BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kılıçdaroğlu'ndan flaş Afrin açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olarak, "Başarı iktidarın değil ordunun başarısıdır. Ordu bir siyasi partinin değil, Türk milletinin ordusudur." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Gece ve günüz

misafir20 bari birşey yazma da cahilliğin anlaşılmasın. Osmanlıca bilmediğinden eminim ama birileri belki sana anlamadığın kelimelerin açıklamasını yapar. Lozan Anlaşması madde 15- Türkiye zirde tadad olan adalar üzerindeki bilcümle hukuk ve müstenidatından İTALYA LEHİNE FERAGAT EDER. Elyevm İtalyanın taht-ı işgalinde bulunan Astropalia, Rodos, Sekar, Panto, Kasos, Piskopis, Misiros, Kalimnos, Leros, Patnos, Lipsos, Sombeki, İstanköy adaları ile bunların tevabiinden olan adacıklar…Madde 16- Türkiye işbu muahedede ile…..üzerlerinde kendi hakk-ı hakimiyeti tanınmış olan adalardan gayri (Gökçeada ve Bozcaada) cezireler üzerindeki bu arazi ve cezirelerin mukadderatı alakadarlar tarafından tayin edilmiş veya edilecektir. Her ne mahiyette olursa olsun, haiz olduğu bilcümle hukuk ve müstenidatından FERAGAT ETTİĞİNİ BEYAN EDER.

Murat

Öso dediğiniz suriyenin halkıdır.Suriyede yaşayanlardır.Türkiye cumhuriyeti bu operasyonu öso ile yapmakla meşruiyetini artırmaktadır.Bu operasyonunun suriye halkına karşı değil onlarla birlikte teröristlere karşı yaptığının göstergesidir.Bunu anlamak çok mu zor kılıçdaroğlu?

TACETTİN

ÇOKKKKK KÖMİK YAAA KILIÇDAROĞLU BİRDE BU KAFA İLE ÜLKE YNETMEYE TALİP YAZIKLAR OLSUN BULUNDUĞUN MAKAMA

misafir20

gece ve gündüz sen de biraz tarih okusan iyi olacak,o adalar lozanda değil uşi antlaşması,sevr anlatması ile verilmiştir.Adalar osmanlı zamanında kaybedilmiştir.İstersen bu antlaşmaları aç oku.İsmet Paşa'nın konu ile alakası yoktur.

Misafir

ismet inönü senin bu ülkeye verdiğin zarar hesap edilemez. adalar senin yüzünden gitti. bunu bilmem yeterli.

Gece ve gündüz

Ana muhalefet partisi lideri ama Lozan'da Ege Adalarının ikisi hariç Italyan'lara verildiğinden bile haberi yok. Yunana verildi zannediyor. Adalar 2.nci cihan harbinin nihayetinde Italya yenilince Yunana geçti. Ismet Paşa'nın "bize bırakmazlar" korkaklığı yüzünden..Biraz tarih oku Kılıçdaroğlu...

misafir 20

Buradaki yorumları bakıyorum,sadece Kılıçdaroğlu söz konusu olunca,adam doğruda söylese,sadece kötülemek için sazan gibi atlıyorsunuz.2002 yılında bu ülkede sıfır terör varken bunları bu hale kim getirdi.Bayrak,millet dediniz mi kahraman kesilirsiniz,ama iş uygulamaya geldi mi paralı askerlik yapmak için can atarsınız.İnceleyin bakalım kimlerin oğulları paralı askerlik yapmış.Sonrada gelin burada yorum yapın.

bilen adam

Gözünüzü seveyim şu muhalefetin başına adam gibi bi adam gelsin.Konuşmasını bilen az biraz mantığı olan konuştukça batan değil.Sırf bu yüzden iktidar istediği gibi hareket edebiliyor.ve halkda konuşmasını bilene veriyor oyunu.siyasal bilimler okumuş bir öğrencinin resmini koysak ortaya daha fazla iş yapar

Misafir

bozkurtlar canıyla kanıyla burseyayı aldı, rabiacılar istanbulda ihale peşinde, ankarada makam mevki peşinde....

Yusuf Bey

İşte... "Ülkenin Ana Muhalefet Lideri de bir şeyler söylemiş" desinler diye yapılmış bir konuşma. Başarıyı ÖSO ya mâleden kim? ÖSO' nun arkasına gizlenen kim? Hem dağın tepesine Türk Bayrağı dikmekten bahsediyor, hem başarıyı ÖSO' ya mâletmekten. Ben bu kadar temelsiz konuşan bir adam görmedim. Hep diyorum: Şu ülkenin en büyük sıkıntısı muhalefetsizlik diye... Allah ordumuza zeval vermesin.

