BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.439,08

Kılıçdaroğlu AK Parti MHP ittifakı için bakın ne dedi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti ve MHP'nin 2019 seçimlerinde ittifak yapma kararıyla ilgili konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
İYİ

Ne demiş CHP nin zırtapozu.

VATAN

Bir VATAN birde VATAN hainleri kaldi saflari belirleyelim.

hakan

pkk da demokrasiyi savunuyoruz diyor chpye birlikte iyi sallayalım diyor

Can DOĞRUSÖYLER

Varın siz gidin PKK ve FETÖ ile ittifak kurun. Bizim tarafımız belli. Bir tarafta milli ve yerli TÜRKİYE SEVDALILARI, diğer tarafta vatan haini TÜRKİYE DÜŞMANLARI...

Misafir

Sen Aday Aday Adayyyy olacakmısın onu söyle, CHP kaset genelbaşkanı senden kurtulamayacakmı.

yüzdeyüzmilli

Bu kadar iki yüzlü aciz bir siyaset olur ancak. Adamin yaptigi aciklamaya bakin. Bir tarafta tek adam diger tarafta demokrasiymis. Bu zatin kendisine göre demokrasinin tanimi söyle: "Kim Tayyip Erdogan'i istemiyorsa, kim koalisyonlardan yanaysa, kim ABD ve avanesi bagirdiginda kuyrugunu kistiracaksa, kim terör örgütlerine sempatiyle yaklasacaksa, kim Islamiyetle arasina mesafe koyacaksa" iste bu tür kesim demokrasiyi savunanlar olacak. Ancak kim "teröristi sihalarla vuracaksa, kim ABD ve avanesine karsi duracaksa, kim hizmet edecekse, kim dik duracaksa, kim uysal basli koyun olmayacaksa, kim istikrar saglayacaksa, kim her gün büyüyüp gelisecekse, kim müslüman olacaksa, kim ümmetinden yana olacaksa, kim tarihine sahip cikacaksa, kim dünyaya sesini duyuracaksa, kim haktan ve halktan yana olacaksa" onu destekleyenler de tek adamci olacak!!! Böyle bir politika CHP ve onu yönetemeyen acizlere ne kazandiracak? Bu iki yüzlülügünüzle iktidar mi olacaksiniz? Size kim niye oy versin???

azerioğlu

mhp doğru olanı yapmıştır.kabul edelim mhp tek başına 50+1 alamaz.chp+hdp+ip ile ortak olsa yine mhp nin adayına destek vermezler..niyet hizmetse iktidara en yakın olanla baştan destek en akıllıca.seçim sonucu ittifak olsa boşuna olurdu.hele erdoğan desteksiz seçilse hiç kıymeti olmaz.doğru hareket.mhp ye kilit vurdu diyenlere 2014 deki c.başkanlığında chp ile ortak hareket eden bahçeli iyiydi,meclis seçiminde adayını çekip baykala destek verse kahraman olacaktı ama ak parti ile oluncamı kötü.aslında bahçeli doğru yaptı kudurmalar ondan.ne yapacaktı babası ak partili oğlu mhp li çok aile var ama biri mhp li diğeri chp ve özellikle hdp li yoktur.ülkesini gammazlayan chp ,hdp destekcisi hdp ve çürük eski ülkücü yeni türkücü ip lemi ittifak yapacaktı yani.

ss.sebo

Saflar netleşiyor, bir tarafta MİLLİ ve YERLİ olanlar, diğer tarafta her türlü terör örgütlerini destekleyen ve dış güçlerin piyonları. Görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

doğrucu davut

sizinki demokrasimi daha düne kadar başörtülü insanları hiçbir kapıdan içeri almıyordunuz yine gelseniz aynı şeyi yaparsınız müebbet muhalefet dileklerimle

  • 1