BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41

Kılıçdaroğlu'ndan İnce'yle gizli anlaşma iddiasına yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin ardından siyasi kulislerde yayılan, “İnce’yle gizli bir anlaşmaya vardı olağanüstü kurultayda ya da 1.5 yıl sonra olağan kurultayda görevini devredecek” iddiasına yanıt vererek, “Bunların hiçbirisine itibar etmeyin” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
ahmed

misafir kardeş bu kadar uzun yazacaktın madem ismini yazaydın bu kadar yazıpta bu kadar saçmalamayı nasıl becerdin helal olsun buda bi meziyet

KILIÇ

KK seni yinemi kandırdı ince yinemi kandırıldın kk şeytan taktiği bitmez. nasıl gizli anlaşma dünyaya duymuşlar kandırılma gizli anlaşmanızı.KK O PARALI koltugu bırakmaz o zamanda bi bahane bulur. kk hayatı yaşamı haksızlık adaletsizlik üzerine kurulmuş bu yaşam şekli vicdanı olmayan biri içinde normal.

sedat

fetö ve cia git demeden kılıçtaroğlu gitmez

BARAKA BEY

MİSAFİR RUMUZLU ZAVALLI YA CEVAP : akp de değişim olmaz derken 1930 da beynini dondurmuş senin gibi üçbuçuk sözde çağdaşlarla karıştırıyorsun galiba :)))

Misafir

değişim olmaz derken galiba 1930 da beynini dondurmuş senin gibi üçbuçuk sözde çağdaşlarla karıştırıyorsun galiba :)))

Misafir

KILIÇDAR İNŞALLAH GİTMEZ YOLDAŞ SİZDE BÖYLECE HER SEÇİM AĞLARSINIZ BOL BOL :))

Misafir

galiba baş örtülüleri asker yeminlerine almamayla karıştırdın yıoldaş :)))

MİSAFİR RUMUZLU KEDERLİ İYİ OKU

MİSAFİR RUMUZLU i.ne haberin kadrolu klavyeşörü gene 10 madde açıklamış ne içiyorsa artık sabah sabah,HEY SEÇİM YENİ GEÇTİ ,ACISI BAKIYORUM ÇABUK GEÇMİŞ ,anlaşılan narkozu çabuk almış daha yenilemye doymayan pehlivanlık yapıyor sabah sabah :)))))))) DAİMA YENİLECEKSİNİZ SİZ DAİMA !!! :)))))

Beşiktaşlı YOLDAŞ

KEMO sen CHP nin gördüğü en yüzsüz en başarısız en pişkin lidersin BATIRDIN CHP mizi

Misafir

11)chp;ortanın solu evrimini tamamlayıp,siyasi bir devrim yapmalıdır.hem de, bir an önce.soylu nun asker cenazelerine chp lileri almama taktiği akp yi vurur.üzerlerine gidin.muhaliflere başarılar saygılar.

Misafir

10)ama, mhp ve bahçeli öyle değil.akp üzerinde kabus olma niyetleri var.dümenin,saltanatın,yağmanın,kaynağın başına oturma niyetleri var.tıpkı, fetullah gülen cemaatı gibi.mhp seçimle gelip, herşeyin başına asla oturamaz.hiçbir zaman iktidar olamadılar,olamazlar.niyetlerini, akp kalkanında gerçekleştirmek istiyorlar.tıpki, fetullah gülen cemaatı gibi.erdoğan bunun farkında.olası bir akp-mhp savaşı kapıda.yakında patlak verir.

Misafir

9)süleymancıların %10-15 arası oy potansiyeli var.bu erdoğan ı alaşağı etmeye yetiyor.erdoğan bunu asla göze alamaz.hem ,iyi partiye kayan süleymancı oylarını; erdoğan, kaybedilmiş olarak saymıyor.zorda kaldığında ,iyi parti yöneticileri ile anlaşarak kendine destek sağlamak için hazırda bekletmek istiyor.böylesi işine gelir.savaşmadan süleymancılardan faydalanmış olur.

Misafir

6)ha,bir de akp-mhp iç hesaplaşması konusu da var.akp nin seçim sonuçlarına yaptığı itiraz, bahçeli ve mhp cephesinde hoşnutsuzluk konusu oldu.niye?mhp, art niyetini açık etti.bahçeli istiyor ki,akp nin ipi ellerinde olsun.erdoğan istiyor ki, mhp nin ipleri elinde olsun.iki cambaz ,bir ipte oynamaz derler.cumhur ittifakında gizliden gizliye savaş tamtamları çalmaya başladı.bahçeli nin erdoğan a;''sizin garantörünüz biziz.''ve meclis başkanlığı için aday çıkarmayacağız akp nin adayını destekleyeceğiz sözleri, bahçeli nin akp ile olası savaştan çekindiğini ispatlıyor.

Misafir

5)bize katılmışsanız ;pazara kadar değil,dünya ve ahiret hayatında bizimle olmalısınız.işiniz bitti, dosluk bitti tarzı işbirliği bize uymaz.o zaman, hasımlarımız safına katılmış olursunuz.

