BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.515,69

Kılıçdaroğlu şehit yakınlarına dava açtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Samsun'daki şehit cenazesinde CHP çelengi istemeyen şehit yakınlarına dava açtı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
vatani seven

Sayin chp genel baskanim s'en partinin genel baskanisin. Ben chpli bir vatandasim senden bir ricam var allah için dogrusunu cevap vérin s'en partinin genel baskanisin partiden sezgin tanrikulu gibi hadep ve pkk sempatisi olan bu milletvekili pkk teroristin cenazesine katilip hiç tepki gostermezsin ve bu milletvekili Halen bu partiden devam ediyor lütfen siz suhel batum gibi durust laik cumhuriyeti seven insani partiden kovdunuz genel baskanim s'en sezgin tanrikulu gibi insanlari partiden sahip cikarsan bunu unutma chpli vatandaslar çok kirgin tepkilidir Sehit ailelerine celeng cicekleri kabul etmezler lütfen sezgin tanrikuluya benziyen kisileri chpden kovun kovun Bende chpli bir vatandasim ataturk ve ismet pasayi seven bir vatandasim hakan bayrakci çok saygili bir insandir bu milletvekili hadep ve pkk sempatisidir lütfen buna benziyen kisileri chpden kovun Halk çok çok tepkilidir hepinize saygilar

Misafir

Kemal sana yakışırmı bir şehidin ailesine dava acmak

Misafir

Şehit babalarına Akp dava açar ceza keserken iyidi.Erdoğan şehitin kardeşine '' ne yapalım abin şehit olduysa o da başka meslek seçseydi'' derken sıkıntı yok.

MİSAFİR

ŞEHİTLER BU ÜLKE UĞRUNA ŞEHİT OLMUŞLARDIR ..CHP DINA VEYA SAYIN KILIÇDAROĞLUNA DEĞİL ..VE BUGÜNE KADAR ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNCDEN EN AZ BİRİ ..ÇIKIPTA ORTAYA --NİÇİN HEP BİZİM ÇOCUKLARIMIZ ŞEHİT OLUYOR YANİ FAKİR FUKARA ÇOCUKLARI DİYE ..YANİ NEDEN HİÇ BİR MİLLETVEKİLİNİN VEYA BAKANIN VEYA BÜROKRATIN VEYE ZENGİNLERİN DİYE SORAN OLDUMU HİÇ? ELLERİNE VERİLEN -3-5 KURUŞA EYVALLAH EDİP HEP SUSUYORLAR ..VERİLEN YEMEKLEREDE KOŞA KOŞA GİDİYORLAR ..NASILDA İÇLERİNE SİNİYOR O YEMEKLER ANLAMIŞ DEĞİLİM ..

PKK YALAMALARI

ŞEHİT YAKINLARI ONUN BUNUN ÇELENGİNİ KABUL ETMEK ZORUNDA MIYMIŞ...ŞEHİT YAKINLARI DA KILIÇTAROĞLUNA ,PİS ÇELENGİYLE BİZİM ŞEHİDİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATTI DİYE DAVA AÇARLARSA..CHP O ZAMAN GÖRÜR PKK YALAMALIĞI YAPMAYI..

urankay

daha bir hafta evvel vekilinin densizligini ve kendisinin tuhaf beyanlarını bir hatırlarsa neden tepki çektigini anlarlar, yediler bitirdiler canım partiyi.

Turgut Şentürk

Bunlar Şehidimin sağlığında yakasına yapışırlar, şahadetinde de yakınlarına dava açarlar. Keşke şehidimizin cenazesine kendisi gelseydi çöpe çiçeği yerine bunu atsaydık. İnşallah bir daha ki sefere lağımın içine atacağız lağım faresini.

astr

Hem pkk sevicilere destek ol hem de şehit liklerde gez dava aö rezillik...

