BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kılıçdaroğlu o gece nereye gitti?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüş boyunca nereye gitti? Mesela bir gece gizlice İstanbul'a geldi mi? Geldiyse nereye, daha doğrusu hangi otele gitti?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
millet

@Sade Vatandaş ;;;; Ey okuyucu; yazar adalet yürüyüşü hakkında fikrini bu yazı da dahil defalarca dile getirdi. Sizin adalet dediğinizin ne demek olduğunu ortaya koydu. İşinize gelmeyince uygurma diyorsunuz ama işinize gelse sosyal medyada çarşaf çarşaf salyalar akıtarak yayarsınız. Ne kafirsiniz!

iki kardeşsiniz

sana ne, nereye gittiyse gitti. gazetecilik bu mu. sen uçağa bin talimatını al

Misafir

Güçün Kemal Kılıçdaroğlu'na soru sormaya yeter ancak.Sıkıysa başkalarınada sor Sayın meşhur olmayan gazeteci? Peki soruya gelelim masaj olayında hangi subliminal mesaj var acaba, çooook merak ettik....

KAMİL SÖNMEZ

KILIÇDAROĞLU O GECE GÖĞE ÇIKTI YANİ UÇTU ADAM NEREYE GİTSİN ORADA DURUYOR DÜRÜST ADAMLAR NEREYE GİDER BEN SİZE SORUYORUM

HASAN KORKMAZ

KILIÇDAROĞLU DÜRÜST BİLGİLİ ŞEFFAF ADAM GİBİ ADAM BENCE

HASAN KILIÇ

KILIÇDAROĞLU İLE ÇOK UĞRAŞIYORSUNUZ FAKAT SİZE BURADAN BİR EKMEK ÇIKMAZ

ahmed

abi sen bi yazıyon bilumum hainler fetöcüler kudurup buraya üşüşüyor her seferinde bunu nasıl başarıyosun helal sana

Misafir

benim duydugum: "Ilgaz Daglarinin altindaki tünellerde" tatil yapiyordu :)))

KAFA GİDİYORRR.

BAK SENDE BİR KAFA MASAJI YAPTIRSAN İYİ OLACAK.!!

masaj yaptır biraz,

Gerçekten de çok acayip garip ne istediğini bilemeyen bir tuhaf adamsın,biri de seni araştırsa artık,ne sin,ne değilsin bilinse!!!

rabia

dha kılıoçdaroğlu yeni yürümeye başlarkaen sizin köşenizde aynen böyle entrikalar yapacağını yarı yolu arabayla gideceğini yazmıştım, bunun türkiye olarak ciğerini biliriz...ama nedense kimse cumhurbaşkanı dahil bu adama dokunamıyor oda istediği gibi at koşturuyor NEDEN, birde bunu anlatsanız efendim...

Misafir

bu kadar da tek TARAFLI - TEK YÖNLÜ - SUBJEKTIF olunmaz ki, bütün itibarini yerle bir ettin.. Asagidaki yorumlari oku ve anla!!

Misafir

Hazır adalet için yürüyorlar ya, idamı gündeme alsınlar.Adam öldüren PKK ve FETÖ cüleri, silahıyla darbeye kalkışmış her insanı ve tecavüz edip öldürenleri idam edelim.

şakamısın

asıl suçlu kim biliyormusun.suriyenin içini karıştıranlar.dost görünümlü düşmanlar.bop başkanları.o bölgenin dizayn edileceğini yıllar öncesinden açıklamadılarmı.birileride ben bu bop un eş başkanıyım demedimi.gidin onlara sorun.3 ayda şamda namaz kılarım diyenlere sorun.onları mehdinin ordusuna benzetip insanların dini duyguları kullananlara sorun. bu iş nasıl düzelir diye.

Misafir

Kim Bu Tayyip?................... Bize "Komünistler Moskova'ya" diyenlerin bugün "Moskova'yı yol ettiler

Misafir

Kiliçdaroglu'nu gunahim kadar sevmem ama adam 400 km(rakam tam olmayabilir) yuruyusle eylem yapiyor. Kiliçdaroglu'na sormak istediginiz soru da en az bir 400 km bu elemin uzaginda bir sorudur. Bu kadar da lumpenlesmemek lazim sayin yazr. Lutfen...

Misafir

Sırf hükümeti poh pohlamak için epey uğraşılmış demogoji ve laf salatası ayarında bir yazı olmuş.

Misafir

Düne kadar arları iyiken Apo Sn.Öcalan Ortadoğunun realitesini belirliyordu,Öcalnla aynı dili konuşuıyoruzdu. Fetö Pek Nuhterem Fethullah Hoca Efendi idi Artık yurduna dönmeli idi sıla hasreti bitmeli idi.

Misafir

birde şey konusu var abi. ahmet hakan gibi meşhur bir gazeteci değilim demişsin ya.sen sadece meşhur değil, aslında gazeteci de değilsin ki.meşhur olasın....

Misafir

farzetki gitti masaj yaptırdı. bundan ve bunu yazmaktan ne kazanacaksınız?

Kasım

Söğüt'e git, büyük devlet nasıl kurulur gör. Sultanın akrabaları her savaşta ön planda. seninkiler eşi dostu saklayıp milleti tankın topun karşısına çıkarıp, birde sanki kendileri kahramanmış gibi nimetlerini yiyorlar. Tabi burada mümin ile münafık farkı net bir şekilde ortaya çıkıyor.

emir aslan

15 Temmuz'dan öncesini de,sonrasınıda biliyoruz.kim neler yaptı,kimlerle görüşüldü.planlar.gün gelecek her şey güneş gibi ortaya çıkacak.hainler ve zalimler.yaptıklarının cezasını hem bu dünyada,hem hakkın huzurunda verecektir.

emir aslan

Biz her şeyin farkındayız Sülo,Hiç bir şeyin gizli kalmayacağı günler yakındır inşallah.

acaba

Hala Kılıçdaroğluyla uğraşıyor hahah.Şu meclis hangi bombalarla vuruldu?Neden çatıda delik bile açılmadı?Yukarıda sadece çatıdaki kaplama hasar gördü biraz da kararma var?Normalde delip geçmesi gereken bombanın yerine C-4 falan mı kondu?Onu sorsana cesaretin varsa.Kılıçdaroğluyla yatıp Kılçdaroğluyla kalkmakla omuyor bu işler.

Sade Vatandaş ;;;;

Ey yazar; Sizin işiniz gücünüz uydurma veya uydurma senaryolar yazmak mı? Anlaşılan TOPLUMUN ADALET arayışı konunuz olmayacak. Sen bir kere binlerce insan ADALET İSTİYORUZ diyor. Ama siz bir insanın yürüme performansını nasıl sağladığı üzerinde duruyorsunuz. Diğer binlerce insanın ADALET haykırışı umurunda değil. Tatbikî sizin çıkarlarınız bu yaklaşımlarla sağlanıyor...