BIST 9.503
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.485,55

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye ittifak yanıtı: Adım gibi eminim

Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, Kılıçdaroğlu'nun 2019 seçimlerinde AK Parti ile birlikte hareket edeceklerini söyleyen Bahçeli'yle ilgili değerlendirmesini köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

CHP HDP itifakında neredeydiniz ? Dünyada hangi Ülkede tam anlamda Demokrasi var ? ABD'de mi AB Ülkelerindemi ? tek birtane Ülkede Demokrasi yoktur.

misafir

BİZ ÇOĞULCU DEMOKRATİK DEDİĞİNİZ TERÖRİST SİSTEMİ İSTEMİYORUZ EVLAT

mevhibe inal

Ilımlı İslam projesi Rand Corporation Cheryl Benard Khalilzad (Zalmay Khalilzad'ın eşi) imzalı rapor.. Ilımlı İslamcılar desteklensin, Milliyetçilerle-Anti Emöperyalistler bir araya gelmesin demişti. Tabii o günden bu güne Ilımlı İslamcılar, Milliyetçiler, Anti Emperyalistler kaset, fetö darbeleriyle epey şekil değiştirdi, o da ayrı bir konu. İnsan fani olduğuna göre..Demokratik Parlamenter Sistemden çıkmak geriye gitmek olacak. Bölgemizde Tek adam Sistemlerinde bir şekilde başa getirilen işbirlikçilerle Ülkelerin-Milletlerin başına gelenler ortada.

nerden nereye geldik

Bu sıkışık durumda C.bşknı konuştukça ayrılık tohumları ekiyor.Atatürk olsaydı zaten Natodan bu tavır gelemezdi,onu dahil etmeleri vurgulamak için,söyletmemeliydik.Atatürkü kullandırttık.cevabı da onun üzerinden en ağır şekilde verilmeli,varlık nedenimiz ulu önderimize toz kondurtmayız.

kurtuluş

Türkiye böyle kıskaçtayken tek adam rejimi zarar verir,bize çoğulcu demokratik parlamenter sistem gerek,ve tarafsız c.başkanı ayrım yapmayan ,birleştiren,,daha çok demokrasi,daha çok katılım,halkın iradesi millet vekillerini halk seçecek,baraj ise olmamalı zaten,halkın iradesine ket vurmayın.

Turgut Şentürk

Bu vatan millet devlet sevdalıları yakışıyor bir birilerine. Sende sana yakışan sürekli dirsek temasında olduğun HDP liler ile ittifak kur. Gerçi sen yıllardır işbirliği içindesin kardeşlerinle.

Turgut Şentürk

Bu vatan millet devlet sevdalıları yakışıyor bir birilerine. Sende sana yakışan sürekli dirsek temasında olduğun HDP liler ile ittifak kur. Gerçi sen yıllardır işbirliği içindesin kardeşlerinle.

Misafir

MHP lilere iki sorum olacak: 1. Iktidar partisinin her yaptığını savunup muhalefet partisine muhalefeti görev addeden bir siyasi parti dünyanın neresinde görülmüştür? 2. Siz bu sekilde politika yaparken vatandaş size neden oy vermek ihtiyacı hissetsin?

idi de

çok beklersiniz bahçeli selvi boylum.

fikret boduroğlu

demek ki 2019 seçimlerinde ikinizi birden sandığa gömeceğiz.

DOĞRUYA DOĞRU..

KILIÇTAROĞLU'NUN SÖYLEDİKLERİNİ DESTEKLİYORUZ,GERÇEK ÜLKÜCÜLER,BAHÇELİNİN NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ ANLAMIYORLAR VE KARŞI ÇIKIYORLAR.

ÖTÜKENLİKURT

AKP İLE BERABER OLACAĞIZ DEDİ ÇAKMA BİLGE EFENDİ! Senin yanında yağcı ve yalakalarından başka kim kaldı ki! Yarın hafız bağırır, Bahçeli de bizi aldattı! Bahçelinin ağzından dökülüyor inciler / Bu destekle çok rahat, vurgun yapan dinciler! bilmiyorlar ki, yakında antika arabalarından başka bilgeciğin yanında kimse kalmayacak!

Misafir

HDP ile işbirliği yapan ÜLKÜCÜ ADAYA MI?

NADİR HAKLI

Ülkücüler emir eri değildir.Bahçelinin hiç kulu değildir.Ülkücülerin kendi fikri var oyunu ülkücü adaya verir.Ülkücüler kuyruk değil, İKDİDAR OLMAK İSTİYOR,

Burdayiz.

HDP kimin avukatı Türkiye biliyor, CHP'de HDP ile itifaklarını hiç inkar etmiyor, bu işlemin sonucu bir şeyi gösteriyor.

HAK

SEN VE ZİHNİYETİN HER ZAMAN KAYBEDECEKSİNİZ AHİRETTE DAHA ÇOK KAYBEDECEKSİNİZ BOŞUNA ZIPLAMA KUDURMA

Can DOĞRUSÖYLER

Senin gibi FETÖ, PKK, DHKP-C gibi örgütlerle hareket etmeye karar verseydi iyi mi olacaktı. Ulan Bahçeli evet deseydi HDP ile koalisyon kurup ülkeyi satacaktınız be.

Misafir

Seni ancak Hendek arkadaslar oy verir.

Balkan 79.

Kontrollu Kacis.......Hendek kazan arkadaslar....

Misafir

Hiçbir ülkücünün de hdp_pkk ile ittifak yapacak oluşumlara katkı sağlamıyacağını bilmeniz gerekir...sn.genel başkan...yani senin anlayacağın ülkücüler bazı partiler gibi arkadan dolanarak teröre destek vermez....teröristi okşamaz....teröristin katil olduğunu bilir.teröristin vatan ve millet düşmanı olduiunu çok iyi bilir...

  • 1