BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44

Kılıçdaroğlu yeni bir darbe bekliyor mu?

Kılıçdaroğlu hiç bir zaman gerçek anlamda bu darbenin karşısında olmadı. Darbenin karşısında olmadığı gibi darbe mağdurlarının yanında da yer almadı

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 57 Adet Yorum
YAZ KIZIM

'Adalet Mülkün damadıdır'

YAZ KIZIM

YAKIN KORUMA MÜDÜRLERİ VE YAKIN KORUMALAR FETÖCÜ AMA RTE TURP GİBİ, BİR HAFTADIR MARMARİS DE NE YAPIYORDU? BU TİYATROYU MU HAZIRLIYORLARDI.. FETÖCÜ DAMATLAR SAĞ OLSUN..

YAZ KIZIM

DARBE VARSA HER KES KARŞI DURMASINI BİLİR.. 15 TEMMUZA DARBE DEMEK KADAR AHLAKSIZLIK GÖREMİYORUM..

siyaset bilimci. GÜRBÜZ EVREN'den ALINTI

EMEVİ HANEDANININ KURCUSU MUAVİYE, 657’DEKİ SIFFIN SAVAŞI’NDA, HZ. ALİ’Yİ YENEMEMİŞ, ANCAK HAKEMLERİ İKNA EDEREK, ALAVERE DALAVERE İLE KENDİNİ HALİFE İLAN ETMİŞTİ...MUAVİYE’DEN YANA TAVIR ALAN HARİCİLER İSE HZ. ALİ’Yİ ÖLDÜRMÜŞTÜ.MUAVİYE, BİR SÜRE SONRA DA, HZ. ALİ’NİN ÇOCUKLARI, PEYGAMBERİN DE TORUNLARI OLAN HZ. HASAN İLE HÜSEYİN’İ ÖLDÜRMÜŞTÜ.ÖZELLİKLE HZ. ALİ’NİN ÖLDÜRÜLMESİNDEN SONRA HALİFELİĞİNİ SAĞLAMA ALAN MUAVİYE, HER FIRSATTA HZ.ALİ’Yİ VE TARAFTARLARINI YOK SAYMAK, DIŞLAMAK İÇİN, TARAFTARLARINA, DÖRDÜNCÜ HALİFE’NİN KENDİSİNİ OLDUĞUNU DÖRT PARMAK İŞARETİNİ YAPARAK İLAN ETMİŞ, TARAFTARLARI DA, AYNI İŞARETİ KULLANMIŞTIR. BUNDAN SONRA GİDİLEN SAVAŞLARDA DA MUAVİYE’NİN ORDUSUNDAKİ ASKERLER BU İŞARETİ YAPAR OLMUŞTUR.

Misafir

Yahu Sülüman efendi Fetöden tutklanan damatlar teker teker salıveriliyor, onların yerine yakında K.K.nu tutuklarlarsa hiç şaşırmam. Sen hala K.K.na saldırmaya devam et kimi kandırıyorsun....

Misafir

Türkiye’de kısıtlanan özgürlükler ve insan hakları, hukukun üstünlüğü, ifade ve basın özgürlüğünde her geçen gün daha da geriye gidişin ardından Ankara’ya, başkentlerden ve uluslararası örgütlerden peşpeşe uyarı yağdı.

Misafir

Yeni bir Darbe Senaryosu mu?. Yeni bir OHAL darbesi mi?..........Türkiye'se Darbeyi Kim Yapmıştır? Suçlu Kimdir? ...

Misafir

Haberin altına bir kaç odun at süleyman haber bayatladı kaç gündür yayında

YETER BE!________________________

Türkiye’nin taraf olduğu uluslararası sözleşmeler ışığında Cenevre, Brüksel, Washington, Lahey, New York, Strazburg ve Berlin’den Ankara’ya dün 4 ayrı konuda, 4 farklı kurumdan ve farklı ülkelerden uluslararası yükümlülüklerine uyması için çağrı yapıldı....Türkiye’de kısıtlanan özgürlükler ve insan hakları, hukukun üstünlüğü, ifade ve basın özgürlüğünde her geçen gün daha da geriye gidişin ardından Ankara’ya, uyarı yağdı. ...................

selim

fetö yargılamaları bir an önce canlı yayına alınmalı. bir tiyatroya kurban gitmemeli

Misafir

FETÖ denilen karanlık örgüt, AKP denilen karanlık örgütün suç ortağı değilmiş gibi davrananları gördükçe, yüzlerine tükürmemek elde değil!

