BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kılıçdaroğlu 2019 seçimleri çok iddialı yüzde verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimi için “Amacımız yüzde 60” açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
İYİ

Yine atmış hem de bol keseden atmış. Her seçim sonunda yaşananlar yaşanacak belli ki. Yine inkar yine iftira yine çarklara şahit olacağız çarkçı başından.

mniksek

REFERANDUM SEÇİMLERİNDE TOPUNUZ BİRLEŞTİNİZ %50 ALABİLDİNİZMİ, 2019 CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNDE DE BİRLEŞİN GENE ALACAĞNIZ OY BU REFARANDUMDA ALIDIĞINIZ OYU GÖREMEYECEK, CHP NE ZAMAN MİLLETLE BİR OLURSA, TERÖRİST CENAZELERİNE KATILMAYI BIRAKIRSA, FETÖ DİLİNDEN VAZ GEÇİP 15 TEMMUZ BİR DARBE DERSE, BELKİ OZAMAN OYLARINDA BİRAZ YÜKSELME OLUR, AKSİ TAKTİRDE CHP NİN %25 LİK SABİT OYLARI DAHİ TEHLİKEYE GİREBİLİR...

Misafir

Sen En Öz Hakiki Akpartilisin galiba :=))

Misafir

2019 SEÇİMİNE YAKIN: CHP YÜKSELİŞ OLURKEN AK PARTİDE DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR..AK PARTİ TAŞERON SORUNU ,MEMURLARIN TOPLU SÖZLEŞME İLE VERİLEN DÜŞÜK ZAM..EKONOMİK ZORLUKLAR İŞSİZLİK DAR GELİR KİŞİLER İÇİN CHP BİR UMUT KAPISI OLDU..AK PARTİ BUNLARA ÇARE BULAMAZSA SEÇİMDE BİRİNCİ PARTİ ÇIKMASI İMKANSIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR..

Misafir

Bu orana inanan biri, şirinleri bile görebilir.

Hakkı SEVER

CHP'nin başında Muharrem İNCE, MHP'nin başında da Meral AKŞENER, Sinan OĞAN ya da Ümit ÖZDAĞ olarak seçime girilse AKP yerle bir olacaktır kanaatindeyim.

MİSAFİR

AYNEN ERDOĞANIN AMACI YÜZDE DOKSAN DOKUZ GERİYE YÜZDE BİR KALIYOR ODA KIMIL

MİSAFİR

YAHU ŞU ADAMI SUSTURUN DEMOKRASİ KATİLİ BU ADAM BU PARTİYİ KAPATMADAN ASLA TÜRKİYEYE HUZUR GELMEZ BUNLARIN TEK DÜŞMANI VAR İSLAM MÜSLÜMAN DEVLET BAŞKANI VE TÜRKİYE DEVLETİ VE HÜKÜMETİ

güven

Aç ke mal kendini darı ambarında görürmüş

lakin

erdoğanın amacı yüzde 100

ahmed

internetten tişört alıyor sanki mübarek yok 60 değil 70 olsun 10 da benden olsun aman kaçırma kk cim yalnız yorgan açık kalmış benden demesi

Misafir

hepsi içinde 30 alır

Ufuk

Kılıçdaroğlu nun android olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir insan bu kadar dünyadan bii haber olamaz, bu kadar saçma bir cümle kuramaz. Ne demek "demokrasi isteyenlerle, otorite isteyenler arasında" olacak? Yasa değişti haberi yok. Eninde sonunda (son turda ) bir kişi c.bşk. olacak ve hükümet kuracak. Bu kişi bu ülkenin ikinci partisinin başkanı!! Vah ki vahh...Sanıyor ki, Erdoğan seçilmezse sistem eskiye dönecek. Kankisi con bass gitmeden önce buna böyle dedi herhalde. Yoksa, bass gitmedi mi?

--

Neyin kafası bu....Kudüs için ne kadar çaba sarfettiniz gördük...Neyse hayaller güzeldir.

Ufuk

Hem ismini "hakiki ak partili" yazıp, hem de "2019 da ak parti yok" demek de ilginç (!) olmuş doğrusu. Seni hayal ürünü senii...

Misafir

ya nerede yaşıyor bu adam? kendi inanıyor mu söylediklerine? inandığını sanmıyorum ama sonrasında söylediklerini ya inkar ediyor ya da söylememiş gibi davranıyor.

ihsan

aç tavuk horoz geliyor

Hakiki Ak Partili

Boş oy pusulalarına mühür basmazlarsa Ak Parti 2019'dan sonra yok. Biz Ak Partililer bile artık gördük bunların sahtekarlıklarını.

Misafir

AKP nin oy oranını söylemiş sanırım :)

Misafir

BOZUK SAAT DOĞRUYU SÖYLEMİŞ REİS İÇİN %60 OYLA YENİDEN ZAFER KAZANIP,TARİH YAZACAĞIZ...

kalleşdar

sana yüzde 6 bile yok

Can DOĞRUSÖYLER

Bu amerika ve israil vatandaşlarıda Türkiye'de oy kullanacak sanıyor galiba. Aç tavuk bile bu kadarını görmez...

  • 1