BIST 9.748
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,86

Kılıçdaroğlu İnce ve istifa lafını duyunca öfkeyle patlayıp çekti gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beklenen son dakika açıklamaları parti binasında yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu istifa edecek misiniz İnce CHP'den çok oy aldı sorusunu duyunca sinir küpüne döndü.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
Misafir

Hahaaa dinlerken uyukladım nenni gibi gelmeye başlamıştı ki bi baktım sözlerinde koltuk sevdası deyince dedim AHA BU KEZ GİDİYOR İSTİFAYA YÖNELİK SÖZLERİNE BAŞLAYACAK AMA NİRDEEEEEE.... KOLTUK SEVDASINA DÜŞENİN PARTİDE YERİ YOK DİYOR BAŞTA KENDİN SEVDALISIN YAPIŞTIN ÇİN YAPIŞTIRICISI GİBİ KALKMIYORSUN Kİ.... KK İLE YOLA DEVAM DESTEKLİYORUZ SENİ TÜM KOLTUKLAR SENİN OLACAK HERŞEY GÜZEL OLACAKK TEY TEY...

Misafir

SEN MİLİYETÇİLERİ %1 SANIYON,DAHA ESKİDEN BERİ VARDI BU DAVA

AKP'li

KK devam et, %100 arkandayiz, %15'leri bekliyoruz senden! :-)

misafir

YAA Bİ DEFOLUN GİDİN.

HALİL

OSMAN BÖLÜKBAŞI 81 İLİ GEZECEKMİŞ ..

ahmed

bir futbolcu düşünün her çıktığı maçta kendi kalesine gol atıyor ve bütün maçlarda mağlup oluyorlar onu hala oynatan hocaya ne derler......?

adil emanet

aceleniz ne? adam sağ politika ve politikacıları tam anlamıyla oturtunca başarı gelir!daha denenmemiş bir sürü sağcı var. 2050 lerde chp başarır sabır.

Misafir

eğilmeyin önünüzde %15 leri hedef alın.

Misafir

o partide koltuk sevdası olan tek adam şuanki genel başkandır

Dersimli DEDE NESİMİ

Sn Gnl Bşk Sakın gideyim falan deme.Dersim arkanda.Bir Dersimli Asla PES ETMEZ! Sonuna kadar yanındayız! Sen bize atalarımızın emanetisin.

CHP ÜYESİ VATANDAŞ

Nasıl gel bakalım Muharrem İnce diye sesleniyordu hatırlayın. Şimdide Partililer ona HADİ ARTIK BAS GİT! Diye tempo tutmalı.Herkes mail yağmuruna tutmalı bu adamı.İlanlar verilmeli esnaftan-işadamından-Meslek odalarından-Sivil Topl. Örgütlerinden SES ÇIKMALI.Hadi uyan halkım.Sen yaparsın.Bu adamdan KURTULALIM.CHP ye yeni biri gelmeli.Başarmalıyız.

ahmed

japonlar şuan yastalarmış japon yapıştıcısı diye bi olay bitti artık kk yapıştırıcısı var bizimkinden çok güçlü yapıştıktan sonra sökmesi imkansız diyiyolarmış.

SİNİRLER OYNAK BİRAZ.

BÖYLE SİNİRLİ TAVIRLARLA BİR YERE VARAMAZSINIZ.İNCEYİ TEBRİK ETMENİZİ BEKLERKEN NEREDEYSE HAKARET ETTİNİZ,SİZ KUTLAMAYIN ERDOĞANI AMA ONUNLA ÇALIŞIN OLMAZ..

Göktürk

koltuk sevdası olmayan 9 seçim kaybetmiş koltuğa yapışmış bırakmıyor ulan ke Mal sen nesin

dsds

Chp'nin oylarının düşmesinden çok Hdp'nin oylarının artarak barajı geçmesine katkıda bulunduklarını ve meclise soktuklarını açıkça itiraf etmiş. Hatta bunu başarı olarak addetmiş ve gururla açıklıyor. Eee ittifak kursaydın o zaman Hdp ile. Neden kurmadın? Çünkü Chp tabanındaki oyu da kaybedecektin. Meral'de o ittifakta milliyetçi oylara talip olacağından o da Mhp'ye kaptıracaktı oylarını. Sonuç itibariyle ortaklık da bitti anlaşılan. Zira senin bu açıklamalarından sonra İyi parti hala sizinle Millet ittifakı içerisinde olmaya devam ederse bir sonraki seçimde tüm oylarını Cumhur ittifakına kaptırır ve Erdoğan'ın oyu %60 olur haberiniz olsun. Tüm bu açıklamalardan sonra Chp pkk ya evrildi denildiğinde yok efendim olur mu öyle şey demeyin kardeşim. Kısaca Kılıçdaroğlu'ndan çok iyi başkan olur. DAĞcılık İhtisas Spor Klübü Başkanı. (Anladınız hangi DAĞ olduğunu siz.)

GİTME GÜLÜM CAN DAYANMAZ

YAWW ADAM geldiğinden beri 1300 PM üyesinin 3/2 sini dersimlilerden oluşturmuş (üstelik seçilmeden kaset ile gelmiş cehapeye) ,, kimse gönderemezki kendisi istemezse.. seçim meçim demokrasi falan boş şeyler bunlar,,muharrem ince cehape başkanlığına aday olduğunda incenin abisini lokantada tekme tokat döven cehape gençlik kolları değilmiydi.videoları var. DİĞER TARAFTAN BAKIYORUZ Deniz Baykal allah şifasını versin ama felçli felçli halen bırakmıyor.. demokrasi yok fasa fisooo,,

pehhh

koltuk sevdalısı derken kendinden bahsettiğinin farkında diil galiba:)))

pehhh

koltuk sevdalısı derken kendinden bahsettiğinin farkında diil galiba:)))

Misafir

Ya ne alakası var..Söyleyecek sözü yok..başarısızlığa kılıf arıyor..Bıktık bu diktatör laflarından..Cumhurun başı boşa mı diyor bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan sorunu yok..muhalefet sorunu var diye...Memlekete adam gibi hizmet edeceklerse etsinler..yoksa bırakıp gitsinler...

Misafir

Olay gel bakalım ince git bakalım kılıçdaroğluna döndü kaos havarileri oturup CHP içindeki kaos u izlesin bakalım zamanında kolkola girdiklerinin biri ingiltereye diğeri almanyaya kaçtı

Misafir

evet bırakması gerekir.muharrem incenin hakkı.

mniksek

BU SAATTEN SONRA İNCE KILIÇDAROĞLUNU KOVALAYACAK, KAÇ BAKALIM KILIÇDAROĞLU NEREYE KADAR KAÇACAKSIN, İNCE SAN GEL BURAYA KEMAL DİYECEK GÖRECEKSİN...

SERHAT TÜRKOĞLU

senden ala koltuk sevdalısımı var be yeter artık derhal istifa et. bıktık senin politikalarından da başarısızlıklarından da erdoğana dikdatör dersin senden ala diktatör mü var. şu ülkede senden memnun olan hiç kimse yok artık yeter bırak artık chp nin yakasını. Atatürk'ün partisini ne hale düşürdün git artık başımızdan.

Misafir

bravooooo işte buu. demokrasiyi savunman için demokratik düşünmen gerekir..

Misafir

muhalefetin görevi kazanmakmıdır, karşıya oy kaybettirmekmidir..