BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.428,80

Kılıçdaroğlu'ndan Esed teklifi! İdlib için görüşülmeli...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İdlib'te yeni bir katliamı önlemek için Türkiye'nin, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşmesi gerektiğini iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
YEMUŞUN OĞLU FİKRİNİ KENDİNE SAKLA

KENDİ HALKINA SOYKIRIM UYGULAYAN,YERİNİ YURDUNU BIRAKIP KAÇMAYA MECBUR BIRAKAN KATİL ESEDLE NE GÖRÜŞECEKSİN KILIÇDAROĞLU.SENİN KANIN ESEDLE AKRABA OLABİLİR AMA TÜRK MİLLETİ TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAZ.

Misafir

Ya bir defol be adam.Hala utanmadan,sıkılmadan ortalıkta dolaşıyorsun.Hiç bir nufüzü olmayan,(Allah bilir,hanımı bile takmıyordur),işi gücü o koltukta biraz daha nasıl otururum hesabı yapmakta.Önce evini,sonra partini,eğer becerebilirsen,sonra da dış politikayı konuş.

nazlı

abd iran rusya esedle gorüşüyor bir tek bizimkiler gorüşmüyorkabahatleri boyları gectide

rahmi

Sırf Kılıçdarolu önerdi diye (Kendi önergelerini CHP önergesi zannedip reddettikleri gibi) baştan itiraz ederler sonradan da görüşürler..

mniksek

ESED SAVAŞI KAZANMIŞ, SN KILIÇDAROĞLU ESED SAVAŞI KİME KARŞI KAZANMIŞ, KENDİ HALKIYLA SAVAŞAN BİR KATİLLE OTURUP NEYİ GÖRÜŞECEKSİN, SURİYEDE BARIŞ SAĞLANMADAN SAVAŞ KAZANSAN NE YAZAR, BIRAKIN BU ZALİM, KATİL VE DİKDATÖR OLARAK HALKINA ZULMEDENLERİ DESTEKLEMEYİ, BİR DEFADA DOĞRUNUN VE HAKLININ YANINDA OLMAYI DENEYİN NE KAYBEDERSİNİZ...

Misafir

Ulan kk.hiç vakit kaybetmiyorsun. pentagon abd adına görüştü sana da türkiye görevi mi düştü?

Misafir

türkiyede k.k.ne ise (dış küresel güçlerin işbirlikçisi)esedde aynı...rus-lar ile abd..müsaade ettiği kadar esed -var--suriyede ehli sünnet---sünni -lerin düşmanı esed--kesinlikle Suriyelilerin canını ve vatanını satan baş haindir-Suriyelilerin katilidir...sayın başkan abd--nin esed-le görüştürme oyununu şimdiye kadar nasıl bozduysa yine bozmalı----

Kerim

Esed in bir kimyasal silah kuallandigi yalan. Bu yalani da USA nin kendisi cikardi. Yani adamla birseyler konusulmak isteniyorsa saglam gerekcelerle gidilmeli. Kimyasal silah kullanmadi.

ali

apoyla görüşen devlet esedlede görüşebilir kan duracaksa..

YKenan

Esat'a gösterdiğin bağlılığın binde birini bu Millete göstermedin.Mezhepçilik gözünü kör etmiş senin.

Misafir

Vayyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeee Mualefete bakin....sen ile Bozkurt Bahceliden mualefetmi olur yaaaaaaaaaaaaaaa....

Misafir

Hatta özür dilensin en mantıklı yol budur. Öztü de KİZİROĞLU filesin.

Misafir

artık esedi bırakın esed oldu esad.............hiç sevmem esadı ama maalesef durum bu..

Bu Fakir

AKP'nin bu işte yanlış yoldan dönmeyecekleri kanaatindeyim.

Misafir

19)Bundan sonrası ;kişilerin araştırıp bilgi dağarcıklarını çoğaltması,öğrendikelrini uyup uygulaması,eğri büğrü yollara sapmaması,saptıysa yolunu düzeltmesine kalmıştır.Yani kişi ve toplumların kendi çaba ve amellerine kalmıştır.Arkadaşalrımızın,şimdiye kadar verdiğimiz dini bilgileri bir risale şeklinde toplayıp yayınlama çalışmalarına başladıklarını öğrendim.Çok memnun oldum.Risalenin adını arkadaşlarımızın koymasını rica ediyorum.Kendilerine başarılar diliyor,saygılarımı sunuyorum. Aklıselimlere başarılar,saygılar.

Misafir

18)Bu dini mesajımla birlikte,duyurulması gereken dini mesajları da tamamladım. Kişilerin ve toplumların; islama karşı ısınması,şuurlanması,gerçek bilgilerden haberdar olması,imanlarını kurtarması,birlik oluşturmaları ,mücadeleci olmaları,nemelazımcılıktan kurtulmaları,azim ve kararlılık sahibi olmaları konularında yeterince çalışma yapıldı kanatındayım.