Misafir

4)rusya ya gelince.rusya ,suriye de kırmızı çizgilerimizi ihlal etti ve türkiye nin uşağı oldu.hışmımızı üstlerine çekti.putin dangalağın biri.türkiye ye kalkan olarak rusya ya hizmet edilmez.bizi karşılarına alarak zafere ve başarılara gidemezler.rusya yın burnundan fitil fitil getiririz evelallah.kim ve hangi ülke olursa olsun,bizi karşılarına alırlar.içimize girmiş,arkadaş-dost-müttefik olmuş isek bile;karşımızda olmuşlarsa,bizi vurmaya kalkmışlarsa,politikalarımızın karşısında olmuşlarsa veya onların ekmeklerine yağ sürmüş veya yağ sürmeye kalkmışlarsa ,düşmanlarımızın tarafında olmuşlarsa terettüt etmeden hasmımız olarak kabul ederiz ve onlara karşı da saldırlarda bulunuruz.

Misafir

3)sayın kılıçdaroğlu na yapılan 9 seçim kaybetti söylemi tamamiyle yandaşlık propagandası örneğidir.mhp ye bir bakın.akp koltukçusu bahçeli ye bir bakın.bahçeli 6 temmuz 1997 de 5.olağanüstü kongrede mhp genel başkanı oldu.1997 den 2018 24 haziran seçimlerine kadar ;7 genel seçim,4 yerel seçim,3 cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldı.bahçeli hangisini kazandı?cevap:hiçbirini.cumhurbaşkanlığı ve başkanlık seçimlerinde partisinden aday bile gösterme cesaretini bulamadı.bahçeli ye karşı çıt bile yok.hiç eleştirilmiyor.sayın kılıçdaroğlu na yapıldığı gibi, hedef tahtalarına konulmuyor.niye?

Misafir

2)sayın portakal ın söylemi tutarsız ve temelsizdir.akp de değişim olmamıştır. akp de değişim asla olmaz.iradelerini tek adama teslim edenlerde değişim olmaz.iddia edilen değişim olmuşsa ne olmuş?değişen ne?tek adam saltanatı devam ediyor.tek adam siyasi taktik,hedef,zihniyet ve amaçları devam ediyor.süslü sözleri,zihniyetsizliklerini üstüne çektikleri cila,baskın çıkmaları,istismarları değişim sayılıyorsa ya işbirlikçiliğe soyunulmuş veya baskılarla taraf değiştirilmiş demektir.

Misafir

1)bazı konuları karma olarak değinmeden geçemeyeceğim.chp de iç hesaplaşma,gizli anlaşma filan yok.olmadı ve olmaz.her şey kamuoyunda dillendiriliyor.chp yi ,akp ve mhp ile karıştırmayın.akp ve mhp yi irdelemeye korkanlar,chp üzerinden hedef saptırmasın.chp içinde ortaya çıkan birkaç fitnebaz , ayrılıkçı, zihniyetsiz, erdoğan güdümlü serseriler çıkmıştır.gürsel erol ve işbirlikçileri bir avuç serserinin sözlerine bakarak siyaset belirlenemez.bu tip kişiler,mide bulandırarak fitnebazlık yapan kişilerdir.kulaklarından tutup akp ye fırlatılmalıdır.alın adamınızı içinize ,tepe tepe kullanın denmelidir.

keremm

size sezgin tanrıkulu yardımcı olur,terorist cenazesine nasıl katılınır yeterince bilgilidir.

Coşkun bey

Sende olmasan bizi kim güldürecek KK xD xD

koza

İnce teşhisi koydu ŞİZOFRENİ, neyi tartışıyorsunuz daha toplayın bunların hepsini bir kampa tedavi edin.

Misafir

CHP ATATÜRK PARTİSİ DEĞİLDİR.ACİL OLARAK ATATÜRKÇÜLERİN BİRLEŞTİĞİ YENİ BİR PARTİ KURULMALIDIR.BUGÜNKÜ CHP TERÖRE DESTEK VEREN PARTİ KONUMUNDADIR

Misafir

Mandada bile daha az kalın yüz derisi var chp de yok.Sen terör destekçilerine destek ver utanmadan birde şehit cenazesine katıl. Bu tamamen halkı proveke etmektir.Defol chp düş bu ülkenin şehitlerin ykasından

Misafir

O cenazesine katıldığınız askerimizi öldüren terörsiti hangi parti destekliyor finanse ediyor HDP değilmi, peki hdpyi meclise sokan destek veren kim ? chp değilmi. O zaman değil şehit cenazesine hangi yüzle katılacaksınız. Utanmıyormusunuz terör destekçisi chp

ANTMAN

PKK CENAZELERİNDE AĞLARKEN DİĞER KESİMİN HASASİYETLERİNİ GÖZETMEDEİNİZ SEZARIN HAKKI SEZARA VERİLİNCE NİYE MIZMIZ LANDINIZ SİZ BUSUNUZ İŞTE