BIST 9.543
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.486,48

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye bomba teklif!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, resmi koalisyon görüşmeleri başlamadan önce MHP lideri Devlet Bahçeli’ye “Birlikte hükümet kuralım, Başbakan sen ol” çağrısı yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 82 Adet Yorum
PKK lı Kemal Gidici

AZ KALDI KEMALİN İPİ ÇEKİLDİ. GİDİCİ.

yalovalı

kılıçdaroğlu hdp milletvekili sayısı yeterli olsa idi kimseyle görüşmez gider demirtaşa başbakanlık teklif eder ülkenin anasını bellerdi.

Akp li

Bahçeli son derece dürüst,ilkeli ve düşünerek hareket eden birisi.Bu tür oltalara gelmez.

Artist

Kilicdaroglu 23 nisan cocuklari gibi.biraz sen biraz benoyun gibi ya.

123

yapma yav ülkesi içinmiş he he he he

azrail

aman mhp li kardeşlerim büyük bir tuzak bu sakın aman sayın bahçeli buradaki oyun pkk lıları hükümete sokmak başbakanlıkta bir tuzak sakın iyi düşünün katillerle asla

Son pişmanlık

İyi de iki partinin milletvekili sayısı yetmiyor ki, HDP desteği de gerekiyor..MHP çözüm süreci sona erdi dediği anda HDP gensoruyla hükümeti düşürür. Sırf AKP ye uyarı olsun diye AKP li olduğu halde başka partiye oy veren ya da sandığa gitmeyenler, Ak Parti Hükümetinden başka bir alternatif olmadığını yaşayarak görüyorlar...

Hurşit

En güzel koalisyon formülü akp ve hdp dir. en güzel çzsünler, çzülsünler...

ahmez öz

Kıymetli yorumcular lütfen kurusıkı atmayın, adam ülkesi için başbakanlığı teklif ediyor, siz nerelere yoruyorsunuz, mhp ye oy vermiştim bir sonraki seçimde oyum chp ye çünkü ben ülkemi seviyorum.

YETERSİZ HAFIZA

EY KILIÇDAR. DAHA DÜN ECDADINA TERÖRİST DİYEN, HALKINA HAKARET EDEN, MEMLEKETİNE GİDEREK AMACI BİR İÇ SAVAŞ ÇIKARTMAK OLAN VE MAHKEMECE DE BU HUSUSTA MAHKUM EDİLEN BİR IRKÇILIK HASTASINI NASIL ÜLKEMİZE BAŞBAKAN YAPARSIN. BEYİN Mİ ZAYIF HAFIZAMI.

Malik

Kendine faydası olsun derken ne yapsın mesela: gemicik sahibi mi? Yada havuzlu villası mı? Ya da ayakkabı kutuları mı? Ya da silahla(keleşle) düşmanlarınımı öldürsün. Ya da ya da yada.. Bence bi daha düşün :)

kılıçdaroğlu diyorki:

başbakan sen ol,karşılığında g.doğudaki özerkliğe benimle beraber imza at diyor.

film yapsana

Ben Sener Sen in filmini degil bu adama bakacam bu adam daha komik

SAMI

ULEN NE EMANET OYU CEHEPENIN KENDINE HAYRI YOK HER SECIMDE YÜZDE 25 ALIR NE EKSIK NE FAZLA CEHEPE KIYI SAHILLERINDEN OY ALIYOR HEDEPENIN YÜKSELMESININ SEBEBI AKEPE DOGUDA OY KAYBETTI GÜNEYDOGUDA OY KAYBETTI YAKLASIK YÜZDE ON OY KAYBI VAR AKEPENIN O DA HEDEPEYE GITTI MESEELE BU KADAR BASIT:HEM ÜZÜLME AKEPE HEDEPE KOALISYONU GELIYOR DAVUTOGLU BASBAKAN YARDIMCISI ÖCALAN SENLIK BASLIYOR MEMLEKETIMDE

tim

Akpyi çözüm süreci nedeniyle eleştiren isminin başına TC koyanlan Chpliler hdp ye oy vererek kurtadınız şimdi size yakışan isminizin başına pkk koymak olacaktır.