Misafir

TV’lere çıkıp “Gülen iade edilmeli” diye haykırıp Meclis kulislerinde “Gülen Türkiye’de yargılanır Mahkemede konuşursa hepimizin başı yanar” diye uyarılarda bulunanlar kimdi/hangi partidendi sayın Fetö Listesini yayınla(ya)mayan yazar!

bide böyle bakın

"...Hazreti Ali’nin öldürülmesinden sonra Halifeliğini sağlama alan Muaviye, her fırsatta Ali’yi ve Şiileri yok saymak, dışlamak için, taraftarlarına, Dördüncü Halife’nin kendisini olduğunu DÖRT PARMAK işaretini yaparak ilan etmiş, taraftarları da, aynı işareti kullanmıştır. Bundan sonra gidilen savaşlarda da Muaviye’nin ordusundaki askerler bu işareti yapar olmuştur. Zaten “Rabia” Muaviye ailesinde takıntıdır. Muaviye bin Ebu Süfyan’ın dedesinin adı da Rabia’dır. Kureyş aşiretinin liderlerinden olan dede Rabia, torununa, 'adıma uygun davran, önemini unutma' tavsiyesinde bulunmuştur..." der Siyaset Bilimci Gürbüz Evren...

"bu kış kominizm gelebilir" celal bayar

iktidarın bir yandan darbe korkusunu alabildiğince sömürürken, kendisinin de FETÖ’cü darbe tehdidinden gerçekten korkuyor olması da büyük olasılıklardan...

alıntı

"...Olaya başka türlü yaklaşıp, “Ne diyorsun arkadaş? Darbe çoktan olmuş, sendaha hâlâ ‘olur mu’ diye soruyorsun!” demek mümkün. Ama unutmayalım ki gerçekleşmiş olan darbe sivil darbedir ve bir süreden beri Türkiye’de sivil darbe artık darbeden sayılmamaktadır..."

Misafir

Dünya, “Türkiye'de özgürlük yok” derken ardı ardına bu tuhaf tutuklamaların kime faydası var?

doğulu

kılıçdaroğlundan millet olarak bıktık, artık sizde bıkın lütfen efendim...şimdi daha önemli meseleler var bakın bugün karar verildi, katara 5bin türk askeri belkide savaşa yollanacak taze gençlerimize yazık değilmi, koreye gönderdikte neoldu hepsi kırıldılar...bunun için yazı yazınız, boşverin kılıçdaroğlunu .

Misafir

Valla yine süper yazı duygularımıza tercuman olmuşsun süleyman bey kalemine sağlık.

Misafir

kılıçdaoğlu ne la allah aşkına türkçe nerededir.

gencoglu

misafir rumuzunun arkasında saklanan vetan heini lafı kıvıracağına yazının hangi kelimesi yanlış onu söyle yanlış yapıyorlar elbet yanlışlarını söyleyeceğiz yahu bu savunduğun chp değilmiki genelbaşkan yardımcısı pkk lı sezgin tanrıkulunu avrupaya gönderip Türkiyeye yaptırım uygulayın Türkiyeye müdahale edin diyen?

Misafir

Kendileri dışındakileri küsümseyici hal,hareket ve sözleri görmeyen/duymayan sayın yazara: Koskoca CUMHURİYET ÇINARI ortadayken, 'bi Dikili Ağaçları yok!' söylemi hakkında ne düşünüyorsunuz acep! (not:sayın vatan'ın 'Atatürkün kurdugu cumhuriyeti kimse yıkamaz'yorumuna beğenmedikçilere de kapak olsun! )

tarzan zorda mı!

Merhum Celal Bayar'ın "BU KIŞ KOMİNİZM GELEBİLİR!" sözünü ve ne için kullanıldığını hatırlatırım sayın yazar!

KK:BUNU ELEŞTİRİNCE FETÖ'CÜ MÜ OLUNUYOR?

Bİ YAZINA BAK Bİ DE KK'NIN SÖYLEDİĞİNE VE VİCDAN YAP: Sorduk: Ya arkadaş komisyon kurduk neden gereğini yapmıyorsunuz? Neden kapatıyorsunuz? Kaçtılar. Kim kaçtı? Siyasal iktidar kaçtı. Biz bunu eleştirmeyeceğiz mi? Bunu eleştirince FETÖ'cü mü olunuyor? ...Adil Öksüz olayı? İlk biz dile getirdik. Kapatıyorlardı... Ben bunu sormak zorundayım 249 şehidin kanı yerde kalmasın diye. O.K diye birisi MİT’e gidiyor. İfadeler alınıyor. Askerlerin darbe yapacağını söyleyen O.K’nın bu ifadesi kamuoyundan neden gizlendi. Bunu sormak zorundayım. Öyle anlaşılıyor ki Genelkurmaya da bu söylenmedi...

Hanefi

dünyanın hangi ülkesinde bizim ülkemiz kadar özgürlük var.Yok. bulamazsınız.nasılmı; hangi ülkede muhalefet partisi milletvekili ülkemize ekonomik olarak ambargo uygulayın ülkemiz perişan olsun yoksa tayyip erdoğanı yıkamayız diye başka bir ülkeye yalvarır.

herkes kendinden baişlamalı

Ogece yaşananlar ve Sayın Hayati Yazıcıoğlu hakkında da bişeyler biliyorsan yaz yoksa sus "...Atatürk Havaalanı'ndan kaçan Kemal Kılıçdaroğlu..." diye yazan ve her yazısında KK'ya çakmadan rahatlayamayan,Siyasilerin Fetö Listesini yaz(a)mayan sayın yazar!