmak bastı. Seçilmiş bir kişi vatandaşa hakaret eder istifa ile. Ülke ne hale geldi lan. Benim oy verdiğim adama istifa et deniliyor ise ilk seçimde de kendileri giderler.

a.l.

bravo kılıçdaroğlu...

adalet?

ATMACA03 Ekim 2017 15:59__Hangi mahkemeye gidecek?Hangi adalete güvenecek?

Bozkurt

Bırakın particilik yapmayı kimi diyor CHP Kimi diyor AKP. 2 side PKK lılara kuçak açmadımı kardeşim biri dedi megri megri diğeri gitti ağladı vs vs. 2 sinde dağlar kadar günahı yokmu? Hala neyi savunuyorsunuz. Oturup kendi muhasebenizi yapın biraz acaba suçlu onlarmı yoksa onlara her defasında kanacak kadar saf olan ve seçen bizlermi ?

PAZARCI

Ekonomik çöküntü esnafı perişan etti!.. AKP Tabanını Kaybetti!.... Arkadan da Aklını kaybetti..

emir

Hele sen bir o koltuğu bırak,vallahi bu memleket düzelir.Maaşını Erdoğan'dan alan muhalefet lideri ne işe yarar ki,bırak sen bu işi,1 sene sonra memleket düzelecek.aha buraya yazıyorum.

MALKOÇOĞLU

Turgut Şentürk'e.. 03 Ekim 2017 14:48 AKP ve Tayyip Erdoğan Destekçilerine AÇIK ve NET DÖRT SORU: SİZE GÖRE, 1- Uluslar arası Antlaşmalarla VATAN TOPRAĞI olan SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİNİ bırakıp KAÇAN, NOT: ‘’Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa AKP ‘’Tayyip Erdoğan’’ İktidarı döneminde VATAN TOPRAĞI kaybettik.’’ 2- TSK'nın EN GİZLİ VE ÜLKEMİZ ADINA HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN BİLGİ VE BELGELERİN OLDUĞU KOZMİK ODA'YA TERÖR ÖRGÜTLERİNİ SOKARAK ORADAKİ BİLGİ VE BELGELERİ DIŞ MİHRAKLARA SERVİS ETTİREN, 3-"NE İSTEDİNİZ DE VERMEDİM" diyerek FETÖ Terör Örgütüne Her Türlü Yardım ve Yataklığı yaptıklarını İTİRAF eden,... 4-Türkiyenin 22 İlini Kürdistan toprakları içinde gösteren PKK besicisi Barzani'nin PKK Paçavrasını Ankara ve İstanbul'da Şanlı Ay Yıldızlı Bayrağımızın yanına Göndere çekerek PKK'ya Bağımsız bir Devlet muamelesi gösteren AKP'yi ve Tayyip Erdoğan'ı, Türkiye Cumhuriyeti’nin BEKASI için PKK'dan, BARZANİ'den ve FETÖ'den daha mı az tehlikeli görüyorsunuz..???

anlayana

adama katılıyorum başa gelirse pkk yı kullananların her istediğini verip pkk yı bitirir ha geride ülke kalır mı onuda bilmem

Her Yer gezi

Türkiye’deki 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 677 TL olarak belirlendi.... Saray'daki muhterem açlık grevi terör suçudur dedi!

TRABZONLU !!!!!!!!!

Sizin Nurettin Sözen,de istanbul belediyesi Ba$kani iken Belediyeyi dolnadirmak,dan 110 yil hapis cezasiyla yargilanmi$ ama yargi o zaman sizin arka bahcenizdi o yüzden yirti iyimi o yüzden sizin konu$maya hakkiniz yok genel müdür !!!!!

ATMACA

SAYIN KILIDAROĞ MAHKEME ADALET VAR VARSA ELİNDE BİR BİLGİ GİDERSİN MAHKEMEYE BAŞ VURURSUN EKRANLARDA SUÇLAMAKLA İNSANLARI BİR ŞEY KAZANAMASSIN MİLLET ARTIK ESKİ MİLLET DEĞİL UYAN ARTIK

Misafir

fuzûlî nin şikâyetnamesini hatırlatırıyorum.rüşvet isteyenlere; hesap vereceksiniz denildiğinde, kadıları(hakimler)satın almışız dediler,bölümü zamanımıza güzel bir örnek.zamanımızdaki soyguncular, daha da ileri gitti.kadıları(hakim)satın almadılar,kadıların yerine geçtiler.

zmc

onları bilmem de senin hesap günün çok yakın. Adaletten kaçış yok enis berberoğlu seni bekliyor

Batur M.

Herkes neden Yunanistan'a kaçıyor?......Tayyip elinde Türkiye'de Kişi başına düşen milli gelir Yunanistanın Yarısı....... TL değeri EURO'nun Beşte Biri!.........

Misafir

Erdoğan: OHAL'den zarar gören kimse olmamıştır - dedi..

Misafir

AÇLIK SINIRI 1.523TL!_____________________.Ankara'da açlık grevi 1 ay boyunca yasaklandı.

ne cesaret

Ne Erdoğan ne Yıldırım ne Soylu ne Bozdağ.Ak Partiden bir tane yetkili Kılıçdaroğlunun karşısına TV de canlı yayında çıkmaya cesaret edemiyor, köşe bucak kaçıyorlarsa Kılıçdaroğlu haklı abicim.

Misafir

Sarovona gemisi nasıl bir israfti sayın genel müdür