BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.428,65

Kılıçdaroğlu'na kim cevap verecek?

Burası yeni Türkiye. Ülkesini, bayrağını ve toprağını gerçekten sevenler için cennetin ta kendisi, hainler için cehennemin birazcık berisidir artık bu ülke...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
gündüz

eyvallah süleyman özışık reis.

İnanç

Bu kadar km'yi yürüyecek inançlı bir kişi daha çıkmaz

Baba Tahir

10 numara bir yazı daha... Elinize sağlık...

KAMİL SÖNMEZ

YAZIK YANİ MALTEPEDEKİ MİLYONLARIN ADALET ARAYIŞINI HALA GÖRMEYENLER VAR GÖRSENİZDE GÖRMESENİZDE BU GERÇEK İNSANLAR BAZI ŞEYLERİ ANLAMIŞ DURUMDA SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR KÖTÜLEYİN İNSANLAR ARTIK BİRŞEYLERİN FARKINDA

Erol Baron

Yazının içinde """Ülkesini, bayrağını ve toprağını gerçekten sevenler için cennetin ta kendisi, hainler için cehennemin birazcık berisidir artık bu ülke...""" diye çok güzel bir cümle geçiyor. %100 katılıyorum. Neresi var FETÖ ve PKK tarafından defalarca kandırılarak bu güzel cenneti cehenneme çevirenlere tek laf etmiyoruz.

yorumcular :

SSK THY vd. bu günde zarar ediyor..araştırın yazın! Değişik bi şey bulun...

hasan

hayatımda chp ye oy vermedim bu sefer akp sayesinde oyum kılıçtaroğluna

Misafir

Erdoğan, Yasaklanan 1 Mayıs 2015 Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Maltepe’deki miting alanının iki milyon kişilik olduğunu söylemişti: Bir Maltepe var, iki milyon insanı alabiliyor. Eğer kendine güveniyorsan, git o meydanda yap.

ALINTI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun en büyük başarısı o yolu yürüyerek kat etmiş olması değil. Elbette ki bu da çok kıymetli. Yürüyüş boyunca kullandığı barışçı dil, seçtiği kelimeler, toplumun farklı kesimlerine değecek mesajlar, tavırlar… en büyük başarısı buydu. Bu yürüyüşü bir siyasi partinin siyasi eylemi olarak değil, bir ülkenin varlığını koruma, sürdürme, toplumun insan gibi yaşam mücadelesi olarak görmek gerek. Katılanların hepsi CHP’li değildi. Bu eylemden heyecan duyanların hepsi tek bir görüşe mensup insanlardan oluşmuyordu. Ülkesi için endişe duyan, ülkedeki haksızlıktan, hukuksuzluktan, adaletsizlikten, ayrımcılıktan canı yanan herkes vardı orada. 2019 için “Bütün güç iktidarda biz hiçbir şey yapamayız” diyerek kapılan karamsarlığın ne kadar anlamsız olduğunu gösterdi.

KK DER Kİ:

15 Temmuz’un FETÖ tarafından yapıldığı konusunda tereddüdünün bulunmadığını belirtip “kontrollü darbe” sözünün gerekçelerini sıraladı: “1- Parlamentoda Darbeyi Araştırma Komisyonu’nun gerçek anlamda işlev yapmasına neden engel oldular? 2- Adil Öksüz olayındaki karanlık noktalar bugüne kadar aydınlatılmamıştır. 3- (Pilot Binbaşı) O.K. MİT’e gitti, MİT Müsteşarı’nın kaçırılacağını söyledi. Bu kamuoyuna eksik yansıtıldı. O.K. savcıda verdiği ifadede darbe yapılabileceğini söyledi, bu ifade neden kamuoyundan gizlendi? 4- Sayın Cumhurbaşkanı, 16 Temmuz günü İstanbul’da 3 ayrı yerde 3 uçağın kendisini beklediğini söylüyor. 3 ayrı yerde uçak beklesin diye talimat ne zaman verildi? Buna benzer onlarca karanlık nokta sayabilirim.”

gerçekler

heryer gezi cevap olsun vatan hainlerine adalet olmaz onların yeri daracı ama neyse taş ocağı yada kanalizasyon temizliği iyi gelir onlara artı senin gibi gezi sevdalıları boşa heveslenmesin bu sefer çıkamazsınız sokağa

Uluğ bey

Süleyman bey bu sana benden cevap;YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ...

