BIST 9.736
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.422,92

Kılıçdaroğlu'ndan Danıştay üyesine tepki! Başkan kapının önüne koyacak

Danıştay üyesi Aysel Demirel'in Muharrem İnce tweet'i olay olmuştu. Attığı mesajlarla büyük bir tepkiye neden olan Danıştay üyesi Aysel Demirel'e bir tepki de Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu katıldığı tv programında "Danıştay denen bir kurum varsa o hakim istifa etmeli. Danıştay Başkanı çağıracak, kapının önüne koyacak. Git AKP Kadın Kolları'na üye ol" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
Kemal Çelik

Böyle birşeyi AK Partili olarak kesinlikle kabul etmiyorum. Biz yıllarca adaletsizlikten, hukuksuzluktan çektik. Şimdi iktidar bizde diye koskoca Danıştay üyesi böyle yaparsa benim adalete güvenim olmaz! KEsinlikle hemen görevden alınmasını istiyorum bu bayanın. Böyle birisinin sırf bizden biri diye Danıştayda görev yapmasını istemiyorum. Seçim zamanı bunlar neden oluyor anlamış ta değilim!

ASSİVAS

AK PARTİ SEÇMENİYİM KINIYORUM BU OLAYI BÖYLE HUKUKCU OLMAZ SEN TARAFSIZSIN SENİN SİYASET NEYİNE EĞER SİYASETE MERAKLI İSEN İSTİFA EDER ADAY OLURDUN. CHP Yİ SEVMEM AMA SONUNA KADAR HAKLILAR.

Misafir

sütsüzler asla vatanseverleri sevmez

Hakkı Baba

Evet. Siyaset yapmak isteyen cübbesini çıkaracak, siyasete soyunacak!

bir basit vatandaş

Türkiye'ye Güçlü Lider değil, Güçlü ve Bağımsız Kurumlar gereklidir. Liderler Fani, Kurumlar Baki dir. Güçlü Lider, Güçlü ve Bağımsız Kurumları ezer, yok eder. Demokrasilerde Güçlü Liderler değil, Güçlü Kurumlar aranır. Güçlü Liderler Ülkeye Faydalı değil, Zararlıdırlar.

Misafir

@ TRABZONLU HALIL;Sen kucukken topun KIZILBASLARIN bahcesine kacmis galiba.Bu karin agrin ondan,yillardir o agri gecmemis karninda.

Misafir

muharrem ince kazanıncada ,içine volanın lavları akacak küllüyen yanacaksınız volkan

ss.sebo

chpkkfetöabd birinci turda bitireceklermiş işi. yaw he he. Ey abd dostumuz değilsiniz...

Misafir

Evet aynen...Bunlar 16 nisan öncesi kendilerine oy vermeyenleri terörist fetöcü ilan ettiler.%49.5 HAYIR çıktı afalladılar.Ülkenin yarısına utanmadan terörsit dediler hain dediler.Bütün büyük şehirler HAYIR dedi. Şimdi meydanlarda bu %49.5 tan yine utanmadan oy istiyorlar.

Misafir

Ne ayaklanması la kafanız mı güzel?

ecemnur

Iftarda Erdoğan "uzay gemisi yaptık" bile dedi ya. Muharrem İnce,ince ayarlarını bozdu iyice bununların.Köprüyü Komünistler satacakmışda Özal sattırmamış.''Köprüyü satarız iyi de satarız alıcısı da çıkar'' diyen Özal'ın bizzat kendisiydi.İnce hastalığa yakalandılar sonunda, ne dediklerini ne yazdıklarını kendileri de bilmiyor artık.Isparta Üniversitesini de Kara Elmas Üniversitesini de bunlar yapmış.MR ı bunlar icad etmiş hahahahaa

Misafir

yaw he he chpkklı olunca sorun yoktu demi geçti o günler:))))))))))))))))))))))))))

Misafir

Bir zamanlar Zekeriya Oz diye bir savci var accayip korunuyor ve seviliyordu, ne oldu o adama yav ortalikta gorunmuyor, dikkat edin bunun akibetide aynisindan olmasin

Misafir

çok cahilsin Trabzonlu. hiç mektep okumadınmı

Vatandaş

Vijdan, diyosunki benim dibim kara ama seninki benden daha kara. Saydın mı milletin % 60 Erdoğan'a oy vermeyecek. Bu senin temennin. Hiç bir gerçekçi tarafı yok. Ben de diyorum ki senin gibi düşünenlere bu millet idareyi teslim etmez.

Misafir

o kadar girizgah yapıp sen de senin gbii düşünmeyene hain demişsin. Ben sana katılmıyorum dostum şu zamanda Erdoğan dışında veren ya zekasında sorun vardır ya da haindir.

soralım hukukçuya

180 milletvekilinde ve 4 bakanında baylock tespit edilmişti..İşlem yapıldı mı soralım hukukçuya.. Pensilvanya'ya gidip fetö itinin eteğini öpen milletvekilleri hakkında soruşturma oldu mu?soralım hukukçuya. Hoca efendi diyeceksiniz diyen arkadaş niye hala dışarda? Arınç ve diğerleri??? Nerede oldukları belli ama bi sorgulama, yargılama???

Misafir

Chp de bu seçmen oldukça chp kendini ıslah etmez değiştirmez. Chp ne yaparsa yapsın seçmeni sorgulamıyor. K Kılıçdaroğlu da bunu bildiği için ağıları açık bırakan hareketler yapıyor. Erdoğan a iki küfür ediyor seçmenini kandırıyor.

Misafir

bi muharrem akıllı bi de sen la ercüment efendi

Misafir

BEN ONUN YERİNDE OLSAM O TWEETİ SİLMEK YERİNE YENİ BİR HECDEG ACAR ne o gazmı yaptı yazardım

TC1071

SİZ ÇAPULCULARLA BİRLİKTE ÜNÜVERSİTE DEKANLARIYLA BİRİKTE EN ÖN SAFTA YÜRÜRKEN...O DEKANLAR İÇİNDE YANI ŞEYİ NİYE SÖYLEMEDİNİZ.DEKAN VE HOCANIN NE İŞİ VAR AYAKLANMALARIN EN ÖN SAFINDA.

Vijdan

Ilker bey rumuzlu kardesim bu iş boyle gitmez siz ve sizin gibiler her onünuze gelene vatan haini terorist derseniz turkiyenin yuzde 60 sayin erdogana oy vermeyecektir peki onlar hainmi sayilir asla deyil hain olanlar siz ve sizin gibilerdir.son çırpınışlarinızdir

Misafir

NİYE KENDİ SEÇİP ATADIKLARI YARGI ÜYELERİ MİLLETE ZULM EDERKEN İYİYDİ DEĞİL Mİ? NASIL BİR KAFA NE BİÇİM Bİ BEYİN? O BEYNİ GUŞA TAKSAN TERS UCAR

Misafir

Sen Ak Partili hülooğğlarla ve uzaya köprü yabarsa ah partiyi destehliyörüzz diyen amcaları yazmışssın resmen.

sait inci

nasil olsa erdoganla birlikte yakinda gidecek