Misafir

Harekat başarılı olunca ordunun başarısı, başarısız olursa iktidar çuvalladı. İşte Kılıçdaroğlu zihniyeti...

alperen

peki bi soru:erdoğanın koltuğunda kılıçdaroğlu olsaydı bu ordu bu harekatı yapabilirmiydi,yaparmıydı,böyle bir başarıdan söz edebilirmiydi,edilebilirmiydi...cevabı biliyorsunuz.dağılın hadi.

MİSAFİR

İŞTE BU KADAR ..ANLYABİLENE TABİKİ..SİYASETÇİLER GİDİP ORADA SİLAHLARA KARŞI VEYA ATEŞE KARŞI DURMUYORLAR ..O SİLAHLARIN KARŞISINDA DURAN KAHRAMAN TÜRK ÇOCUKLARIDIR ..YANİ BAŞARI ASKERLERİMİZİNDİR YANİ ..KÖŞKLERDE OTURANLAR DEĞİL..RABBİM TÜM ASKERLERİMİZİ KRUSUN ..

Misafir

biraz gereksiz konuşma olmuş boş konuşmasan iyi olur.

Atanın izindeyiz..............

Alçaltıcı konuşmalar söyleyeni yansıtıyor,seviyeli olmak zordur.

has

zavallı sen kendini ve kendin gibi leri kandırırsın. sen ve zihniyetin her zaman her yerde kaybedeceksiniz

ZAFER MAHMETÇİĞİNDİR.

SN.KILIÇDAROĞLU SİZİN ÜZERİNİZDEN CHP VE CUMHURİYETLE KAVGA EDİLİYOR ASLINDA,LOZANI YERİN DİBİNE SOKARAK YAPILAN İTHAMLAR ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINADIR.KURTARILAN VATANI ONLARA BORÇLUYUZ.TARİHİ DEĞİŞTİRİLEMEZ,HAZIRLANACAK DOSYALAR İSE TC.Yİ HAFİFE ALMAK TIR.

Misafir

Chp nin asıl hazımsızlığı , ÖSO nun PYD ye vururken tekbir getirmesi. Zaten bu hazımsızlığı yüzünden öso ya IŞİD iftirasini atmaya çalışıyor.

Misafir

len kemo,boş boş konuşma yine.veya kendini konuşmak zorunda hissetme

Misafir

Sayın Kılıçdaroğlu, Ordu öyle kafasına göre hareket etmez, başındaki insan Komutan denir.Recep Tayyip Erdoğan'da Başkomutan olduğuna göre...

Misafir

AKSİNİ İDDA EDENMİ VAR .LAF OLSUN TORBA DOLSUN MİSALİ İŞTE KLASİK CHP GENEL BAŞKANLARINDAN BİRİ.

Misafir

Kilictaroglu ABD nin Terror orgutu ile yaptigi desteklerin hicbirini bahsetmiyorda OSO Turk askeriyle beraber ortak hareket ederek yardimlarda bulunmasina karsicikiyor Bir party once Vatan sever olmali Turkiye ye kim karsi geliyorsa karsi cikmali kim yardim ediyorsa destek cikmali Saygilarimla Kenan Demir

dsds

Bu adamı kim getirdi chp'nin başına abi..memlekette adammı kalmadı chp içerisinde bir sürü aklıselim adam var ve bunlar bu toprakların çocukları.. önlerini kapatan birileri var..chp adeta için için yanıyor..

ATMACA

KILIÇDAROĞLU ANİ AFRİNE GİRMEK RİSKLİYDİ FAKİR FUKARANIN COCUKLARI ÖLMESİN DİYORDUN SAVAŞTA ÖLÜM VAR SAYIN KILIÇDAROĞLU AMA ALLAH BÖYLE BİR ŞEHİTLİK ÖLÜMÜNÜ SİZİN GİBİLERE NASİP ETMEZ ÇÜNKÜ NE KONUŞTUĞUNUZ BELLİ NE DE YAPTIĞINIZ PARTİNİZ 48 TELLİ ŞAZİYEYE BENZİYOR ŞİM SAVAŞIN KAZANILACAĞINI ANLADINIZ BURDAN GANİMET KOPARMAYA ÇALIŞIOYSUNUZ

Misafir

Dün gençlik kollarına yaptığı konuşmayı dinledim. Gençlere polise ve askere direnmeyi öğretiyordu. Yapılan operasyonla ilgili hiçbir olumlu açıklama ve destek yok! İster istemez hangi milletin siyasetçisi bu adam diye düşündüm.