BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kılıçdaroğlu canlı yayında İnce'nin oy oranını açıkladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı Star TV Seçim Özel programında soruları cevapladı. Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'nin oy oranına ilişkin de açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Akdenizli.

HDP ile iş birliğiniz topluma zarar vermiyor değil mi sayın Kılıçdaroğlu.

gundi kemala mektup

ASLINDA CANLI YAYINDA moharrremi nasıl keklediğini açıklasaydı,,ero erooo ölürümde koltuğumu vermem..PARTİDE TEK BAŞINA KALDI ÇARKÇII kemoo..

asudulu

senin söylediklerin tamamen aldatmaca sen siyaseti mecrasından dışarı çıkartıp varsayımlarla aldatmacalarla iftiralarla siyaseti eşitleyen bir şahıssın.parti senden inşallah kurtulur.siyaset temizlenir.

sedat

yalan kemal sen iyi partiye destek vermedinmi ,diyarbakırda miting de hdp bayarakları yokmuydu ortak değilmisin herkes biliyor sahtekar

dedeeeeeeeeee

ince nin vatandaştan para istemesi bana okul müdürlerinin öğrencilerden gereksiz para toplamasını hatırlattı...mantık şu nasıl olsa şansım yok bari kendi cebime çalışayım..işte chp mantığı..

ŞEVKET AYKAN

RABBİM SEN BU HAYAL KURMAYI KULLARINA NASİP ETTİN BAK CHP DE FAYDALANIYOR 11 GÜN DAHA BİR ÜMİT YAŞAYACAKLAR HEMDE RAKİP %50 LERDE DİYİP %30 LA SEÇİMİ KAZANACAKLAR SANIYORLAR. ZANNEDİYORLARKİ 2.TURA KALIRSA MHP DEN KOPAN OYLAR ONLARA GİDECEK ŞAŞKINLAR VEDE BUNU DÜŞÜNECEK KADAR AHMAKLAR

azerioğlu

ince geçen 1.turda kazanacağım dedi hemen kemal 32 leri zorluyor .fetö usulüne uygun istenmemiş dedi kemal ufak tefek olsada düzgün istenmiş diyor.kemale yakın vekil adayı reise oy verin diyor.5 benzemezi bırakın chp ile adayı kavgalı.ince erdoğanın diplomasına lat etti bizzat kendi vekili ben hocasıydım 4 yıl derslere girdi dedi.yani gelen vuruyor giden.ince sağdan oy almak için bugün hacca dahi gidecek durumda.şimdi türbanla sorunum yok diyor anasını bacısın seçim için kullanıyor.yemezler ince mecliste türbanlı için önergeyi ne yapacağız.türban dini semboldur eşitlik sağlamaz diyen kimdi.hacı derlerdi diyorn da ramazan da bira ne oluyor.bakın chp linin iyisi olmaz.hepsi aynıdır.kemal incenin oyu artıyor diyor ee erdoğan düşüyor incenin oranını diyor erdoğan için oran neden yok.düştü diyen tüm anketlerde erdoğan 45-48 bandında hala.16 yılıdır başta olan birisi için hala mükemmel sonuçki inşaallah yine kazanacak.

Tabip

Seçimden sonra kesin olan bir sonuç var,CHP içinde liderlik değişimi.

Asalet

İnşallah İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'dan daha çok oy alır da, CHP deki Kılıçdaroğlu ve çevresindeki aynı düşünce, inanç ve eğilimde olan ulusalcı düşmanları topyekün CHP den atılırlar. Milletvekili bile olamayacak olan İnce bunu nasıl yapar acaba? Kılıçdaroğlu şimdi şu türkyü söylüyordur. Yar saçların lüle lüle, sayın ince güle güle.

SinanK

CHP gençlik kollarında görev yapan bir arkadaşımd merkezden gelen talimat ile HDP yi desteklenmeleri söylenmiş, şimdi düşünüyorum ya CHP'nin iiçinde HDP liler var yada bu işin içinde başka bir iş var Hadi hayırlısı 24 Haziran da AK mı CHP mi yoksa Kılıçdaroğlu TAMAM mı

Sinan

Fetöcüler harıl harıl CHP ve İyi partiye çalışıyor tek umutları bu seçimde AKP nin gitmesiymiş.

Nazım

Bu seçim ayrıca Türkiye'de kaç adet fetöcü var. Bununla ilgili net sayıda verecek.

Nazım

Sol kesim boşuna kürek çekiyor. Olacakları yazıyorum. İlk turda sol kesim ümitlenir ikinci turda Tayyip alır gider. Siz İyi Partinin büyük çoğunluğu ile Saadet seçmeninin ikinci turda Muharrem'emi atacağını düşünüyorsunuz. Siz safmısınız!!!

Misafir

Aç tavuk.....kendisini darı anbarında hayal edermiş....%32....biraz değil oldukça zor....gel bakalım....muharrem....için....25 haziran sabahında....%54 RTE....Türkiye kazanıyor....teröristler ve yandaşları kaybediyor....inş.

ALİ

Valla sıra bizde medyada bizde güçte bizde üstüne haklıyız HAK yolundayız şunu biliyoruz naparsak yapalım siz küfür ehli bitmeyeceksiniz ama şunu unutmayın ALLAH nurunu tamamlayacak ve İSLAM tüm dünyaya hakim olacak buda Tüklerin vesilesiyle olacak isterseniz şehadet edip putunuzu kırın ve HAKKA yürüyelim isterseniz küfrünüzde debelenip fesadınızda catlayın kudurun en kralınız aydın doğandı gerisini siz hesaplayın ... ALLAH ın nurunu üfleyerek söndüremezsiniz...

Misafir

Lafa bak diyoki biz niye başka bir partiye destek verelim. Daha geçen ay kiraya vermediniz mi kiralık milletvekillerini

Misafir

sayın kılıcdaroğlu gel bakim buraya anonsuna hazır ol

erol yilmaz

Chp Iktidari da 28 subatlar oluyor demis yorumcunun biri akp nin iktidari da ise 15 temmuzlar oluyor.bu ulkeyi kutuplastirdiniz.doguku atili diye musluman laik diye ataturkcu muhafazar diye hain vatansever diye alevi sunni diye kendi gibi dusunenler ne yaparlarsa yapsinlar sutten cikmis.ak kasiklar muhalefet yapanlar ise ya hain ya feticu ya ergenekoncu mutlaka bir etiket vuruyorlsr.bu dunyada devletin gucunu kullanarak tum pisliklerinize bir kilif bulup kurtulabilirsiniz ama ALLAH in adaletindennkacamazsiniz.sizlere hakkimizi helal etmiyoruz

ehza

chp Yüzde 32 yi tek parti döneminde görmedi simdimi görecek neden gercekci olmayip kendinizi alaya aldirip güldürüyorsunuz

CcC

Yüzde 25 i zor görürsünüz

DEMOKRAT

Bay ince % 25 alacak inşaallah.

Misafir

%32 oyu var ama cumhurbaşkanı olarak birinci tuda seçilecek gelde gülme :D

Misafir

kılıçtaroğlu seçimden sonra bir saat bile koltukta oturmamalı inceye bırakmalı şimdide hiç ortaya çıkıp kampanya yapmamalı zararından başka bişeyi yok ne var bu koltukta hayret.

Misafir

Allah chp ıkdıdarını vermesın bıdaha 28subatlar olmasın

kundemacı

Kim ne derse desin, adamlar demokrasiye inanmış. Hiç birisinde krallık sevdası yok.