BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.426,19

Kılıçdaroğlu'ndan hükümete 'Esad'la görüş' çağrısı!

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Türkiye, Suriye'de toprak bütünlüğünü sağlamak istiyorsa Esed ile temasa geçilmeli. Suriye'nin sahibi belli. Bu gerçeğin bilinmesi lazım.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

bunda nasıl bir beyin var gerçekten çok merak ediyorum.

mısafır

ya allah akıl fıkır versın ha apo ha esed nefarkvar kemalbey anlatsın

Battalgazi

Kemale bak sen akılda verebiliyor.kendini aşmış.olur kemalcim başka isteğin arzun varmı.

doğrusu bu.

Yasadışı guruplarla değil,Putin gibi direkt Suriye devlet başkanıyla görüşmek gerekiyor.İnat devlet politikası olamaz zira.

mniksek

TÜRKİYEDE HANEDAN PARTİSİ KİM CUMARTESİ GÖRDÜK, PARTİDE NASIL BİR PARTİ İMPARATORLUĞU KURULMUŞ GÖRDÜK, DELEGELER NASIL BASKI ALTINA ALINMIŞ GÖRDÜK, İNCE DEMEDİMİ SİZ PARTİ İÇİNDE ADALETİ SAĞLIYAMIYORSUNUZ TÜRKİYEDE NASIL SAĞLAYACAKSINIZ DİYE, KILIŞDAROĞLUNUN KONUŞMASI HERZAMANKİ GİBİ İÇİ BOŞ VE GOF, ÇAĞDAŞ EĞİTİM DEMİ VURUYOR HERZAMAN, ÇAĞDAŞ DERKEN İÇİNİ DOLDUR NE ANLATMAK İSTİYORSUN BU MİLLET ANLASIN, ALİ CENGİZCİ SENi...

son osmanlı

adam doğru söylüyor bakın göreceksiniz bugün esada terörist diyen akepe yarın gidecek görüşecek...dün vatikana saydıranlar bugün papadan hayır duası istiyor

abcd

Camilere ve ezana küfür edenler, şehitlere hakaret edenler, ermenileri savunup devlete katil diyenler çok makbuller CHP için.

Misafir

MİLLET MEMNUNSA,KOY GİTSİN.

abcd

Adam CHP Genel müdürlüğünün önünde kendisini yakmaya kalktığı zaman, seni hırsızlık ve dolandırıcılıkla suçladığında camdan bakacağına aşağıya inseydin ya.

hakkı

ne demek suriyenin sahibi belli demek. Suriye esedin babasının malı mı? SURİYE SURİYELİLERİNDİR

Misafir

bu adam hangi dünyada cehape zihniyeti hep aynı kör nokta kafası daha pyd ye terörist diyemiyor

  • 1