SAMI

BU KOALISYON YÜRÜMEZ OLSA OLSA DUVARA TOSLAR EN GÜZELI AKEPE TEK BASINA IKTIDAR OLSUN HATTA TAYYIB BIR AN EVVEL BASKAN OLSUN YOKSA BUNLAR GÜZELIM ÜLKEMIZI CÖKERTTECEK ULAN NE OLUYOR BANA ORUC BASIMA MI VURDU NE OLDU TAYYIB BASKAN OLSUN DIYORUM...(GERCI BIRAZ DAHA ÖTEKILESTIRDIKLERINI KUCAKLASA NEDEN OLMASIN)

korel dolunay

Sizden ne köy olur ne kasaba.

VATANDAŞ

EY KILIÇDAR. DAHA DÜN ECDADINA TERÖRİST DİYEN, HALKINA HAKARET EDEN VE MAHKEMECE DE BU HUSUSTA MAHKUM EDİLEN BİR IRKÇILIK HASTASINI NASIL ÜLKEMİZE BAŞBAKAN YAPARSIN. BEYİN Mİ ZAYIF HAFIZAMI.

DOĞRU SÖZZ..

HELAL OLSUN... ADAM KOLTUK SEVDALISI DEĞİLMİŞ..BU SONRAKİ SEÇİMDE OYUM CHP YE...

VATANDAŞ

BAHÇECİDEN BİR CACIK OLMAZ. KENDİNE FAYDASI OLMAYANDAN MEMLEKETE ZARAR GELİR.

Birlikte Korucu Avına Çıkarlar

CHP DEN GELEN Emanet oylar ve PKK nın doğuda aldırdğı tehdit oylarıyla meclise giren HDP'NİN YENİ VEKİLİNDEN ŞOK SÖZLER ! 09.06.15. HDP'nin yeni milletvekili Burcu Çelik Özkan ''Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliyoruz'' diyerek köy korucularına gözdağı verdi.

Artık Atatürk Büstü Üstüne Birlikte Otururlar

AKP Karşıtı seçmenin oy verip barajı geçirttiği HDP'lilerden İzmirlileri şaşırtan davranış oldu. HDP'nin barajı aşmasını İzmir'de kutlayan HDP li gençlerin, GÜNDOĞDU MEYDANI'NDAKİ ZÜBEYDE HANIM VE MUSTAFA KEMAL'İN BİR ÇOCUK OLARAK TASVİR EDİLDİĞİ ANITIN ÜSTÜNE ÇIKIP OTURMASI sosyal medyada tepki topladı. Yayınlanan fotoğrafa tepki gösteren İzmirliler bu görüntüye 'milletçe alkışlıyoruz' diyerek CHP'nin sloganına da gönderme yaptı.

Her Yer Gezi

Tek AMAC Hesap sormak olacak______________________Icraat degil!.... Hukuk Devleti Kurulacak! ___________Kaçak Saray rezaleti… Medyaya infazlar… Paralel Hikayeleri… Çöken Ergenekon, Balyoz, Gezi davaları… Yargının Hukuk ve Adaletin bitmesi…_________ TIR’lardan çıkan silahlarların deşifre olması… Ekonomik iflas!.......

Koaliasyon olursa Ülkücüler gider Aleviler Gelir

MÜSLÜM DOĞAN 'EMANET' OY DEDİ. 08.06.15 HDP'nin İzmir adayı Müslüm Doğan, "Emanet oylarda İzmirlinin duruşumuzla ilgili endişeleri vardı. Halen de var ama parti politikalarını uyguladığımızı zaman bu endişeleri kalmayacak" demişti. KCK Yürütme Konseyi Üyesi Sivas Alevisi Mustafa Karasu şöyle dedi. "HDP'liler de bunu yanlış değerlendiriyor. Her parti yeni seçmenler kazanabilmek için seslenmiyor mu. Herkes birbirinden oy alabilmek için seçime girmiyor mu? MESELA ALEVİLERİN OYU EMANET DEĞİLDİR. ALEVİLER SEÇİM BİLDİRGESİNE OY VERMİŞTİR. BU NEREDEN ÇIKTI ANLAYAMADIM." Dedi.

bir kere dogru söyle be

Ben bu adamin ilk okulu na bitirdigine inanmiyorum bu na ya hergun fikir degistiriyor adeta TC ye batirmak icin yalvariyor inanin bu adam geceleri uyuyamiyor