öncevatan

Süleyman bey eline sağlık duygulara tercüman olmuşsun,bu saatten sonra maçası yiyen seçilmiş cumhurbaşkanını seçim harici indirmeye kalksın and olsunki götürülüp polise teslim edilmeyecek.

KK DER Kİ:

"...Türkiye gazetesinde bir köşe yazarı darbe için FETÖ’cülerin ne zaman, nerede toplandıklarını yazdı. Bunları ben okuyorum da bu ülkenin Milli İstihbarat’ı okumuyor mu, başbakanı, cumhurbaşkanı okumuyor mu? Bunların hesabı soruldu mu? ...”

KK DER Kİ:

Bana haber mi verdi? ‘Sayın Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanı’nda bekle geliyorum’ mu dedi. Nerede olduğu bile belli değildi. Bana haber verseydi bekle diye beklerdim. Koruma müdürü var, telefon açar, ‘Cumhurbaşkanı’ geliyor diye. Laf söylemek kolay, önemli olan niyettir, niyet. Kendisi geldi de tankın üstüne mi çıktı? Yok öyle bir şey.

haşmet

bence kılıçdaroğlu ve onunla yürüyenlerin aklı kıt...şehitlerimiz olmasa böyle rahat yürüyemez hatta uyuyamazdı öyle değilmi...ama balık hafızalılar unttular malesef ne yaptıklarını birgün kodese girince anlayacaklar inşaallah...ammiiiinnnn....

SOPAYLA TANK KOVALAYAN SİYASİLERİ DE YAZ

DARBELERİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU NEDEN DAĞITILDI! HANİ BYLOCK KULLANAN SİYASİLERİ AÇIKLAYACAKTINIZ! İZİNE AYRILDINIZ AMMA HALA NET VE AÇIKLAYICI YAZINIZ YOK ORTALIKTA... VUR ABALIYA, BİRAZ HAMASET BİRAZ NABZA GÖRE ŞERBET BİRAZ KOMEDİ HAYDAA GERÇEK NERDE?!

Gak Guk

Eline dimağına sağlık. On numara beş yıldız yazı olmuş.

olmamış

Süleyman bey, düşman arıyorsan önce " ne istediler de vermedik diyenler" ve onları destekleyenler tayfasına bak. 15 yıldır iktidardasınız, güzelim vatanı getirdiğiniz noktaya bir bak hele. Adı üzerinde muhalefettir, tabi ki sizden farklı düşünecek, öyle de olması gerekir, asıl tersi durum da bir hastalık vardır. Severek okuduğum yazılarınıza istinaden iç savaş tamtamları çalan bu yorumunuz çok talihsiz oldu, sizi aklınızla başbaşa bırakıyorum, kaleminize sağlık diyemeyeceğim.

Misafir

Özışıklar sıkı bir talimat almış anlaşılan. Yaa Özışık kardeşler önce bir aynaya bakın.....

Mert

Mükemmel bir yazı yine, tebrikler...

ahmed

ka adlı nickli kıt zeka reisin istanbula gelecem diye atlattığı ölüm tehlikelerini birini sen yaşasan bütün prima markalarını bitirirdin kendin için bırak masalı

ahmed

uuf uuf abicim bu fetö avaneleri ve hainlere bu nasıl kapak üstüne kapak böyle parmakların dert görmesin ALLAHINA kurban

Her Yer Gezi

Gördün mü......... 2,5 Milyon ! Düşman İşgali altındaki Ülkelerden ilginç görüntüler...........

Her Yer Gezi

Kılıçdaroğlu'nun büyük başarısı…............Adalet Yürüyüşü, AKP Türkiyesi’nin karşılaştığı üçüncü dalga kitle hareketidir. Cumhuriyet Mitingleri, Gezi Direnişi ve şimdi Adalet Yürüyüşü….....Yürüyen, umudunu yeşerten herkese selam olsun.