BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.433,71

Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş ile görüşecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştükten sonra Mansur Yavaş ile görüşeceği iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
azerioğlu

chp liler diyorki ak parti kaybedeceğini bildiği için ittifak yapıyorlar.peki chp neden ittifak yapıyor bayram olsun diyemi.üstelik ak parti ve mhp taban aynı.kurucu parti Atatürk ün partisiyiz diyen chp ne yapıyor.ip yetmiyor hdp ilede oda yetmiyor chp li değil sağdan aday gösteriyor.başkalarına laf ediyor.okumuş chp lilerde kuzu kuzu gidip sağ adaya oy veriyor sorgulamadan garip demi.ülkenin okumuşları bu haldeyse vay halimize.

Misafir

Sen İsrail partisinde devam et.

Misafir

o işi geç gardaşım yıllarca onları seçtik şimdi de başkasını seçelim.

Misafir

neden akp de fetö ajanı değilmi?

Önce Vatan Millet

Konunun pazarlık gibi sunulmasını son derece yanlış buluyorum. Parsel parselcilerin talanından Ankara'nın kurtarılmasının nasıl olacağı konusunu görüşmeliler.

MİSAFİR

iyi parti seçimde yüzde birbuçuk oy alacak her şey İYİ olacak.millet uyandı gardaş abd fetö oyunu belli sağı solu terörü anca bunlar birleştirebilirdi oda oldu ,REİS NE DEDİ ,,,TOPUNUZ GELİN TOPUUUUNUUUUUZZZZ

ihsan

2 fetö ajanı anlaşır sıkıysa anlaşmasın almanyada kemal zıvgıtı yedi

Misafir

istanbul,ankara,izmir başta olmak üzere;chp 30 büyükşehirde kazanır.iyi partiye ihtiyacı yok.chp ve hdp seçmen tabanı nereye kime oy vereceğini iyi bilir.chp ,iyi parti ile değil;sağ seçmen tabanı ile güç birliğine gitmelidir.chp nin bunun için, iyi partiye ihtiyaç yok.başarılar,saygılar.

Bir dost

Ankarada talan bitecek. Mansur geliyor korkun talancilar. Hesaplar cikacak. Mahkemeler bekliyor. Parsel parsel alacaklar sizi iceri.

MİSAFİR

FAZLA BİR ARAYA GELMEYİN FETÖCÜLER VİDEONUZU ÇIKARIR SONRA HÜÜÜ HEH HEEE

MİSAFİR

TEK YOL ERDOĞAN AK PARTİ VE MHP, GERİSİ TERÖR DALAVERE

MİSAFİR

YAHU BİR ARAYA GELİYORLAR TAKTİĞİ HEP DÜMEN NUMARA BUNLAR ABDCHPKKİYİSADET BERABERLER ABD BUNLARI BİRBİRİNE YAMA YAPIYOR ERDOĞANI DEVİRMEDEN ÜLKEMİZİ SURİYEYE ÇEVİREMEZLER TEK OYUN BU EMPERYALİST TERÖRİST BİR TUZAK BU UYANIIIN

Misafir

ankara istanbul üzerinde tek adayda üzerinde anlaşın yoksa hava gazı alırsınız

Misafir

bunlar yine ortak bir nokta bulamaz ak parti alır ankarayı

Vatan TOPRAK

Ne keramet sahibi imiş bu Beypazarlı mansur paylaşamadılar bir türlü.

Alı dayı

Chpde bıle 25oy almıs ipe un serıyor yazık chp ye ataturkun partısımı kaldı

Alı

O aldıgı oyu iyi partı alamaz bld ylerde( bır ıyı partılı olarak) hdp ye ve chp goz kırpması ıttıfak yapması Devlet bahcelıyı haklı cıkarmısdır

Misafir

Evet her şey Cumhur ittifakı ile çok iyi olacak.

Angarali

Hersey IYI olacak 31 Mart

Hakan

Mansur yavas nerden aday olursa olsun oyumuzu alir.

adem

vah chp vah demekki mansur yavaş olmasa kendi içinden bir aday çıkaramayacak çok yaşa mansur yavaş

tcbe

Vallahi CHP siyasetten anlamıyor, Vallahi kendine İYİ diyenler boş teneke yalnızca ses yapıyor. Bu gürültüleri malesef millet olarak 31 mart akşamına kadar çekeceğiz.

tcbe

Ankara mı büyük Mansur mu büyük bütün Mansurcular 1 nisan sabahı anlayacaklar.

tcbe

Mansur mansur kimdir bu Mansur. MHP li desem CHP den asla aday olmaz. CHP li desem asla MHP den aday olmaz. Ama hepsinden aday oldu.

tcbe

Mansur mansur dediniz CHP den büyük eylediniz. MHP adayı oldu kaybetti. CHP adayı oldu kaybetti. Şimdi tekrar aday yapılmak isteniyor, Kılıçdaroğlu kendi kaybetme rekorlarına ortak arıyor.

  • 1