BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.496,55

Kılıçdaroğlu'ndan bomba Muharrem İnce sözleri! Ona bırakacaktım ama...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi toplantısında Muharrem İnce'ye fena patladı. Kılıçdaroğlu, “İnce’yi genel başkan olsun diye cumhurbaşkanı adayı gösterdim. Aklımda o vardı. Ancak daha sonra yapılanlar bana güven vermedi” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

Bizler aklı başında olan her insan buna yalan dolan diyoruz.

Misafir

Sn Muharrem İnce seni bulsun ve danışmanı yapsın. Cumhurbaşkanlığı seçiminin en net ve en kısa açıklaması. Tebrik ederim.

Misafir

Haklısın CHP olmasa bugün İYİ ve HDP olmazdı.

Misafir

Bu senaryo bilerek yazılmış, sahnelenmiş ve Sn İnceyi harcamak için oynanmıştır.

Turgut Şentürk

Bunlar siyaseti hiç bilmiyor. Gel bakalım buraya Muharrem. Bu hitap şekli Cumhurbaşkanı adayına yapılacak çağrı şeklimidir. Bir Cumhurbaşkanı adayı bu şekilde yapılan bir çağrıya icabet eder mi. Sn İnce o talihsiz gün bu çağrıyı kabul ettiğinde sahneye çıkıp adaylığı reddetseydi bugün ülkenin ve siyasetin popüler insanı olurdu.

İYİ

Cumhurbaşkanlığı seçim öncesi CHP de Kılıçdaroğlu nun aday olmayıp Sn Muharrem İnce hakkında amaçlı aday yapıldığı söylemlerinin Sn İnce yi siyasette bitirmek amaçlı olduğu ortaya çıktı. Ne hikmetse seçimler CHP için fiyaskoyla sonuçlanınca İnce de inceltilip yok sayılmaya başlandı. Bunun adı kalitesiz ve basiretsiz bir politikadır. Bu partiyi yönetemeyen CHP lilerin devlet yönetmek neyine.

Misafir

NE O NE BU DOKUZ YENİLGİ ÇEKİLME SEBEBİDİR.NOKTA....

Misafir

KESİNLİKLE,YOKSA PARTİYE İHANET ETMİŞ OLURUZ.

Misafir

SEÇMEN SON SÖZÜ SÖYLEYECEK...DELEGE VE KK DEĞİL.

Misafir

DOLAR YEDİYE DOĞRU HIZLA GİDİYOR,VAY ÜLKEM VAY GERÇEKTEN.DIŞ GÜÇ MIŞ GÜÇ YEMEZLER.KÖTÜ YÖNETM....

Misafir

CHP BU DEVLETİN ÇİMENTOSUDUR,ŞAHISLARLA BAKİ DEĞİL.ONLAR GİDER.

Misafir

ZITTIRIVIZIK LAFLAR,CİDDİYETTEN UZAK,SEÇMENİ GÖRÜNCE BIRAKACAK.

Misafir

EVET,AMA ATATÜRKÜN SEÇMENİNİ GÖZARDI EDİYOR.SATIN ALINAN DELEGELERLE NEREYE KADAR..????

Misafir

BİZ ONA DEMOKRASİ MÜCADELESİ DİYORUZ.CHP DE BU GERÇEKLEŞECEK..

Misafir

AYNAYAYA BAKARAK KONUŞUYORSAN EYVALLAH...

Misafir

BEKLEDİM DE GİTMEDİN,???

ARKANI DÖN VE ÇİK ..

ALLAHALLAH,BU NE KEYFİLİK CHP NİN TEK YETKİLİ KURUCUSUMUSUNUZ.?*NESİNİZ..BU PARTİ ÖYLE KEYFİLİK KALDIRMAZ.YOLUN SONU BÖYLE OLMAMALIYDI. KILIÇDAROĞLU ARTIK HER TÜRLÜ GÜVENİ YİTİRMİŞTİR.

Mehmet Soylu

Oğlum bak git...................

Deniz

Bu adam coook galan soyliyor ne birakmasi 10 secim kayib ettin hala.birakacaktim ona diyorsun bir kere senin ona birakacaktim demenle Bu isler olmaz kurultay var onu yapaydin kim gelirse gelsin fakat sende oyle bir hirs ve kin var kiseni bitiriyor

Kaan

Ne zaman bırakacaktın?? Kaybettiğin seçimlerin sayısını sen bile unuttun... şimdi kalkmış koltuk sevdalısı değilim diyorsun... pişkinliğin yüzsüzlüğün bu kadarı...

Misafir

BUNLARIN ALAYI YALANCI ALAYI FIRILDAK...

Misafir

Bütün söyledikleri işleri güçleri dalavere

ASSİVAS

HAYATIMDA BU KADAR GÜZEL YALAN SÖYLEYEN BİRİNİ GÖRMEDİM. SEN NE ZAMAN İKTİDAR OLDUN NE KADAR OYUN VAR MADEM CUMHURBAŞKANI OLACAKDIN NEDEN SEN OLMADIN DA SN İNCEYİ ADAY GÖSTERDİN. TABİİİİ KAZANAMAYACAĞINI BİLİYORDUN BAŞIMDAN UZAKLAŞSIN KAFAM RAHAT OLSUN DİYE HARCAMAYA KALKDIN BÖYLE KİRLİ SİYASET OLMAZ, SEN SN ERDOĞAN A DİKDATÖR DİYORSUN SEN HEM YALANCISIN HEMDE O DİKDATÖR LAFININ ALTINDA KALDIN 9 SEÇİM KAYBEDİP HALA ORAYA YAPIŞAN ATATÜRKÜN PARTİSİNİ HAKETMİYORSUN. YAZIK ÇOOOOOOOK YAZIK ACINACAK HALDESİNİZ.

Demir

CHP ye en büyük zararı veren bir hizipsin sen muharrem.Kaç paraya sattın kendini??

Misafir

Iyi de güven vermeyen birini başkan adayı yaparsın ya secilseydi kendin olsaydın bundan sonra oyum iyi partiye meral hnm sizden daha yürekli