Misafir

17)Rabbinin ihsanı kısıtlanmış değildir.” Allah, dünyada bir lütuf olarak ihsanını ve rahmetini ne mü’minden esirger ne de kâfirden.İnkarcıların dünya hayatında nimetlenmesi ve rızıklanması,;Allah ın, onlara dünya hayatlarında rahmet etmesinden dolayıdır.Sadece dünya hayatlarında nasipleri vardır.. Allah ın,ahiretteki ihsanı ve rahmeti ise ise,yanlızca müslümlaradır. HÜLASA: ''Allah'ın rızasına uyan kişi, Allah'tan bir gazaba uğrayan ve barınma yeri cehennem olan kişi gibi midir? Ne kötü barınaktır o. ''Al-i İmran Suresi, 162. ayet. ''Onlar (Allah’ın razı oldukları) Allah katında derece derecedir. Allah, onların yaptıklarını görmektedir.''Al-i imran suresi,163 ayet.

Misafir

16)Ayetteki “lâm” harfi, niyet ve ihlâs ifade eder. Yani, yaptığı çalışmayı böyle bir niyetle ve ihlâsla yapmalıdır. “Mü’min olarak” Bu çalışmanın makbul olması için iman şartı vardır. Yani, “her kim kendisinde hiçbir şirk ve yalanlama olmayan sahih bir imanla iman ederse…” Çünkü iman, işin esasıdır.İman,niyet,ihlas;İşte bu üç şartı cemedenlerin çalışması Allah nezdinde makbuldür, sevaplarını alırlar.

Misafir

15)''Kim de mü'min olarak ahireti ister ve ona ulaşmak için gereği gibi çalışırsa, işte bunların çalışmalarının karşılığı verilir.'' İsra suresi, 19.ayet. Ayette nazara verilen çalışmak; hakkını vermek, emredilenleri yapmak, yasaklardan ise uzak durmaktır. Yoksa kendi akıllarıyla ortaya koydukları şeylerle Allaha yakın olmak değildir.

Misafir

14)Ayette hem peşin lezzetleri isteyen kimsenin iradesi, hem de istediğiyle alakalı ilâhî meşiet ve irade kaydı getirildi. Çünkü her temenni eden temenni ettiği şeye ulaşamaz. Bir takım imkânlara kavuşan da her arzuladığını elde edemez. Kaydın getirilmesi, her şeyin ilâhî meşîetle olduğunun bilinmesi içindir. Denildi ki: Ayet,islamın indiği çağda gazveye ganimet elde etmek için giden münafıklar hakkında indi.Maksatları Allah için değil,ganimet elde etmek için idi.Ayette genel anlamda,Allah ın rızasını ve ahiret saadetini umursamayan veya inkar edenlerin,dünyevi çıkarları amaç edinenlerin tümünü kapsıyor. Onlar,Allahın rahmetinden kovulmuş, kınanmış bir şekilde cehenneme girerler.Münafık, kelime anlamı ile arabozucu, bölücü, karıştırıcı demektir.görünüşte müslümanlar gibi yaşadıkları halde, kalpten inanmayan kimselere münafık denir.Açık kâfirden daha tehlikelidirler.

Misafir

13)Allah ın rızasını ve ahiret yurdunu isteyen onu kazanmayı çabalarsa kazanır.Bu yol, ardına kadar açıktır. ''Kim bu geçici dünyayı isterse orada ona, (evet) dilediğimiz kimseye dilediğimiz kadar hemen veririz. Sonra da cehennemi ona mekan yaparız. O, buraya kınanmış ve Allah'ın rahmetinden kovulmuş olarak girer. ''İsra suresi,18.ayet.

Misafir

12)-iman edip, ameli salih işlemek(salih ameller işlemek).Salih amel, iyi, güzel, faydalı iş ve davranış demektir. Allah’ın rızasına, kişinin ve toplumun menfaatine uygun, iyi bir niyet ile yapılan her güzel iş, söz ve davranış salih ameldir. -sabırlı olmak, zaafa düşmemek. -Hem dünya ve hem de Ahiret için çalışmak. Yeryüzünde fesat çıkarmamak, İnsanlara ihsanda bulunmak vs.

Misafir

11)-Mü’minlere karşı alçak gönüllü olmak, kâfirlere karşı izzetli (galibiyet yollarını edinmek demektir)ve zorlu davranmak, Allah yolunda cihat etmek, ayıplayanların ayıplamasından korkmamak(cihad ve kıtal konularında önceki mesajlarımda tefarrutlı bilgiler verdim.Okuyunuz). -Kulun farz olan ibadetler yanında nafile ibadetlerle de Allah’a yakınlık kazanacak fiilleri işlemesi. -İhsa sahibi olmak, takva sahibi olmak. Adaletli olmak. -Temiz olmak, Maddi ve manevi olarak, Temizlenmeyi sevmek.

Misafir

10)Allah ın rızasını kazanma yollarını şöyle özetleyebiliriz: -Allah (c.c.)’ ın rızasını başkasına tercih etmek, insanları kızdırsa bile Allah’ın rızası olan şeyleri yapmak ve istemek. -Sevdiğini Allah için sevmek, buğuz ettiğine de Allah için buğuz etmek. -Allah’a yaklaşacak sebeplere sarılmak.

Misafir

9)''Allah, rızasına uyanları o nurla selâmet yollarına iletir ve onları, izniyle karanlıklardan aydınlığa çıkarıp doğru yola (İslâma) götürür.''Maide suresi,16.ayet.