BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67

Kılıçdaroğlu parçalanmış CHP'nin çürük meyvesi olacak!

Kemal Bey, madem bu kadar memleketi düşünüyor, Tayyip Erdoğan'ın 3. dönemde de Cumhurbaşkanı olmaması için bir şeyler yapsa ya. Önünde tam tamına 12 yıl var.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
devletdeniz

Yandaşlık bu. işçisi, köylüsü,memuru,emeklisi yani 80 milyonu paçavraya çevirecek içinde ne milletin nede topraklarımızla ilgili hiç bir şeyin olmadığı ANAYASA teklifini savunmazlar HAYIR diyenlerli karalamakla geçer günleri.

Misafir

M.K.Atatürk sonrası bana bir tane rahmet ve minnetle anılan Lanetle anılmayan CHP li gösterin.

Mustafa Menfaatlı

Yanlış algılayan arkadaşlara,Yaşar Karayel şu an Millevekili olmadığı için oğlu milletvekili;Damat manevi olarak evlat sayılır doğru fakat normalde birinin kızının kocasına damat denir.

A.S.

SEN DE O MEYVEYİ YER MİSİN?

Erol Baron

Böyyük Reis veya BOP eş başkanı için endişeye gerek yok, bu milletin ANAP'ı 24 yılda anca anladı. Bu hesaba göre 2026 yılını beklemek gerekiyor. Hadi hayırlı uykular!

Newyorker

Eyalet Sistemine geçilmeden başkanlık rejimine geçilemez!... Amerika'da Valileri, Emniyet Müdürü ve Şerifleri Eyaletlerde Halk seçiyor!...

remzi kemikkıran

damat da bir evlat değilmi enerji bakanı yapacak kadar ileri giden birisinden nasıl olurda tek adamlığından terettüt edilmez

Misafir

Ağzınıza sağlık....Olayın özeti budur.

metin

o dediğin akp için geçerli yakında görürüsün

vatan

hayırda hayır var derlermiş

Misafir

Sayın Hadi Özışık, halen Ak Parti Yönetiminde olan Kayseri eski Milletvekili Yaşar Karayel'in oğlu, 1 Kasım seçimlerinde Kayseri'den milletvekili seçilmiştir. Herhalde hatırlayamadınız.

  • 1