BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Merkez Bankası'nın da başkanı ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Varlık Fonu'na başkan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Kılıçdaroğlu, Katar emirinin Erdoğan'a hediye ettiği iddia edilen VIP uçağı sordu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Misafir

kılıçdaroğlu hangi yüzle çıkmış hala konuşuyor. siyasetin biti kardeşim senin. Onurdan bahsediyor istifa için. Böyle insan siyaset yapıyor. düşünün vay ülkenin haline 9 seçim kaybetmiş istifa etmemiş kalkmış kazanan adamı istafiya çağırıyor etmediği içinde onursuz diyor vay bee biz ne yüzsüz bir insan olmuşuz.

Bordo Turk

Kendini Ayyildiz birliginin icinde goren bir devlet Ayyildiza bir ucak hediye etmisse derdi cehape yi neden kasindirirki ..Bugun katar birileri tarafindan isgal edilmediyse o hediye ettikleri Ayyildizin ordusunun yuzundendir ... Siz ampleminiz alti oku birbirinize batirip durmaya devam edin koltuk meraklisi yenilgiye doymayan pehlivanlar !

Misafir

O Adamı Ciddiye almıyor sa Halkı Ciddiye alsın da halkına cevap versin. Açıklama bekliyoruz.

Misafir

Doğru Adam Kim? Söyle de söyletelim

Recep

CHP ve HDP yerel seçimde ittifak yapacaklarmış. Bir oy CHP'ye bir oy HDP'ye diyerek HDP'yi meclise sokan CHP seçmeni de desteklesin, CHP ve HDP birleşip tek parti olsun. Boşuna kafa karışıklığına gerek yok. Zaten CHP müdürümüz özerklik vereceklerini açıklamadı mı? Eee? İdeoloji ortak, hedef ortak, mitingler zaten ortak.

Recep

9 seçim kaybetmesine rağmen yaptıştığı koltuğu bırakmayan müdürüm sen istifa et. CHP seçmeni kaç seçim daha, CHP'yi HDP'leştiren sana oy vermeye devam edecek acaba?

Misafir

Sn cumhurbaskani kamu gorevlisidir eskiden yılbaşı ve bayramlarda genelge cikardi hediye kabul etmeyin iste su kadardan buyuk hediye rusvet sayilir diye

Misafir

Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakması gerektiğini savunmama rağmen;herhalde ciddiye alınmıyorum dıye uykuları kacmıyordur ama hayat: mutfak, gıda fıyatları,piyasalar...insanları iyiden iyiye ciddiye almaya basladı.söyleyeni almasanız da,söylenen doğru sözü ciddiye almama lüksünüz yok.bunun faturası çıkmaya başladı.

Seyhun Bei

Dinime küfreden müslüman olsa...

Misafir

İşte asıl düşmanlığınız adamın alevi oluşunda.

Misafir

Adam muhalefet nasıl icraat yapacak anlamadım.

Misafir

Ne kadar pay alıyormuş söyle de biz de bilelim.

Turgay

Lafların hepsi doğru ama yanlış adam tarafından söylenmiş.

Şimdi tabi bizde bir adet var

Kılıçdaroğlu yanlış konuşmuyor ama 9 seçim kaybetmesine rağmen halen o koltukta oturdukça, koltuk sevdalısı oldukça kimse ciddiye almıyor.

yunaklı

Seni ciddiye alıp cevap bile vermemelidir. 16 yıldır TC hic bu kadar kalkınıp, büyümedi. Sen sadece ideolojik davranıyorsun.

Misafir

Kılıçdaroğlu neyi yanlış söylemiş burada? Seversin sevmesin o ayrı mesele. Ülkenin bugünkü yangın yerine dönmesine sebep olanlara oy verenler.pişmanlığını Kılıçdaroğlu'dan mı çıkarıyorlar.

özel misafir

sanane hediye edilir oda yüce Türk milleti adına kabul eder ve gezer sanane sen daha koltuğunu bırakamadınki konuşuyosun

AS

MANŞETİNİZİ BEĞENMİYORUM. KILIÇDAROĞU İFADESİNDEN (AKP YAPTIĞINIZ ALGI GİBİ)BİR CÜMLEYİ SEÇİP TAŞISANIZ YA....NE MİLYONLUK UÇAK, VAR MI YOK MU?

şimdi tabi bizde bir adet var

9 seçim kaybedip istifa etmezsen seni kimse ciddiye almaz.

gencoglu

sen pakistanlı ve hintli müslümanların hliafeti kurtarması için selanikli kamale gönderilen paralar ile kurulan iş bankasında payını alıyorsun o nasıl olacak

Misafir

SENIN GIBI MUHLEFET DÜŞMAN BAŞINA BIR ICRAATINI GÖRMEDEN GÖZÜM AÇIK GİDECEK ERDOĞANA BAĞIRIP ÇAĞIRMADAN BAŞKA

gencoglu

sen önce kendi partinden istifa et esefelee saafilin kızılboş kemal. 9 seçim yenildin halen koltuğuna yapıştın

reiz

3 jumbo uçak oldu helal olsun reizimize

misafir

Bir gün hepiniz kılıçdaroğrulu'na söylediklerinizden utanacaksınız. çünkü ne söylediyse doğru çıkıyor. ve gidişat ortada. umarım daha kötü günler görmeyiz. Akp ve ülkeyi yönetenler konuştukça döviz yükseliyor.

reel

erdoğan istifa etse bile sen yine iktidara gelemeyeceğini bil ...