RABİA

YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ADALETE VE SAVCILARA...O ÇELENKLERİ ALMAYA MECBUR DEĞİLKEN BUNUN İÇİN YAKA PAÇA MAHKEMEYEMİ ALINIR BU MASUM...KILIÇDAROĞLU DEVLETİNE, CUMHURBAŞKANINA DEMEDİĞİ KALMADIĞI HALDE ONU ÇAĞIRAN CEZA VEREN YOK BU NASIL ADALET Bİ ANLATINDA ANLAYALIM ARKADAŞLAR...

gerçekler ortada

cenaze benimse,istediğim müeyyideyi koyarım,hiçbir siyasi şov yaptırmam ,bunlar böyle yaptıkça partiyi milletten soğutuyorlar,zaten millet kimin kiminle kol kola olduğunu görüyor...

ATMACA

BUNLARDAN BAŞKA NE BEKLİYORSUNUZ ADAMLAR PKK LILARI SİVİLLER YAPIYORSA

komando

utanmasa pkk ile mücade eden askerlere de dava açar bunlar.ama işte 4-5 yılda bi oy istedikleri için malesef o kadar ileri gidemiyorlar.oy derdi olmayacak bunlar(chp) eline silah alıp dağa bile çıkar..

saygılı ve adil olalım,neticeyi bekleyelim,açıklama gelir zaten

Bu teşebbüs provakatörleri ortaya çıkarmak içindir,tezgahlanmış bir harekettir,hiç bir şehit yakını o acıyla böyle davranmaz,ama hemen mal bulmuş mağribi gibi saldırılmış,Şehitlere kelle diyen kimdi??

Misafir

Tayyip Akepesi AKP laik eğitime savaş açtı! “dindar ve kindar nesiller” yetiştirmek, inanç temelli bir politika ile toplumu ayrıştırmak amacına doğru hızla ilerlemektedir.

Misafir

Hakkari Valiliği şehir merkezinde herkesin tanıdığı sivillere teröristler olduğu yönünde açıklamalar yaptı. 31 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 15.30 sıralarında, SİHA (BAYRAKTAR) ile (1) bomba atılmıştır" şeklinde bir yazılı açıklama.....................

mehmet umay

CHP ve KILIÇDAROĞLU daha ne kadar ileri gidecek görelim bakalım...

Misafir

AKP'nin Rezillikleri bitmiyor!_______________HDP'li vekile "Devlet benim" diyerek silah çeken komiser FETÖ'den tutuklandı

dsds

Bu devlet vatandaşının vergisiyle teröristi mi besleyip adam edecekti..vuracak, kıracak..bu devlete kafa tutanın kafası kopacakk o kadarr..chp işi gücü bıraktı terörist avukatlığı yapmaya başladı zıvanadan çıktı..onra da kürsü dokunulmazlığı arkasına sığınıyor..milletin sabrını test etmeyin..bıçak kemiğe dayandı..

mnksek

HEM PKK LILARI SAVAUNACAKSINIZ, HENDEK KAZANLARA ARKADAŞLAR DİYECEKSİN, SİHA LAR TARAFINDAN VURULAN TERÖRİSTLER TERÖRİSTDE OLSA SİLAHSIZLARDI PİKNİK YAPIYORLARI DİYECEKSİN, TAKİYEE İÇİN ŞEHİT CENAZESİNE ÇELENK GÖNDERECEKSİN, CHP ÇELENGİNİ KABUL ETMEYEN ŞEHİT YAKINI DOĞRU OLANI YAPMIŞ, CHP OLARAK SİZDE SİZE GÖRE DOĞRU OLANI YAPMIŞINIZ, SİZDEN BAŞKA BİRŞEY BEKLENEMEZDİ...

Misafir

Silahlı İHA tartışması: Hakkari'de neler yaşandı? OHAL rejimi medyayı da arkasına alarak 'Ben teröristtir diyorsam, öyledir' diyor. Madem teröristlerdi neden tutuklamadınız bunca zaman?"

  • 1