BIST 9.538
DOLAR 32,48
EURO 34,76
ALTIN 2.489,02

Kılıçdaroğlu kurmaylarını fırçaladı: Bu işin hesabını vereceksiniz bana

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman bugünkü yazısında CHP 36. Olağan Kurultayı ile ilgili ilginç bir detay aktardı. Tribünlerin İnce'nin konuşmasına coşkulu destek vermesine bozulan Kılıçdaroğlu, fatura kesmeye hasırlanıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
fikret boduroğlu

sayın kılıçdaroğlu.tezahürata kızacağına,genel başkan aday adayı olan iki kişiye de ,aday olsun diye imza verenlere kız.ikikişiye de imza verenler ya tüzüğü bilmiyordur,ya da biliyordur. bilmiyorsa hatalıdır,görevine ve sorumluluğuna müdrik değildir.biliyorsa ,kasıtlıdır.bunlardan bir şey olmaz,partiye faydası da olmaz.aksine zararı olur,partiyi tartıştırırlar.bunların isimleri bellidir,bana göre partide kalmalarına gerek yoktur.bakalım ne yapacaksınız göreceğiz.

mniksek

CHP LİLER İNCENİN NEYİNİ ALKIŞLADI, SARAYI ERDOĞANIN BAŞINA YIKACAĞINI SÖYLEYİNCE ALKIŞ ALDILAR, BAŞKA, ARKASINDAN KURULTAYI KILIÇDAROĞLUNUN BAŞINA YIKACAĞINI SÖYLEDİ CHP LİLER GENE ALKIŞLADILAR, DEMEKKİ CHP LİLER İNCEYİ TİİYE ALMIŞLAR, İNCENİN YAKMAKTAN YIKMAKTAN BAŞKA BİR İCRAATI YOKTU, KILIÇDAROĞLUDA HEP ÜSTÜ KAPALI KONUŞTU HER KESİME MESAJ VERDİ ÜSTÜ KAPALI FETÖYÜ VE TERÖR ÖRGÜTLERİNİ SAVUNDU, NASIL İKTİDARA GELECEKLERİ KONUSUNDA TEK CÜMELE KONUŞMADI, TABİİ CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI KONUSUNDADA TEK CÜMLE ETMEDİ, İNCE VE KILICDAROĞLU TÜRKİYEYİ DEĞİL CHP Yİ YÖNETMEYE TALİPLER...

  • 1